Zobacz pełną wersję : Wasz pierwszy dodatek
MiniMous
26.12.2011, 09:12
Moim pierwszym dodatkiem było Na Studiach .
Mój to był... etto... Wakacyjne podróże.
theqatrick
22.01.2012, 07:34
Moim pierwszym dodatkiem było Nocne Życie, gdyż było razem z podstawową grą The Sims 2 akurat w komplecie, który nazywał się Double Deluxe. Ten dodatek był nieco nudny, jedynie zadowolony byłem z możliwości dokonania zakupu samochodów, które powinny być w wersji podstawowej.
Dostałem The Sims 2 w 2008, pierwszy dodatek na początku 2009, to były Cztery Pory Roku.
na studiach lub własny biznes, nie pamiętam dokładnie.
były to chyba Na Studiach, kupiłem rok po premierze (?)
Orzechowo
08.02.2012, 15:10
Zwierzaki i Nocne Życie na raz.
Kupiłam dwa od razu- zwierzaki i cztery pory roku. Wybierałam najpierw takie dodatki, dzięki którym gra była bardziej realna (kto wiedział świat bez pogody i zwierząt? o.O)
Ja najpierw kupiłam zwierzaki, a niedługo po tym cztery pory roku.
Pink Panther
04.06.2012, 16:27
Moim pierwszym dodatkiem było chyba "Na studiach" lub "Własny biznes", dokładnie nie pamiętam.
"Cztery Pory Roku" - zakupiłam jako pierwszy i do tej pory jest moim ulubionym EP. Dalszych po CPR dodatków nie mam i trochę się martwię, bo ta płyta jest już strasznie zryta po takim czasie użytkowania, a z niej właśnie odpalam grę. Chyba będę musiała niedługo kupić nową, bo ta może niedługo odmówić posłuszeństwa ;/
KarolinaJ
13.06.2012, 00:14
Ja jako pierwsze kupiłam akcesoria - Młodzieżowy Styl :)
A później to już poleciałam z resztą.. :P
Psychosis
28.07.2012, 19:57
Cztery pory roku. Jeśli ma się ten dodatek jako jedyny - szału nie robi. Wraz jak zaczęły mi przybywać inne dodatki - zwierzaki, na studiach itd. gra robiła sie ciekawsza.. ; ]
Ja miałem 5 pierwszych dodatków (NŻ,WB,Z,CPR i P(pożyczone :D )) + OŻ kupione żeby odpalic grę :P
mój pierwszy dodatek to na studiach :) kupiłam zaraz jak tylko wyszedł
Shattered
23.09.2012, 19:52
Moim pierwszym dodatkiem były Cztery pory roku..
Pamiętam nawet swój pierwszy dom z tym dodatkiem, martwiłam się że pomidory mi nie rosną
pierwsze akcesoria : Rozrywka Rodzinna
pierwszy dodatek : Podróże :smile:
Mentosik57
08.07.2014, 18:06
Mój pierwszy dodatek to nocne życie,potem pamiętam,że był zwierzaki a potem to jakoś sam uzbierałem wszystkie dodatki ,nie pamiętam w jakiej kolejności,ale wiem,że mój ostatni dodatek kupiłem na początku 2009 roku - na studiach.Akcesoria - mam imprezę,szyk i elegancja i ikea.
Tenebris
12.07.2014, 08:55
Moim pierwszym dodatkiem było "Nocne Życie" z racji tego, że miałam "Double Deluxe", a pierwszymi akcesoriami były "Impreza".
xAdrianeQ
12.08.2015, 17:01
Wlasny Bizens
Double Deluxe, czyli (dodatek) Nocne Życie + (akcesoria) Impreza.
Moim pierwszym dodatkiem do dwójki były Cztery pory Roku.
Nyu Nyu Nyuu
12.08.2015, 20:58
osiedlowe życie :')))
To samo co wyżej :D Jeden z moich ulubionych dodatków <3
Aperlaxive
13.08.2015, 15:22
Miałam Double Deluxe także Nocne Życie.
A tak to chyba zwierzaki, ale pewności nie mam :)
Pamiętam jak dostałem na święta w 2008 roku Double Deluxe, czyli podstawę + nocne życie + imprezę w jednym :) I do tego jeszcze młodzieżowy styl! Ahh te wspomnienia <3
Księżniczka Mordoru
11.12.2015, 20:44
Zwierzaki - pamiętam jak się cieszyłam, kiedy go kupiłam.
Aczkolwiek, tak naprawdę pierwsze były akcesoria - Rozrywka rodzinna :)
Madame Marmolini
02.03.2016, 21:29
Double Deluxe razem z Nocnym Życiem;)
Zwierzaki, i z nim jednym bardzo długo potrafiłam grać ale byłam młodsza i nie bardzo wiedziałam co jest w innych więc mi nie zależało.... Nigdy nie zapomnę jak brat później chował ulotki które były w pudełku gry z reklamą Czterech Pór Roku" i chyba jeszcze jednego z dodatków ,,by nas nie kusiło" bo dopiero kupiliśmy jeden i nas jeszcze nie stać na kolejne ^^
TheSimsManiak
04.06.2016, 17:42
Kupiłam niechciany prezent który był z podstawką, Na Studiach, Szyk i Elegancja, i Rodzinna Rozrywka. Oh, grałam z tymi dodatkami przez dwa lata. Cudnie.
wercia0921
15.07.2016, 02:29
Zwierzaki. Kupione zostały wraz z podstawową wersją.
xSwiftiex
14.10.2016, 21:54
Wszystkie dodatki kupiłam razem xD
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.