Zobacz pełną wersję : Letni dom by Tonetti [BRAK ZDJĘĆ]
Letni Dom
Jest to mój najnowszy dom i uważam, że jest lepszy od innych moich domów.
Dom jest mały, funkcjonalny i mam nadzieję, że też ładny, ale wyniknie to z waszych komentarzów. Dobra, dobra koniec gadania, teraz fotki.
Mam nadzieję, że podobał wam się ten dom.
Pozdrawiam i czekam na oceny!
eWeLiNkA303
29.10.2007, 15:07
mam pytanie nie na temat gdzie moge znalesc zdjecia zrobione podczas gry?
Nie ten dział i nie na temat. Jeżeli piszesz w moim temacie, to przynajmniej oceń dom.
Natuśka____
29.10.2007, 15:22
Moim zdaniem jest troche pusto na ścianach. Ale wogóle to nic dodać , nić ująć . Jest tak jak napisałeś , mały , funkcjonalny i ładny :)
Natuśka - na ścianach jest pusto, bo nie miałem żadnych fajnych obrazów. Ale teraz sobie naściągam jeszcze więcej dodatków :)
Fajnie wygląda sypialnia, podobają mi się w niej meble i kolory.
Ogród mógłby być bardziej dopracowany.
Jadalnia jest ładna, taka czysta.
Tylko jedno zdjęcie kuchni. I ta tragiczna tapeta .
Ogólnie może być.
5/10
Sorry nie podoba mi się 6/10.
Takie puste te pokoje.
Ściany są białe...taki smutny ten dom.
Sorry za surową ocenę.
Wielebny
29.10.2007, 17:15
Pierwsze co mi się nie spodobało to ta imitacja strumyka nie mogłaś zrobić normalnego wyglądało by bardziej estetycznie a w środku pustka daje 3\10 ale robisz postępy
Przykro mi, ale dom jest nieudany. Bryła jest w ogóle nieskładna i nieuporządkowana - wygląda jak rozbudowany barak. Ogród - bez komentarza. W środku jest bardzo smutnie, przygnębiająco i pusto. Łazienka pasuje do bryły - barakowa. W tym domu jest 1 kwiat? Za mało, biorąc pod uwagę jego pustość. Pamiętaj o lampach - dzięki nim można uzyskać różne ciekawe efekty wizualne.
Gdybym miał oceniać to byłoby to 2/10
Ale nie robię tego ;)
Pozdrawiam:
ulmille
Przykro mi, ale dom jest nieudany. Bryła jest wogóle nieskładna i uporządkowana - wygląda jak rozbudowany barak. Ogród - bez komentarza. W środku jest bardzo smutnie, przygnębiająco i pusto. Łazienka pasuje do bryły - barakowa. W tym domu jest 1 kwiat? Za mało, biorąc pod uwagę jego pustość. Pamiętaj o lampach - dzięki nim można uzyskać różne ciekawe efekty wizualne.
Gdybym miał oceniać to byłoby to 2/10
Ale nie robię tego ;)
Pozdrawiam:
ulmille
Nie żebym się czepiał, ale chyba w ogóle. Co w tym złego, że bryła jest uporządkowana? Ty też prawie nigdy ogrodu nie robisz :) Smutnie? A nie smutno? I dziwie się, że czepiasz się, że mało kwiatów, pusto i zimno, sam robisz takie domy :P
A co do oceny, to dom nie bardzo mi się podoba, właśnie dlatego, że jakiś taki chłodny, pusty i mało urodziwa bryła... :con:
Mój błąd - miało być nieuporządkowana ;) Juz poprawiłem.
Nie zgodzę się z twoim zdaniem, że robie puste domy. Nie wiem czy dostrzegasz różnicę między PUSTYM domem a domem PRZESTRONNYM :)
P.S - co do w ogóle - to pisałem ten koment pomiędzy robieniem okna a budowaniem domu ;)
Bryła niczym z TS1. Ogród jest bardzo dziwny, niczym zapuszczona działka. Wnętrze, no cóż nic ciekawego na czym można zatrzymać oko.
Wydaje mi się, że pomomo tego kiedyś wkońcu nabierzesz wyczucia.
2/10
Domek rzeczywiście niezbyt Ci się udał :con: Ale nie jest tragicznie.Niektóre pomieszczenia są nawet ładne:) 6/10
(Ta imitacja strumyka nie wygląda najlepiej.Dobrze będzie jeśli zmienisz ją na prawdziwy strumyk.Wiem,to miały być takie wodospadziki ale ok już się nie czepiam:))
Bellatriks
30.10.2007, 17:25
Straasznie nie podoba mi się bryła. Porób trochę domków np. dwupiętrowych bo te bryły jak patrzyłam na twoje wytwory to prawie takie same. Ogród jest tragiczny. Mogłeś zrobić np. mini ogródek (grządki i tak dalej) to by było bardzo fajnie.
Dziękuje za wszystkie wasze oceny, i zapraszam do dalszego komentowania domku :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.