Zobacz pełną wersję : Popsuły się simsy?
Właśnie niedawno koleżanka zwróciła mi płytę The Sims 2którą pożyczyła. Jest w nienaruszonym stanie.Nietety przy uruchomieniu wyświetla się komunikat "Wykryto programy emulujące CD/DVD.Wyłącz wszystkie programy emulujące CD/DVD i ponownie uruchom grę".Wcześniej simsy działały bez zarzutu.Od pożyczenia TS2 nie były instalowane programy oprócz GG.
Odinstalowałam je już raz ale gra nadal nie działa.
Proszę o pomoc.
Masz CloneCD,albo zamontowane obrazy jakiś płyt w wirtualnych dyskach?
Jeśli tak to masz ospowiedź:
Odmontuj.
Wisienka
01.11.2007, 16:47
jesli masz Alcochol120 to wyłacz go
Ale te programy były już wcześniej i simsy działały....a płyta po oddaniu jak nowa... :|
Na 100% masz coś zamontowane. Istnieje też możliwość, że włączyłaś jakąś opcje w tych programach. Odmotuj wszystko, jeśli to nie pomoże to.. odinstaluj te program ekhm, Deamon czy Alkohol etc.
Żadnych opcji nie zmieniałam a programy były już przed zainstalowaniem sims2 i wszystko było ok....choć istnieje możliwość że koleżanka mi je zrypała....
karoli_1992
01.11.2007, 18:52
Mam na komputerze pewien program, który potrafi ukryć wszelkie programy do wirtualnych dysków. Jeśli chcesz to podal emaila to Ci go wyśle razem z obsługą :)
Mozhe zadziała...
Mój e-mail jest w profilu :D ale ok:
[email protected]
karoli_1992
02.11.2007, 11:06
Hyh a bo ja cieMna jeStem x)
Już Ci to wysłałam i daj znać czy podziałało :)
Nic Ci koleżanka nie zrypała.
Bo ja też tak kiedyś miałam...
Zrób tak jak napisałam lub posłuchaj się tutaj tej osoby co Ci wysłała program.
Mówię jeszcze raz: Nie zmieniałam żadnych opcji i nie instalowałam programów.A tego programu wysłanego na e-mail też narazie instalować nie mogę bo moja mama się boi że tam będzie jakiś wirus albo coś :wacko:
Narazie będzie się jeszcze pytać sąsiadów co się takimi sprawami zajmują a jeśli to nic nie da to ewentualnie się ten programik zainstaluje ale dzięki za pomoc :)
karoli_1992
02.11.2007, 13:09
Ale tego nie trzeba instalować :) I jak się boisz że jest wirus to przeskanuj pocztę czy coś ale zapewniam że go tam nie ma :)
No ale jeśli chcesz się upewnić to popytaj w końcu nie zaszkodzi a może nawet pomoże ;) :smirk:
Nie o to chodzi.Moja mama jest poprostu bardzo nieufna wobec ludzi na necie.I tak się wkurzy jak jej powiem.No ale spoko jeszcze z tym poczekam a potem się zobaczy :)
Hej ja mam prosbe moglby ktos mi przyslac jeden plik e-maila? odp na
[email protected]
wojownikmierci
08.11.2007, 14:01
Hej ja mam prosbe moglby ktos mi przyslac jeden plik e-maila? odp na
[email protected]
Nie róbcie ludzie OFFTOPICA w tym temacie :| (Mozna to nazwać tez spamem i nabijaniem postów). Są inne działy do tego
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.