Zobacz pełną wersję : Innocenty miesozerca
Czy to normalne że u mnie na wyspie wakacyjnej na tym najwiekszym plażowym pojawił sie jakiś "Innocenty miesorzerca" :O ? pierszy raz go widze w wakacjach. On tylko stoi i sie drapie po głowie i nic z nim sie nie da zrobić :O . Tak wiec pytam sie was: co to jest i czy to normalne? pierszy raz go widze:excl: tak on wygląda http://images24.fotosik.pl/105/b499ef63be3c0a84.jpg (www.fotosik.pl).
u mnie on stoi przy tych wszystkich wakacyjnych grach. ale nic nie robi. to chyba normalne.
o_O Ja go pierwszy raz na wakacjach widze o_O może to coś z grą że dopiero teraz sie pojawił :|
wojownikmierci
03.11.2007, 22:39
U mnie pojawił się tylko raz - gdy wyjechałem rodzinką nad miejsca plażowe. Później już go nie spotkałem... dziwne co nie?
U mnie pojawił się tylko raz - gdy wyjechałem rodzinką nad miejsca plażowe. Później już go nie spotkałem... dziwne co nie?
Właśnie. Może to jakiś żart twórców? No bo taka nazwa :O "Innocenty miesorzerca" to jakiś żart chyba :O. A jeszcze to że on cały czas stoi i sie drapie to u mnie obsługa na wakacjach w nocy jak nikogo nie ma tylko moja rodzina reż stoi i sie drapie :|.
MiNuTkA15
05.11.2007, 06:29
Heh skoro sie drapią to może mają wszy XD :D :P ;P :laugh: A co do tego gościa to go nigdy nie spotkałam, a teraz już nie gram w jedynke więc nie prędko go spotkam. Ale może kiedyś...
A z tym gościem nie można nawiązać żadnej interakcji? :| Dziwne zawsze ze wszystkimi można było pogadać, albo coś. Ech dziwny gościu... ja go nigdy nie spotkałam
Hej!
Inocenty Mięsożerca to nie żaden żart twórców gry, anie jakieś dziwne zjawisko.
To jest facet, który wydaje nagrody za żetony nagród na Wakacjach.
On tylko łazi i drapie się, ale kiedy np. moja simka chce żetony wymienić to on podchodzi.
To jest normalne. Jak będziesz miał tą budke z nagrodami to on też będzie.
Także myśle, że pomogłam.
Ps. Z nim nie można gadać, ani nic z nim robić.
misiak95
06.11.2007, 20:27
Da się jeśli jesteś "świeżo" po użyciu budki z nagrodami. Ma on wtedy te same opcje co ona czyli wybór maskotki itd.
EDIT: Ja sobie nawet na Starówce postawiłem i tam był xD
Monitkowa
10.11.2007, 21:05
Ja go widze zawsze przy miejscu w którym wymienia się (żetony?) na nagrody... Tak po za tym go nie widuję
Ja go widze zawsze przy miejscu w którym wymienia się (żetony?) na nagrody... Tak po za tym go nie widuję
ty go poza tym nie widujesz a u mnie on stał przy basenie :O a nie przy tym miejscu
Może odszedł kawałek dalej, bo nie było klijentów?
Coś takiego chyba nie jest możliwe w jedynce
da się. u mnie się po trochu przesuwał. kasjerzy w jedynce tez się przemieszczają.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.