Zobacz pełną wersję : Włosy z emosims
Hej. Mam taki mały problem i myślę, że będzie się najlepiej nadawał do tego działu... Ostatnio ściągnęłam z emosims.org fajny fryz, a dokładniej ten:
http://i17.************/5yta5pi
Napisane jest, że mesh jest załączony. No to spokojnie ściągam i nagle ź*****o. Zamiast tego fryza jest ten zwykły maxisowy, a przecież MESH teoretycznie jest. O co biega?
A może mesh trzeba osobno zainstalować ??
najwyraźniej jednak nie included. musisz poszukać tego mesha.
karoli_1992
02.11.2007, 20:20
Jak już ściągniesz tą fryzurkę to tam masz spakowanego mesha w środku tego co Ci się ściągło. Rozpakuj go też i wgraj do downloada. Przynajmniej u mnie tak jest :)
Tiunivell
02.11.2007, 20:23
mesh (jak pisze na obrazku) pochodzi z www.peggysims2.net i jest płatny, więc nie może być załączony o_O może autorzy pomylili się i dlatego napisali, że jest załączony?
karoli 1992 - A masz ta fryzurę?
Mesh jest płatny :(
karoli_1992
03.11.2007, 07:46
Tak mam i u mnie mesh był załączony :O :O :O
Dziwne... A poza tym specjalnie wczoraj ją ściągałam żeby sprawdzić co z tym meshem i był :O :O
Dziwne...Freya może spróbuj ściągnąc jeszcze raz?
Spróbuje, a z tym, że skoro MESH jest płatny, to nie może być załączony, to nie jest prawda, bo właśnie z emosims mam inny fryz z płatnym MESHEM i normalnie chodzi...
Tiunivell
03.11.2007, 11:58
No to emosims albo się dogadało z tymi stronami, albo robi to nielegalnie, ponieważ załączanie płatnych meshy jest zabronione!
No to emosims albo się dogadało z tymi stronami, albo robi to nielegalnie, ponieważ załączanie płatnych meshy jest zabronione!
Chyba raczej to pierwsze, bo jest też załączony w innej fryzurze MESH z raon. A ta w ogóle zrobiłam tak jak ktoś już mówił, rozpakowałam oddzielnie i jest. Dzięki wielkie. :*
ej, wyjasnijcie mi lopatologicznie gdzie tam sa fryzurki, bo kurde slepa chyba jestem
Tam na górze klikasz na genetics, potem wyswietlają ci się trzy opcje, wybierasz tą po środku czyli hair.
hmm... mnie sie wyswietla tylko skintones i eyes :] mam niedorobiona strone :D
to moze dam ci link : http://emosims.org/files.php?cat=15
o, dzieki :D mam wlosy z emo! :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.