Zobacz pełną wersję : Dom By Agassi-First [BRAK ZDJĘĆ]
Siemka jestem nowa na tym forum i chciałabym wam przedstawić mój dom.
U mnie mieszka w nim Małżeństwo z córką i niemowlęciem.
Oto fotki:
No to oceniajcie... B)
Fajny domek.
Łazienki mi się nie podobają . Reszta spoko 8/10
Dom zewnątrz jest ładny, ale basen jest za duży. Wewnątrz jest ładnie, ale ciemno i gdzie nie gdzie pusto na ścianach, np. w sypialni rodziców i córki. Trudno będzie ocenić mi ten dom, ale spróbuję.
Podsumowując, dom jest nawet ładny, i jest w moim ulubionym stylu. Ogród nie wyszedł Ci zbytnio, a w środku jest trochę pusto.
OCENA
8/10
wojownikmierci
04.11.2007, 12:27
Ogród bardzo ładny - wydaje się że to jakiś ciepły kraj bo palma ;) Taras fajny, tylko troche w nim pusto i w pokoiku dziecięcym, w łazience... Ogólnie to 8/10
tenebres
04.11.2007, 12:35
Nawet ładny dom, ale wygląda jakoś tak sztucznie i łazienki jak w hotelu arabskim, ale reszta ok ;). 7,5/10
bartek0101
04.11.2007, 13:45
Ciekawy projekt lecz tak jak koleżanka wyżej(Tonetti) jest pusto w niektórych miejscach i drażni mnie też kolorystyka brakuje mi ciepłych kolorów tak to domek bardzo ładny 9/10!!!Pozdrawiam!!!
bartek0101 - jestem chłopakiem!
Fajnie, że są jeszcze takie osoby na forum, które prezentują swoje domy, które zamieszkuja ich simowie- za do daje duży plus.
Oceniając dom to bryła wyszła Ci dość fajnie nie jest ona monotonna i klockowata. Co no wnętrza do wydaje mi się, że w domu brakuje "życia" za dużo odcieni bieli a za mało zieleni.
thx za ocenki.
Teraz własnie buduje następny dom już go buduje drugi dzien myślę, że będzie wam się podobał.
Pozdro
Agassi pamiętaj nigdy się nie spiesz z budową domu, bo wtedy efekty są marne. Najlepiej podejść do tego na spokojnie i starać się dopracowywać go w karzdym calu.
Hmm... Dom jak na pierwszy... To całkieemm niezły. Ocenię Twoje kolejne domy.
Heh. A skąd ściągnęłaś schody. ;> ?
Ogolnie to fajnie, podoba mi sie kolyska, ale mogla w niej byc chociaz poduszeczka :P 7/10
KrysiekSZ
07.11.2007, 18:01
ogólnie fajny tylko wg mnie "za pusty"... ;) moja ocena 8.5/10 B)
Nastulka92
08.11.2007, 15:01
Ładny domek, bryła ciekawa i taka jakaś miła;) W środki ładnie, aczkolwiek tak trochę nudno i normalnie,łazienka brzydka. Pozdrawiam:)
Dziex za ocenki mam nadzieję ze mój następny dom będzie ładniejszy pozdro
No to jedziemy.
Bardzo fajny domek. Ciekawy.
Trochę nie podoba mi się rozmieszczenie okien. Ogólnie te okna nie za bardzo pasują, a rozmieszczenie swoją drogą.
Zdjęcia są trochę słabo wykadrowane, często jest poprostu jeden przedmiot na zdjęciu i nie da się ocenić przecież tego czy on tam pasuje, czy nie bo nie możemy być pewni w jakim miejscu się znajduje (rymło się?)...
Zdaje mi się, żę jest tochę pusto, ale może to tylko takie złudzenie, nie wiem O_o
Fajne dodatki i fajnie użyte. W miarę paują do siebie.
Co do łazienek. Ja jakoś nic do nich nie mam, prócz pustki :>
Ale doek mimo wszystko fajny, ciekawy.
Pozdrawiam, Adrasteja :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.