PDA

Zobacz pełną wersję : Spring House [BRAK ZDJĘĆ]

olliss
05.11.2007, 19:51
Witam :) Dawno niczego nie budowałam, więc postanowiłam stworzyć wreszcie coś. I proszę o oceny, czy to "coś" jest warte obejrzenia.
Z góry dziękuję.
---
Wymagane dodatki:
TS 2 / TS2 NS / TS 2 WB / TS2 PODR + MINI PACKI - RR, SIE

Dom jest prawie w całości clean, ale z internetu są:
- błyszcząca podłoga,
- gruszki z przedpokoju,
- ozdoby na dworze i tarasie [kwiaty]
- biały murek, krawężnik.
Ciemne panele w salonie są mojego autorstwa, więc nie uznaję ich jako dadatek z inetnetu.

Zapraszam :)

Spring House - ten dom z pewnością zaspokoi potrzeby kobiety, liczącej tylko na siebie, lubiącej 'pławić się' w luksusie, ale ceniącej spokój i relaks.
Jest to przeróbka jednego z domów w sąsiedztwie Dona Lotario, więc uprzedzam - bryła nie uległa zmianie, nie jest mojego autorstwa.

Rzuty kiedy indziej, zapomniałam zrobić :)

Pozdrawiam, mam nadzieję, że się podobało. Dziękuję za obejrzenie.

Hejlok
05.11.2007, 21:20
Pierwsza :P

Ogolnie bardzo ładnie. Wystrój tez mi sie podoba, ale cos mi nie pasi, nawet nie wiem co :P 8/10

Komurka
06.11.2007, 09:17
Fajna ta podłoga, którą zrobiłać :) Co do projektu to najbardziej przypadł mi do gustu salon, rzeczywiści z tych maxisowych mebli można powiedzieć, że jest dość luksusowy. Szkoda tylko, że nie ma firan w pomieszczeniach tj. kuchnia i salon tam najbardziej by one pasowały. WC nie podoba mi się jest w nim zbyt szaro. Uogólniając to domek średnio mi się podba.
3/10

Parker
06.11.2007, 10:41
Domek bardzo mi sie podoba. Stwarza rodzinną atmosferę. Daje 9,5/10 (odebrałam 0,5 pkt za małe szczegóły) :)

Liv_Hanna
06.11.2007, 18:37
Bardzo mi sie podoba, wszystko dobrze dobrane. Nie mam się czego przyczepić. Zdjęcia są bardzo ciekawe. Zrobione "tak jak trzeba". Cóż, ocenka 10/10.
Pozdrawiam

luja
06.11.2007, 19:20
Ładny. Nie mam się do czego doczepić.

Stokrotka
06.11.2007, 19:52
Ładny, choć nie podoba mi się połączenie pomarańczowej wykładziny z niebieskimi ścianami w sypialni. Wyraźne zdjęcia, z ładną ramką :P. Wielki plus za bardzo mało dodatków z internetu. Daję 9,5/10 (0,5 odjęłam za te kolory w sypialni)

olliss
09.11.2007, 10:45
Dziękuję za wszystkie opinie. Proszę o więcej - będę wiedziała, co poprawić.
Jeśli ktoś chce do ściągnięcia, mogę dać link :)

Pozdrawiam :)

Tonetti
09.11.2007, 13:09
Dom jest bardzo ładny. Ma bardzo nowoczesny wystrój - a zrobiłaś go z prawie samych maxisowych mebli. Za co plus. Teraz wiem, że potrafisz budował tak ładne domy z maxisowych mebli.

10/10

wojownikmierci
09.11.2007, 15:36
Bardzo ładny, nowoczesny domek 10/10

olliss
09.11.2007, 15:38
Chciałam wspomnieć, że po raz pierwszy budowałam coś nowoczesnego.
To tak na swoje usprawiedliwienie ;)

Pozdrawiam, zachęcam do dalszego oceniania.
Jeśi ktoś chce linka do pobrania - pisać :)

Nereide
10.11.2007, 17:52
Nie podoba mi się zbytnio salon i łazienka, ale kuchnia i balkon są po prostu rewelacyjne.

Szczególnie jestem pod wrażeniem estetyki i kształtu bryły. Wszystko jest umieszczone dokładnie, bez zbędnych przestrzeni. Kolory skłaniają do reflekcji o wiośnie, jak już sama nazwałaś dom. Ogromnie chciałabym, żeby nastała już wiosna!

Podsumowując, naprawdę chciałabym zamieszkać w takim gustownym domku. :smirk: Nic zbyt wielkiego, ani pełnego przepychu. Po prostu skromny i ładny dom.

Reggie
10.11.2007, 18:14
Ojej.
Świetny domek. Jestem pod wrażeniem. Dawno nie widziałam tak dobrze wykonanego clean'a (biorąc pod uwagę, że dawno wogle nie przeglądałam i nie oceniałam domków :P).
Wszystkie dodatki wydają się do siebie pasować. Tylko nie podoba mi się połączenie tych dwóch biórek i chyba jeszcze czegoś :P, tak dziwnie wygląda, ale reszta jest bardzo ciekawa.
Hah niech ci będzie 9,5/10
No.
Pozdrawiam, Adrasteja :*

sodalit
10.11.2007, 22:12
coś pięknego...a można mieć taki domek u siebie?:)

olliss
11.11.2007, 10:59
Można, można ;)
Niedługo dam do ściągnięcia. Jakby została tam rodzina [bo chcę dać z meblami] wystarczy, że wprowadzicie swoją, a moją wprowadzicie i usuniecie.
Przepraszam za kłopoty. Właściwie nie wiem, bo formacik mam kompa, na którym mam Simsy i nie wiem, czy się zapisze :/

Pozdrawiam, proszę może jeszcze o jakies komentarze...?

k o c h a m
12.11.2007, 13:18
Niesamowite!To pierwszy domeQ, który naprawdę mi się spodobał. Wszystko tak pasuje i wogóle strasznie mi się podoba. Masz talent dziewczyno mówię ci to.

Ocena Końcowa:

100% / 100%

olliss
12.11.2007, 17:54
Kurczę. Obawiam się, że nici z domku.
Po formacie usunęły mi się wszystkie parcele, w tym też ta.
Teraz jest tylko na zdjęciach :)

Pozdrawiam, dziękuję za tyle miłych komentarzy. Nawet nie wiedziecie, jak fajnie, kiedy komuś się coś podoba :)

Dziękuję ;)

sodalit
14.11.2007, 21:43
To chociaż powiedz skąd wzięłaś taką fajną szklaną podłogę:)

olliss
15.11.2007, 13:46
Błyszcząca podłoga jest ze strony murano.com [?], ale nie można już jej ściągnąć.
Podłogę przesłałą mi na maila pewna osoba. W dziale: Gdzie mogę to znaleźć - The Sims 2 jest temat o błyszczącej podłodze. Poszukaj, może poproś, aby Ci ktoś wysłał :)

Pozdrawiam, olliss.
Cieszę się bardzo, że Wam się podoba :)

Simona
15.11.2007, 18:05
Domek na medal. Dobrze dobrane kolory. 9/10 :)