Zobacz pełną wersję : zerwanie związku
irazidwa
06.11.2007, 16:11
Mój sim miał laskę...oświadczył się jej..potem zarywał do innej laski ...Dziewczyny się biły o niego... I ja nie chce żeby on był z tą laską co sie jej oświadczył..Co zrobic by zerwali?? Zeby nie było tego znaku pierścionka jak sie kliknie w znajomości ..?? Co zrobic żeby mógł sie innej lasce oświadczyc i ożenic sie z inna?? Jak ma zerwac..oni już sie kłócili i wszystko..Pomóżcie
Stokrotka
06.11.2007, 16:36
Dziewczyny się biły o niego...
No właśnie, ONE się biły, czyli może twoi simowie nie mieli jescze wystarczająco złych kontaktów. Same kłótnie nie wystrczą, spróbój innych sposobów na pogorszenie ich związku. Proponuję, żeby ona go zdradziła, bo wtedy napewno będzie miał wystarczający powód do rozstania. Przeszukaj też dokładniej wszystkie opcję, a nuż nie zauważyłaś po prostu opcji "Zerwij".
Radzę też, żeby to on zerwał, bo gdy będzie na odwrót twój sim trafi do skrzyni rodzin. Powodzenia w rozbijaniu związków!
PS. I witaj na naszym forum :witaj:
stagnacja
06.11.2007, 16:47
Albo wpisz w okolicy kod: boolProp testingCheatsEnabled true i przeciągnij Simowi kontakty z nażyczoną w lewo tak żeby mieli na minusie. Później weź ślub. Twój Sim nie zgodzi się i ucieknie z uroczystości.
Jak już Stokrotka mówiła:
Witaj na forum! :)
Mi nie działa to przesuwanie z boolprop`em. Kłóć się przez dzień i noc, żeby jak najmniej mieli związku [-100 to już super!] jak im będą potrzeby spadały to wpisz kod maxmotives [nie działa wszystkim, jakby coś] i wiesz, ja tak robię. Jeśli nie zadziała to kliknij na tą simkę co się z nią ożenił, i zobacz czy napewno nie ma opcji Zerwij?
ultraviolence
07.11.2007, 20:54
Yasmin, są dwie wersje tego kodu :)
1. boolProp testingCheatsEnabled true/false
2. boolProp testingCheatsEnabled on/off
U mnie osobiście sprawdza się ta druga. Spróbuj raz jeszcze, na pewno jakaś zadziała :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.