Zobacz pełną wersję : Hack - chodzenie ze spuszczoną głową
Witam. :) Próbowałem szukać, czy nie ma nic podobnego, niestety nie znalazłem.
Mianowicie potrzebuję hacka na chodzenie ze spuszczoną głową. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. :P No idzie sim i ma taką smutną, zawiedzioną i spuszczoną głowę. Dałbym linka do filmu, w którym sim tak idzie, ale aktualnie nie pamiętam. Jak znajdę to edytnę. Pozdrawiam i czekam na pomoc. :)
Można tak zrobić kodem boolProp... Klikasz na schody i wybierasz styl chodzenia. Np. Angry, sad itp. Niewiem czy dobrze wpisałam nazwy ale wiem że sim może chodzić ze spuszczoną głową.
Pozdrawiam i mam nadzieje że pomogłam.
No i co? wystarczy tylko boolProp... nic dalej?
No i co? wystarczy tylko boolProp... nic dalej?
Kod boolProp testingCheatsEnabled true. Następnie po kliknięciu na schody (chyba z wciśniętym Shiftem) powinna być ta opcja . Kiedy już sie zakończy pracę z kodem, powinno się go wyłączyć wpisując boolProp testingCheatsEnabled false.
Chyba jeszcze taka opcja była po wpisaniu kodu boolProp testingCheatsEnabled true, kliknięciu na Sima z wciśniętym Shiftem i wybraniu opcji "Paul's Reaction Tester". Wtedy pojawia się pudełko, na które się klika i można wybrać gesty i miny dla Sima. Nie pamiętam, czy akurat opcja spuszczonej głowy tam jest, ale wydaje mi się, że tak.
A czy wtedy simka bedzie mogla chodzic jak modelka? Jest taka opcja?
Nie, do tego jest potrzebny hack.
Tu jest link do niego:
http://www.sims2cri.com/hackedobject.php
Tylko dodam do tego, co napisała Pamela, że chodzi o obiekt różowego flaminga. ;)
A w kodzie boolProp rzeczywiście takich opcji nie ma.
Jeśli chodzi o chodzenie ze spuszczoną głową, to ta opcja jest po kliknięciu ze Shiftem na schody, ale te takie mniejsze, do których można dodać poręcze, przynajmniej w mojej grze.
Bardzo dziekuje, ale teraz wszystkie moje simki beda tak chodzily no nie?
asphyxiated
07.11.2007, 13:37
nie, beda tak chodzily tylko te simy, ktorymi wybierzesz daną opcję.
pobralam ten hack, ale mi nie dziala w grze
pobralam ten hack, ale mi nie dziala w grze
Nie pojawił się w ogóle różowy flaming?
Sprawdź w ozdobach w trybie kupowania, powinien być gdzieś na początku. Kup go, a następnie (mając zaznaczoną swoją Simkę) kliknij na flamingu i wybierz styl chodzenia "Sexy 1" lub "Sexy 2" (to te chody modelek). Następnie każ Simc przejść się po parceli, powinna mieć chód modelki.
Ja tylko dodam, że flaminga można znaleźć w trybie kupowania - Dekoracje/Różne. Na pewno jest. :)
spróbuj naprawdę zasmucić sima
Palemka95
21.01.2008, 10:06
a hack wsadzić do downloads czy gdzie indziej/
Tiunivell
21.01.2008, 14:07
Do downloads.
lolita95
23.03.2008, 09:26
Witam. :) Próbowałem szukać, czy nie ma nic podobnego, niestety nie znalazłem.
Mianowicie potrzebuję hacka na chodzenie ze spuszczoną głową. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. :P No idzie sim i ma taką smutną, zawiedzioną i spuszczoną głowę. Dałbym linka do filmu, w którym sim tak idzie, ale aktualnie nie pamiętam. Jak znajdę to edytnę. Pozdrawiam i czekam na pomoc. :)
Hej mam stronkę gdzie są różne hacki wejdźcie na http://www.sims2cri.com/hackedobject.php ja wchodziłam i mi działają w grze
Koornela
23.03.2008, 09:44
weszłam na tą stronkę i tam są ikonki dodatków to one są potrzebne żeby sobie ściągnąć?
Tiunivell
23.03.2008, 10:49
Tak, te ikonki obok oznaczają, że dany hack wymaga tych dodatków :)
Koornela
23.03.2008, 12:48
O ja... Ściągnęłam i mam tego Flaminga. Czy to coś złego?
Chatoyant
23.03.2008, 13:33
O ja... Ściągnęłam i mam tego Flaminga. Czy to coś złego?
Kliknij na niego simką to będzie chodziła jak modelka, przecież piszą o tym ciągle xP :laugh:
lolita95
23.03.2008, 18:42
hejka!Wiem że pisze w dziale nie na temat ale mam pytanko gdzie moge znaleźć jakieś ładne karnacje dla simów?
Sweetberry
23.03.2008, 18:51
Wpisz w wyszukiwarce "skiny" :]
Koornela
24.03.2008, 08:39
lolitka napisz temat gdzie moge to znaleść
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.