Zobacz pełną wersję : znikające dymki z czynnościami
ma ktoś może odpowiedź na pytanie: Dlaczego po jakimś czasie grania znikają mi dymki ze wszystkimi czynnościami, jakie może zrobić sim podczas gry?? kliknę na sima i ten dymek pojawi się dosłownie na ułamek sekundy i znika, i nie moge nic wybrać.
ma ktoś może odpowiedź na pytanie: Dlaczego po jakimś czasie grania znikają mi dymki ze wszystkimi czynnościami, jakie może zrobić sim podczas gry?? kliknę na sima i ten dymek pojawi się dosłownie na ułamek sekundy i znika, i nie moge nic wybrać.
muszisz kliknąć opcje ( F5 ) i wybrać "opcje gry " i wyłączyć "wolną wole". i po kłopocie :D
Możliwe, że jest tak, jak mówi Matti93, więc możesz skorzystać z jego sposobu.
Jeśli by to nie pomogło, to możliwe, że jakiś ściągnięty dodatek (o ile jakieś ściągasz) zaszkodził grze i powoduje ten błąd, sama miałam kiedyś taką sytuację, kiedy naściągałam dużo dodatków, wtedy problem zniknął po pozbyciu się ich.
Sorry, że ja nie do tematu ale... Czy my się Isi nie znamy, z forum simsweb?
Nandelle
07.11.2007, 15:08
Sorry, że ja nie do tematu ale... Czy my się Isi nie znamy, z forum simsweb?
Mozna sie było to zapytać na pw a nie tu
No ok, już dobra.
P.S.: W twoim profilu w "Skąd" chyba masz błąd w słowie wyżeram ;)
Witam. Ponawiam pytanie. Opcja z wyłączeniem wolnej woli nie działa, a pobranych dodatków nie mam, dodam, że mam kolekcje the sims 2 z Origin. Próbowałam reinstall gry, systemu i wciąż to samo. :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.