PDA

Zobacz pełną wersję : znikające dymki z czynnościami

mcgiwer
07.11.2007, 05:47
ma ktoś może odpowiedź na pytanie: Dlaczego po jakimś czasie grania znikają mi dymki ze wszystkimi czynnościami, jakie może zrobić sim podczas gry?? kliknę na sima i ten dymek pojawi się dosłownie na ułamek sekundy i znika, i nie moge nic wybrać.

Matti93
07.11.2007, 08:17
ma ktoś może odpowiedź na pytanie: Dlaczego po jakimś czasie grania znikają mi dymki ze wszystkimi czynnościami, jakie może zrobić sim podczas gry?? kliknę na sima i ten dymek pojawi się dosłownie na ułamek sekundy i znika, i nie moge nic wybrać.
muszisz kliknąć opcje ( F5 ) i wybrać "opcje gry " i wyłączyć "wolną wole". i po kłopocie :D

Isi
07.11.2007, 09:14
Możliwe, że jest tak, jak mówi Matti93, więc możesz skorzystać z jego sposobu.

Jeśli by to nie pomogło, to możliwe, że jakiś ściągnięty dodatek (o ile jakieś ściągasz) zaszkodził grze i powoduje ten błąd, sama miałam kiedyś taką sytuację, kiedy naściągałam dużo dodatków, wtedy problem zniknął po pozbyciu się ich.

brzos
07.11.2007, 15:05
Sorry, że ja nie do tematu ale... Czy my się Isi nie znamy, z forum simsweb?

Nandelle
07.11.2007, 15:08
Sorry, że ja nie do tematu ale... Czy my się Isi nie znamy, z forum simsweb?

Mozna sie było to zapytać na pw a nie tu

brzos
07.11.2007, 15:12
No ok, już dobra.

P.S.: W twoim profilu w "Skąd" chyba masz błąd w słowie wyżeram ;)

Kamila
23.11.2015, 10:53
Witam. Ponawiam pytanie. Opcja z wyłączeniem wolnej woli nie działa, a pobranych dodatków nie mam, dodam, że mam kolekcje the sims 2 z Origin. Próbowałam reinstall gry, systemu i wciąż to samo. :(