Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : problem

kama_kizia
09.11.2007, 18:52
mam the sims 1 zwierzaki. czemu jak zapelnilam wszystkie pola do mieszkania to nie moge isc na inne "pole". Chodzi mi o to co jest w lewym górnym rogu. (pisze 1 i strzalki w lewo i prawo). czemu nie moge zmienic tego np. na 2? bo nie moge budowa wicej domków

kornelia911
09.11.2007, 20:12
Nie ten dział..THE SIMS 1

a to dzial o THE SIMS 2..

kama_kizia
09.11.2007, 21:15
ale mi chodzi o odpowiedz, a nie wskazanie na dzial. ja wiem co robie.

rybak111
10.11.2007, 15:04
kiedy próbuję włączyć simsy wyskakuje "Some needed files were corrupted during the installation. Please reinstall The Sims 2" Proszę o pomoc
Z góry dzięki :-)

Isi
10.11.2007, 15:29
kiedy próbuję włączyć simsy wyskakuje "Some needed files were corrupted during the installation. Please reinstall The Sims 2" Proszę o pomoc
Z góry dzięki :-)
Komunikat oznacza, że niektóre potrzebne pliki zostały uszkodzone poprzez instalacji i trzeba zainstalować Sims 2 ponownie.
Powinno się spróbować zainstalować jeszcze raz, w miarę możliwości z czystych, nie uszkodzonych płyt. Jeśli nadal ten błąd by występował, to najlepiej przed ponowną instalacją gry przeczyścić sobie rejestr. Tu napisałam, jak to zrobić:
http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=690279&postcount=2

ultraviolence
10.11.2007, 15:33
Rybak, po pierwsze wygodniej byłoby założyć nowy temat a nie dopinać się do istniejącego ;) Jeśli chodzi o twój problem.. Widocznie podczas instalacji TS2, niektóre pliki uległy uszkodzeniu.. I chyba nie pozostaje ci nic innego, jak ponowna reinstalacja gry (czyli zastosowanie się do wyskakującego komunikatu). Pamiętaj żeby przed instalacją powyłączać zbędne programy typu: antywirusy, gg i inne.

kama_kizia
13.11.2007, 15:21
halo!!! odpowiadajcie na moje pytanie a nie na jakiegos gostka co sie pyta w nie swoim temacie. czekam na odpowiedzi na moje pytanie!!!!!

Isi
13.11.2007, 16:21
halo!!! odpowiadajcie na moje pytanie a nie na jakiegos gostka co sie pyta w nie swoim temacie. czekam na odpowiedzi na moje pytanie!!!!!
Sorry, już tak z rozbiegu odpowiedziałam na to, na co znałam odpowiedź...

A jeśli chodzi o Twoje pytanie, to za bardzo nie wiem... Chodzi Ci pewnie o to, że chcesz przejść do kolejnego otoczenia, gdzie można budować nowe domy... I co się dzieje, kiedy próbujesz na te strzałki nacisnąć? Wyskakuje jakiś komunikat, gra się wyłącza, czy może nic się nie dzieje? Jeśli gra się wyłącza to możliwe, że jest to jakiś błąd (ponoć ściągane dodatki mogą powodować jakieś błędy w The Sims, ale ja nigdy do Sims 1 nic nie ściągałam).

avenly
13.11.2007, 17:14
kama_kizia,przecież ten jak to nazwałaś "gostek" nie musi tworzy nowego tematu,jeżeli podobny już istnieje(nawet nie powinie:) )tylko może sie zapyta w twoim,no nie?A co do twojego problemu,to mogłabyś wyjaśnic troszkę dokładniej o co Ci chodzi??

MiNuTkA15
14.11.2007, 05:57
właśnie, bo zachowujesz sie jak pepek świata xP Niektórzy nawet miesiąc czekaja na odpowiedz i żyją... Bosh co za ludzie... xP :con:

P.S. Z twojego posta wynika ze chodzi Ci o The Sims 1 a nie o 2, więc nie ten dział.I niewypieraj sie że wiesz co robisz.

Karooola :*
14.11.2007, 18:25
Kama kizia, rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale niestety, oni mają rację. Radzę poprosić moderatora o zamknięcie tematu i stworzyć nowy w dziale The Sims 1, a tam dokładnie opisać ten problem. A Wy, forumowicze, nie nabijajcie postów w stylu "co za ludzie" :( Przecież to bez sensu :/ Pozrawiam.

kama_kizia
16.11.2007, 16:14
chodzi mi o to, że jak chcem przejść do następnego pola, to nie moge wejść, ale nic mi nie wyskakuje.