Zobacz pełną wersję : Metin2
Castaway
10.11.2007, 15:23
Chciałabym polecić grę Metin2 :) Możecie ściągnąć ją ze strony www.metin2.pl Tam trzeba wypełniać misję , można łowić ryby itp :)
Jakby co to ja jestem Neferthete , serwer Ch4 , kraj Chunjo
Pozdrawiam i gorąco polecam :D
Castaway
Zapomniałaś dodać że: zabija się potwory, osiąga się rangi (np. przyjazny, okrutny), są 4 rasy (Wojownik, Ninja, Szaman i Sura), są 3 imperia (Chunjo, Jinno i Shinso) Ogólnie gre polecam jest super :) Je jestem Sorciere CH4 CHunjo.
The FerG
13.11.2007, 16:58
Ściągnąłem sobie tą gre wcześniej ,ale nie spodobała mi się.
Więc nie gram :P
A ja gram :). Jestem szamanką Vaniliene, CH2, Jinno
Ja w nią grałem dość długo. Jednak uważam, że Lineage II czy 2moons są znacznie lepsze.
grałam,znudziło mi się.
za jakiś czas może znowu zacznę grać xd
dziwna gra, mam ją ale wogóle nie czaje o co tam biega ;p wypełniam zadania, laże jak debil i zabijam te stworki wszystkie i co. ja mam szamanke (chyba) Apocalypsa i nie wiem a jakim serverze ;P
Mam problem,nie moge sie polaczyć i mi wyskakuje"Block_Login"
CZEMU? ;p
Ajloneczka
15.03.2009, 15:43
To znaczy że logowanie jest zablokowane ,spróbuj inny świat :D
DZIĘKI CI!!!^^
Bez off 'a:bosska gra!XD
Też gram w Metina 2, i podoba mi się bardzo. :D
Ludzie i pewnie macie 9-12 lat. To jest gra dla takich dzieci... O_o ... [zgrozo!] Ona jest tak infantylna !!! Sam w nią grałem, te teksty NPC (pewnie dzieci metina nie wiecie co to jest NPC)... błagam... Albo dzieci metina znają jedno słowo po angielsku "sell" wow... gratuluje (XD) . . . Ogólnie nie wiem jak można w to grać...
Sory za te emocje.
I myślę że tu ktoś mądry się wypowie.
Chryzantem Złocisty
04.04.2009, 21:03
No wiesz stary,tu się z Tobą zgodzę,ale nie wsadzajmy wszystkich do jednej szufladki...
Są ludzie w wieku 9 lat którzy są mądrzejsi od niejednego 19-latka...
Ale trzeba przyznać,że gracz nieco starszy jest inteligentniejszy.
Można w to grać,uwierz,ale po pewnym czasie się nudzi ;p
Między innymi przez noobów,którzy myślą że jak kupią sobie postać z allegro 60lvl+ to rządzą.
No i GMi nie są zbyt pomocni i sympatyczni.Nie ułatwiają zbytnio gry ^^
juz rozumiem o co tam chodzi ;p a gram bo nie mam nic lepszego do roboty ;p mam sure apocalypsa 25lvl na gromo i w królestwie chyba chunjo albo jinno? nie weim nie pamiętam ;p
s'éteindra
24.06.2009, 13:03
ja wolę ambitniejsze mmorpgi. :>
a najlepszy w jaki grałem w życiu to holic online. :>
tylko nie chce mi się znowu go ściągać. :P
Grałem w to, bo koledzy mnie namówili, ale ogólnie karasss ma rację, pełno tam bachorów, które niestety Chryzantemie (proroku, fajny nick :D ) są zazwyczaj głuprze od 19 latków :rolleyes: . A poza tym pełno namolnych oszustów i idiotów, więc dałem se z tym siana :D
Chryzantem Złocisty
26.06.2009, 08:27
Zapraszam na serwer Kirian - gram tam od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolona :D GM przychodzi niemal codziennie,można z nim normalnie popisać,nooby są rzadko spotykane (ale są).
Ceny jeszcze w miarę normalne,ale i tak lepiej samemu sobie coś zrobić niż kupować.
Jakby co to pisać na tym servie - nick Grindhouse :P
Zobaczysz za jakiś czas i do was wyemigrują nooby hehe :D
CrypearL
04.07.2009, 13:59
No to czas na wypowiedź kogoś z doświadczeniem w tej grze :D
Grałem w tą grę przez rok, od początku serwera Poland. Wbiłem tylko 45 lvl, bo jakoś ciężko mi się expiło. Grałem wojem body w Shinsoo na Monastyrze. Znalazłem fajną gildię, dziewczynę i kolegów, a nawet wierzchowca ;). Niestety później to wszystko się rozpadło :(. Z mojej gildii wszyscy moi przyjaciele odeszli, moja dziewczyna przestała grać, moi koledzy z klasy to samo. Powiedziałem sobie: "To nie ma sensu" i z łezką w oku po raz ostatni zobaczyłem ekran tej gry . Nagle urok tej gry prysł i już nigdy do niej nie wróciłem. Przez wiele dni myślałem o powrocie do gry, ale ciągle coś mnie zniechęcało.
Odszedłem z tej gry również dlatego, że GM'i mieli wszystko za przeproszeniem w dupie.
To by było na tyle. Ech wspomnienia wracają :(
Hefalump
13.06.2010, 13:37
To ja powiem co innego.Mialem nick ProKnight i 18 lvl bo dalej nie chcialo mi sie wbijac? Uwazam ze gra jest do niczego bo graja tam podstawowki i nooby.
Moja ocena 1/10
Ja grałam kiedyś w tę grę, bo kuzynostwo grało, ale po jakimś czasie mi się po prostu znudziła. A poza tym.. grafika mi się jakoś nie podoba i w ogóle. Dziwna to jakaś gra.
hellraiser
07.02.2011, 20:39
Dobra, ja pozwolę sobie odkopać.
Czy Metina trzeba ściągać przez ten program do pobierania? Jak nie, to mogę prosić o link? Nie chce mi się przez to dziadostwo pobierać, a ja chcę się tym pobawić ;<
Chryzantem Złocisty
07.02.2011, 21:17
nie graj w metina,to zło!!
lepiej pobierz lineage 2 albo coś w ten deseń.nie marnuj czasu na ten szit
nie graj w metina,to zło!!
Lepiej pobierz lineage 2 albo coś w ten deseń.nie marnuj czasu na ten szit
taktaktaktaktak
hellraiser
08.02.2011, 14:46
Wiem, że to Szit przez duże S, ale ja chcę podręczyć te biedne, uzależnione dwunastolatki, to znaczy pograć :P
Chryzantem Złocisty
08.02.2011, 14:49
no weź,stary,wykaż się inteligencją :P
ja w ogóle nie rozumiem tej gry o.o
hellraiser
08.02.2011, 15:36
No dooobra, chyba sobię odpuszczę szukania metina (matko jak to brzmi).
Większość moich kolegów uważa, że ta gra jest mega super hiper. Szczerze mówiąc nie wiem co oni w tym widzą. Ja widzę jedynie możliwość nabijania się z noobów, ale jak im suty stają na samo słowo 'metin' to nic nie zrobię...
Chryzantem Złocisty
08.02.2011, 15:39
żeby tylko im suty stawały!
w tej grze NAPRAWDĘ nie ma niczego,co czyniłoby ją wyjątkową (no może koncepcja metinów,czyli spadających kamieni,no ale...heloł?).zainwestuj w Lineage.albo w Jady Dynasty :D
muffindance
08.02.2011, 16:04
niecierpie metina, noby z moje klasy w to graja i na kazdej przerwie sie jaraja na jaki poziom przeszli.
hellraiser
09.02.2011, 18:44
niecierpie metina, noby z moje klasy w to graja i na kazdej przerwie sie jaraja na jaki poziom przeszli.
U mnie chwalą się też, ile wydali na metina. Rekordzista wydał około 2000zł :O To naprawdę trzeba nie mieć co robić z pieniędzmi...
Zgadzam się, żeby wydawać tyle na grę! :o I to dodatkowo konto mogą Ci ukraść, może Ci się znudzić... Kasa na marne...
Grałam kiedyś, aktualnie nie :D Nudzi się po jakimś czasie.
A ja gram mam nick Falmari CH4 i śwait Obsydian...
Grałam w Metka pl, ale uznałam, że jest porąbany jak lato z radiem :D
Wolę servery prywatne ;D
Polecam LomaxMt2 s1, jakby co jestem Akari, Jinno ch : 3 lub 4 xD
Pozdrawiam. R.<3
grałam i grałabym do teraz, ale mam problemy z netem
i nie rozumiem wiary, która kupuje sobie te smocze monety, no trzeba mieć nagrzane
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.