Zobacz pełną wersję : Bulwar Hershwinga Nr.1 [BRAK ZDJĘĆ]
[FONT="Tahoma"]Bulwar Hershwinga od wielu lat jest ulubionym miejscem spotkań wszystkich simów. Niedawno przeprowadzona renowacja pomnika Romana Hershwinga połączona z przebudową placu i odrestaurowaniem elewacji sprawiła, że bulwar nabrał nowego blasku nie tracąc dotychczasowego uroku.
Lista pomieszczeń
Dwupiętrowa restauracjo-kawiarnia
Siłownia
Fryzjer
Gabinet masażu
Butik
Sklep zoologiczny
Po raz pierwszy patrząc na zdjęcia tej parceli publicznej czułam się, jakbym tam na prawdę była. I jakby ten bulwar na prawdę istniał ;] Bardzo pomysłowe wykonanie. Jedyną rzeczą, która mi się tam nie podoba, jest ustawienie tych pomników i "podpieraczy" (mój biedny słownik xD). Moim zdaniem za dużo ich tam jest. Wracając do reszty to nie mam się czego uczepić. Zachwycił mnie ten bulwar, szkoda, że nie można go ściągać ;]
Supcio! Tylko w salonie fryzjerskim trochę pusto...
100/10
Pozdro!
k o c h a m
18.11.2007, 08:32
Bardzo ładnie. Raczej nie mam żadnych zastrzeżen. Ale nie zasłużyłaś na celującą. Więc może jednak coś mi się nie podoba? Zaraz zobaczysz:
Ocena Końcowa:
95,5 / 100
Parcela jest udostępniona do ściągania. Zapraszam!
Samantha
18.11.2007, 09:07
Naprawdę dobra robota!! Wszystko tak szczegółowo urządzone i z gustem!! Widać, dbałość o szczegóły!! Daję 10/10 :)
marandile
18.11.2007, 14:25
ulmille, oczywiście pięknie, w środku troche bym rzeczy pozmieniała, ale na zewnątrz jest fantastycznie. Mam pytanie: czy twoje tapety/podłogi są redystrybucyjne?
Praca jakoś nie przypadła mi do gustu. Zewtąrz fajnie, ale środek, ten salon fryzjerski to porażka nasuwa mi się takie pyt. czy kiedy kolwiek byłeś w salonie fryzjerskim :-D ? Co to za salon bez lusta przy fotelu i kosmetyków. Siłownia również jest beznadziejna, pomieszczenie ogromne co daje efekt zlewania sie podłogi ze ścianą, bardzo mi sie to nie podoba. I nie wiem czy butikiem można nazwać 3 szafki i jeden fotel :) troche za dużo odchyleń w tej pracy.
Reasumując jest to jedna z najgorszych twoich prac.
wchodzę do działu "Domy-The Sims2"
patrzę... ulmille... nowy temat...
wchodzę
zaskoczenie...pozytywne ^^
no jednak coś nie nowoczesnego
bardzo ładnie ci poszło ^^
kilka rzeczy mnie razi... mianowicie
~ fotel w sklepie z ciuchami
~ podłoga w siłowni gdyż trochę się zlewa
za to zauroczył mnie salon masażu <trans> *____*
ocena 10/10
Niezła ;) ale to nie twój styl zbuduj dom w stylu modern :D czyli tak jak zawsze ten bulwar jest troche.....hmmmmm jak by to powiedzieć, O ! nie w moim stylu :)
Pozdrawiam
Adam1995_Winner
Po pierwsze-masz piękne zdjęcia.Wyglądają jak te już zrobione przez maxisa.
To jest świetne, najlepsze miejsce publiczne jakie kiedykolwiek widziałam!Poprostu EXTRA!
100/10
Hmm...dziękuję wszystkim za oceny :)
Muszę tylko powiedzieć, że mnie intrygujecie. Często narzekacie, że robie nowoczesne parcela. No to zrobiłem coś bardziej klasycznego. No i masz babo placek - gadają, żebym budował nowocześnie :D
Hehe...i tak was lubie :)
Pozdrawiam:
ulmille
Greenlyme
20.11.2007, 15:13
Bulwar wygląda niezwykle realistycznie.Fakt, nie wszystko mi pasuje, ale ogólnie jestem pod dużym wrażeniem.Bardzo dobrze, że zamieściłeś pracę, która nie jest w nowoczesnym stylu, bo pokazałeś, że potrafisz tworzyć w innych stylach równie dobrze (co nie oznacza, że twoje nowoczesne domki mi się znudziły :)) Ogólnie 9,5/10
Przygotuj się na coś, co cię zaskoczy. Nie jestem pewna, czy pozytywnie...
A więc.
Kocham tą parcelę całym sercem. <3
Z zewnątrz wygląda zajefajnie, ma naprawdę świetny klimat i wygląda bardzo realistycznie. Sama bryła nie jest zbyt oryginalna, ale użycie tych pokryć ścian i rozmieszczenie różnych elementów typu kawiarniane stoliczki w ten, a nie inny sposób spowodował, że Bulwar zyskał jedyny i niepowtarzalny urok. Jedyne, co mi się nie podoba w części zewnętrznej to sam posąg Hershwinga. Wygląda trochę dziwnie, może przez te kolumny...? Budynek wewnątrz zachwycił mnie jeszcze bardziej. W tak prosty sposób udało ci się stworzyć przytulny sklepik w starym stylu. Urzekły mnie obrazy i stylizacja na dawną restaurację. Najlepsze jest to, że tak dobry efekt uzyskałeś korzystając niemal stuprocentowo z maxisowych mebli. W sklepie zoologicznym te dwa szyldy z logiem Whiskasa i karmy dla psów okropnie odstają. Nie zrozum tego źle, do normalnego zoologika nadawały by się idealnie, ale tu, między delikatnymi ozdobami i antycznymi meblami wyglądają komicznie. Nie spodobała mi się również siłownia, jest zbyt pasiasta. Nie czepiłabym się, gdyby te panele były jaśniejsze, ale w obecnej wersji nie za ciekawie jak dla mnie to wygląda. Podsumowując - jestem pod wielkim wrażeniem tej pracy. Nie spodziewałam się, że akurat ty, Ulmille, stworzysz coś takiego. Na co dzień sama nowoczesność, a tu proszę. No, no, wielkie gratulejszyns.
Cudowne są twoje domy jedny słowem napisze pochlebiam twoje niektóre domy
Pozdr. :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.