Zobacz pełną wersję : Zoo Tycoon 2
szampan0
03.04.2004, 09:23
3-cia (ufff) moja zapowiedź dzisiaj.
Tym razem chodzi o Zoo Tycoon 2.
Tuż, tuż po wakacjach, po 24 dniach nowego roku szkolnego będziecie mogli 'osłodzić' sobie naukę tą wspaniałą gierką:)
Microsoft się postarał i baaardzo mocno nas zaskoczy piękna grafika i różnorodność nowych elementów.
Wiele rzeczy zmieniono, np. opiekun zwierząt będzie miał lepszy kontakt ze zwierzaczkami, a co lepsze, będziemy mogli zrobić zdjęcie swojego zwierzaczka:)
Ale to nie wszystko! W grze wykorzystano tryb Zoo Guest, czyli będziemy mogli pochodzić po Zoo!:) W grze znajdzie się również encyklopedia zwierząt które żyją Zoo:) Tylko teraz czekać aby gra była po polsku:)
Gatunek: Strategiczno - Ekonomiczna
Premiera: 24 września 2004
No na zoo to warto poczekac .. ja gralem w jedynke i byłem zachwycony a co dopiero 2 w 3D ??
szampan0
04.04.2004, 13:13
O taak. Szczególnie że gra Zoo Tycoon naprawdę (możecie się z tego śmiać) poszerza naszą wiedzę, na temat przyrody, bo tak jak napisałem znajdzie się tam encyklopedia...
Camilla10
04.04.2004, 14:23
Wszystko pięknie. Na pewno sobie kupię, ale ile ona będzie kosztować? Czy ktoś wie?
szampan0
04.04.2004, 14:26
Hmm...nie drożej 100 zł. :D Drogo, ale warto!
ja niesądze abym sie mogł czegos z tej gry nauczyc
Tak odświeże temat ale cóż :D Mam tą gre już od grudnia i jest naprawde świetna :D
Ja też nei nażekam, bardzo mi się podoba, i myśle ze nie zawiedli twórcy większości fanów jedynki
Gra jest na bardzo wysokim poziomie.Naprawdę wspaniale mi się w nią gra.W jakim klimacie najczęściej gracie?Ja gram na Sawannie...
A ja na lasach deszczowych :D Nie wiem czy dobrze napisalam bo nie pamietam jakto sie nazywalo :) A moje ulubione zwierze to okapi :) Są słłit
A znacie jakieś kody to tej gry? ;( najbardziej jest mi potrzebny kod na forse :1smutny:
laureatka12
17.06.2005, 08:27
Prosze pomóżcie jestem na kampanii gdzie gtram o statuetke kulii ziemskiej i jestem na przedostatnim,mam juz osiem zwierząt z poza tego regionu i jeden z tego regionu mialy mi sie odblokowac dwa pozostale ale sie nie odblokowują a na dodatek mam minusowe juz pieniadze wiec przylonczam sie do prosby o kod ale prosze powiedzcie mi co mam tez zrobic z ta kampania :( :please: :help:
Mam pytanko gdzie w tej grze są zapisane seivy prosze o kontakt
[email protected] lub na GG 7237359
mar(tunia)
15.10.2005, 10:32
Gra jest naprawdę świetna. Szkoda tylko, że mam demo version... Chciałabym mieć pelną wersję - cztery gatunki zwierząt, to trochę mało, jak dla mnie :P . Ech, marzenia, marzenia...
laureatka12
22.11.2005, 07:24
Mam te grę jest świetna! :)
Mam dobrą nowine.Niedlugo wyjdzie lub nawet moze juz jest dodatkiek zoo tycoon 2 endangered species!
Będzie tam np.Taki tramwaj powietrzny.
http://img345.imageshack.us/img345/530/pow2cs.th.png (http://img345.imageshack.us/my.php?image=pow2cs.png)
Jak chcecie to moge dac wiecej zdjec:)
Mam grę,trochę wkurza co jakiś czas.Np.błędem jest to że pewna kobieta nazywała się William :P.W ogóle to kiepściutka jak dla mnie.
konwallia
01.02.2006, 07:51
Uwaga odswiezam :) Gra na poczatq mi sie podobala, ale jakas zbyt latwa jak na moj gust. Jakos latwo przechodze przez wszystkie etapy. Nie ma to jak Maxisowskie gry. Jakas lepsza maja grafike i wogole.
'Zoo Tycoon 2' skopali moim zdaniem. Jest dobra pod względem graficznym, ale to nie jest najważniejsze w grze.. Chodzi mi tu o grywalność. Gra znudziła mi się po czterech dniach.. :|
laureatka12
27.02.2006, 07:21
Mi się ta gra bardzo podoba ;P A dla innych ktorzy lubia tez ta gre mam wiadomosc ze mozna juz kupic zoo tycoon 2 :Na ratunek zwierzakom (dodatek) . :D Konwalia, a jak przejść ostatni scenariusz ziemi,z tymi czteroma azjatyckimi zwierzakami?(w grze są tylko 3 z Azji)??
Mam i gram ;p Bardzo fajna, ale troszkę się zacina. I mało jakoś zwierząt. Co nie zmienia faktu że jedynka była lepsza >>
Cococzek
06.05.2006, 15:16
odświeżam gra nie ma kodów ale przecierz można sobie włączyc na niekończące się fundusze chyba ze grasz misje
Ja mam ten dodatek, jest 20 nowych gatunków zwierząt, kilka nowych rodzajów żarcia, kolejjka linowa, jeep'y i możliwośćrobienia kładek. I można ściagać dodatki (których nie ma zbyt wiele) z oficjalnej strony, jest masa nowych ogrodzeń i to chyba tyle... Ale faktycznie, gra się nudzi mi się już nie chce robic Zoo z tymi wszysrtkimi ścieżkami, sklepami itd. i robię takie np. wioski bo w jakimś wyzwaniu udało mi się odblokować obiekty tematyczne safari :D Ja też najchętniej gram w sawannie. Jest dużo fajnych zwierząt, a najbardziej lubię zebry i konie przewalskiego. Jak każda miłośniczka koni ;)
Alatáriël
08.03.2007, 21:51
Mam tą grę, i uważam, że jest super. Teraz wprawdzie w nią nie grywam, ale był okres, kiedy cały czas ją katowałam xD Mnie sie podoba. Jestem miłośniczką zwierząt. Szkoda tylko, że nie ma wilczków...
Teraz jakiś nowy dodatek podobno wyszedł, poproszę o niego na urodziny, mam za dwa tygodnie :D
A kolezanka pozyczyla ode mnie ta gre, nie oddaje pare miesiecy, nie wchodzi na gg i komorki nie wlacza, kurcze >.< A ja chce wreszcie sobie w zoo pograc >.<
kornelia911
04.12.2007, 16:31
Uwielbiam tą grę, ale musiałam odinstalować i nie zainstalował mi się jeden plik z podstawy. Czy może mi ktoś go przesłać? Podam e mail i nazwe pliku..jak ktoś będzie chętny do pomocy..błagam!
kornelia911
04.12.2007, 17:19
Naprawdę nikt w to nie gra... :/ Juz nie zmyślajcie!
ja mam ta gre, ale nie wiem o co ci chodzi. odinstalowalas, zainstalowalas znowu, ale ci sie jeden plik nie zainstalowal? to zainstaluj jeszcze raz, w cyzm klopot. a jezeli kompletny problem zglos reklamacje/zadzwon do ludzi od pomocy technicznej.
kornelia911
04.12.2007, 19:29
ja mam ta gre, ale nie wiem o co ci chodzi. odinstalowalas, zainstalowalas znowu, ale ci sie jeden plik nie zainstalowal? to zainstaluj jeszcze raz, w cyzm klopot. a jezeli kompletny problem zglos reklamacje/zadzwon do ludzi od pomocy technicznej.
Nom probowalam jeszcze raz..ale nie chce mi sie czekac na gre..nie moglabys przeslac..? byloby szybciej..o wiele!
MAM ORYGINAŁ - NIE POSIADAM ŻADNEJ PIRACKIEJ GRY,BROŃ BOŻE!
PLIK : ui.z2f
mail:
[email protected]
Tiunivell
07.06.2008, 16:03
Jestem wielką fanką tego typu gier. W Zoo Tycoon 2 też grałam :D Świetnie spędziłam swój wolny czas przy niej. Polecam dla wszystkich osób, które lubią tego typu strategie :D
Monitkowa
30.06.2008, 14:34
Świetna gra... jak z poprzedniczką oczywiście gram bez kodów i tradycyjnie jestem na minusie... jak dla mnie całkiem podobne do Theme Park World :)
edzia114
06.07.2008, 15:41
Kiedyś grałam, a teraz jakoś mi się nie spieszy żeby zainstalować. Ale ogólnie gra fajna. ;]
Monitkowa
03.08.2008, 13:46
Ale mam problem z jedną misją... Mianowicie, że mam chyba minute na wybodowanie odpowiedniego wybiegu dla strusia...
Za nic nie moge sobie z tym poradzic
Dawno w nią nie grałam ale zawsze mi się baaaardzo podobała !
Lubię ekonomiczne gry i ta też jest wciągająca, ale w moim przypadku nic nie może trwać wiecznie, bo ... płyta mi się złamała i służy do odstraszania szpaków na czereśni:P
Uwielbiam tą grę! SuRvEy napisała, że gra bez kodów - ja też, ale to dlatego, że nawet nie wiem, że do ZT2 są kody <ooooouuuupsss!>
Kiedy gram w Zoo to przeważnie biorę piaskownicę - czy jak to się tam nazywa - i sobie buduję, buduję i buduję, a kasę mam nieograniczoną :D
Ale misje też brałam... moim ulubionym zoo było to w Westham (czy jakoś tak. w każdym razie trza było w nim posprzątać).
Moje ukochane zwierzęta z gry to łosie (szybko się rozmnazają, hihi!), słonie i niedźwiedzie. <3
A mój ulubiony moment w grze to rodzenie się małych :D (wszystkie małe zwierzaczki są strrrrasznie słodkie) :)
Jak trafiłam na ZT2? Otóż kilka lat temu oglądałam regularnie taki program o grach komputrowych. Usłyszałam nazwę "Zoo Tycoon 2", objerzałam filmik o grze i... MUSZĘ TO MIEĆ! Poleciałam do taty, napisałam na kartce "Zu Tajkun 2" i powiedziałam: "Blagam cię, muszę mieć tą grę :D (i dostałam kilka dni później. Gram do dziś.)
Kończę, bo lekko się rozpisałam ;)
P.S. Naprawdę są kody do ZT2? ;>
Monitkowa
11.02.2009, 18:28
@up\
Do każdej gry są kody...
Bo to między innymi "dziury" w grze...
Trzeba umieć je znaleść xD
Dobra, piszę tu bo mój poprzedni temat został zamknięty... chciałam zapytać do jakiego foldertu mam wypakować dodatki ściągnięte z internetu?
Nieidealna
03.04.2009, 17:00
ZT2 to świetna gra!!Mam teraz nowy komputer,więc dopiero będę musiała zainstalować...:);)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.