Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Willa na Motorowej 1 [BRAK ZDJĘĆ]

RoxyFM
24.11.2007, 12:37
Właściwie nie projektuję(nienawidzę tego),ale jak sobie tak patrzyłam na niektóre wasze cuda to mi się zachciało:)Tak więc jest to pierwszy domek do którego sie przyłożyłam(a nie tylko postawiłam kanapę)

Le Disko
24.11.2007, 13:38
Baardzo ładny,może tylko trochę pusty.
Fajny pokój nastolatki,nie rozumiem tylko tego czegoś z firanką.
8/10.

Angie96
24.11.2007, 13:48
Dom ładny, tylko mi nie podoba się dach. Najlepiej rów automatyczne zadaszenie lub płaski dach ;D W salonie troche pusto, żadnych rzeżb, obrazów i kwiatów. Skąd masz tą boską czarną kanape z sypialni i tą brązową? powiedz pliss ;)

6,5/10

Natuśka____
24.11.2007, 13:52
Hmm. Domek mi się podoba , meble moim zdaniem ładnie dobrane. Lecz w ogordzie te kwiaty są strasznie chaotycznie ustawione ;) I pokój nastolatki - za ciemny , powinno być troszkę więcej kolorowych dekoracji.

Greenlyme
24.11.2007, 13:52
Hmm...Średni, zdecydowanie za pusty.Podoba mi się pokój nastolatki i sypialnie rodziców. 6/10

tysiulek13
24.11.2007, 13:53
Bardzo ładny dom. W salonie dość pusto, niepotrzebnie zrobiłaś taki duży.
Ocena tysiulek13: 8,5/10
P.S. Skąd masz ten cudny dywan z sypialni?

Komurka
24.11.2007, 14:28
Bryła całkiem by była ciekawa, gdyby nie te kolumny, lepiej gdyby tam była ściana, po drugie bardziej pasował bym stonowany kolor tynku. Okna też psują bardzo efekt wizualny domu.
Co do wnętrza to jest ono BARDZO CIEKAWE, ma to coś w sobie, jestem pewien, że nie każdy sim by się dobrze w nim czuł.

Jak na pierwszy raz to powiem ci że całkiem nieźle =]

RoxyFM
24.11.2007, 15:09
Nie zrozumiałam dokłądnie o którą kanapę chodzi,ale ta z aslonu to tu:
http://www.simsinparis.com/downloads.html druga od góry w pionie
EDIT:No fakt,trochę pusto,ale jakoś tak...nie wiedziałam co dać.

smart_blonde
24.11.2007, 15:25
ladna jakosc zdjec i nic poza tym..jak d;a mnie dmek jest troszke banalny i bez pomyslu, nie ma tez tragedii...po prostu przecietny...pozdrawwwwwiam buuuuzi :*

LillyGreace
24.11.2007, 16:23
Domek mocno przeciętny... 2/10

RoxyFM
24.11.2007, 19:45
LillyGreace-myślę,że trochę za surowo oceniłaś.Myślę,że mój dom nie jest tak zły.Od 0 do 2 dostał ten dom:
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=37498
Nie sądze,żeby z moim było aż tak źle;)A wy co sądzicie?

Natuśka____
24.11.2007, 20:27
LillyGreace-myślę,że trochę za surowo oceniłaś.Myślę,że mój dom nie jest tak zły.Od 0 do 2 dostał ten dom:
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=37498
Nie sądze,żeby z moim było aż tak źle;)A wy co sądzicie?
Ja sądze ze domku w tym linku http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=37498 nawet nie ma co porównywać do Twojego.

Angie96
24.11.2007, 20:52
chodziło mi o te łóżka w sypialnich (mówiłamze z sypialni) pliss podaj :)

LillyGreace
25.11.2007, 07:57
Ojej... ;) Wydawało mi się, że to jest moja ocena a nie autora domku i, że każdy użytkownik może ocenić według własnego gustu i nie doczeka się komentarzy do swojej oceny. Dla mnie ten domek jest naprawdę mocno przeciętny (co do domku podanego w linku: nie zasługuje wogóle nawet na 0/10 ale jest dobra zasada nie patrz na innych patrz na siebie) i nic na to nie poradzę ;) proszę autorkę żeby nie miała do mnie żalu ale wystawiając swój domek na forum do oceny mogłaś przewidzieć, że nie każdy uzna, że zasługuje na więcej punktów ;) pozdrawiam i życzę weny do następnych domków, smile ;))))

RoxyFM
25.11.2007, 10:22
LilyGreace-ale ja nie mam żadnego żalu.Szanuję to,że każdemu może się nie podobać.Każdy ma inny gust.I każdy ma prawo do własnego zdania.Chodziło mi o to tylko,żeby ktoś mi napisał w czym mam się poprawić,bo nie rozumiem słów ,,mocno przeciętny".
EDIT:
Łóżko z sypialni rodziców:
W poziomie:trzecia kolumna
W pionie:czwarta kolumna
www.simsinparis.com/downloads.html
Łóżko z sypialni nastolatki:
W poziomie:druga kolumna
W pionie:druga kolumna
Ten sam link

LillyGreace
25.11.2007, 10:35
Ok, piszę co mi się nie podobało:
niektóre elementy wogóle nie pasujące do reszty tak jak ta figurka papugi albo telewizor w salonie który mnie osobiście wydaje się taki zbyt wybijający się nawiązując do reszty salonu
po drugie domek jest taki ciemny, chyba, że taki miał być efekt ale nie sprawia raczej wrażenia miejsca w którym chce się zamieszkać
po trzecie podłoga w łazience jest straszna moim zdaniem..
po czwarte domek jest taki w gruncie rzeczy puściutki

no, to tyle :) powodzenia w dalszym projektowaniu