Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Colour enable pack

ojciecmajster
24.11.2007, 13:40
Witam...ściągnąłem ostatnio sporo dodatkowych akcesorii, jednak nie są one widoczne w grze lub powtarza sie jeden wzór np. fryzur. Przeczytałem, że trzeba zainstalować CEP aby dodatki chodziły poprawnie (oczywiście mam wszystkie dotychczasowe expansion packi). Jednak po instalce tej łatki dalej jest to samo. Jest jeszcze drugi program "Colour option enable", lecz nie mogę go znaleźć w sieci, a chciałbym go przetestować. Jeśli ktoś jest w jego posiadaniu (kontakt [email protected] ), lub wie w czym leży problem proszę o odpowiedź...

Eámanë
24.11.2007, 16:18
Chodzi o The Sims 2? Bo chyba przez pomyłkę umieściłeś temat w dziale o The Sims 1. U mnie dodatki działaja bez żadnych dodatkowych programów, nawet bez CEPa. Może po prostu nie ściągasz meshy? Przeczytaj ten temat - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35186 ;)

Lilith
24.11.2007, 16:20
_EnableColorOptionsGMND To to?? To poprostu CEP...

Mastaneo
24.11.2007, 18:32
Odrazu ja sie wpsize, ja mam podobny problem co zalozyciel tematu ale bez fryzur, fryzury mam ale np rzeczy jak dom sie budeuje samochody itp to ich niemam nie sa widoczne jak chcem kupic samochod to pisze No Pic i jak klikne zeby wziasc i zobaczyc czy jest to go niema, wie moze ktos jak zrobic zeby dzialalo ?? Czekam szybko na odp !

Samantha
25.11.2007, 09:51
Przeczytałem, że trzeba zainstalować CEP aby dodatki chodziły poprawnie (oczywiście mam wszystkie dotychczasowe expansion packi). Jednak po instalce tej łatki dalej jest to samo. Jest jeszcze drugi program "Colour option enable", lecz nie mogę go znaleźć w sieci, a chciałbym go przetestować. Zapewne chodziło ci o ColourOptionsSetup exe. to jest programik, który działa na podobnej zasadzie co CEP_Setup exe. Mam obydwa i nigdy nie maiłam problemów z pobranymi obiektami z neta. Najlepiej wpisz w wyszukiwarkę (google) nazwę programiku, a na pewno poszukasz. Jak chcesz postaram się go wysłać na twojego maila.:)

Mastaneo
25.11.2007, 10:17
A na moje pytanie nikt nie zna odp ?
:(

Problem rozwiazany

Daisy27
25.11.2007, 20:40
A ściągasz meshy??