PDA

Zobacz pełną wersję : dom "Sensuel" [BRAK ZDJĘĆ]

Oskikop
25.11.2007, 16:40
Domek zamieszkują dwie najlepsze przyjaciółki Natasza i Agata.
Natasza ta po lewej uwielbia zimny i nowoczesny styl, więc wnętrze domu
jest w jej stylu.
Agata natomiast uwielbia ciepłe i miłe wnętrza to ona zajęła się zaprojektowaniem ogrodu.
obydwie przyjaciółki ą modelkami. Ich najnowsza sesja znajduję się tutaj.
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=39891

Elros
25.11.2007, 16:44
Fotki cudnie kadrowane <lol2> ale tu to dokładnie zerżnięte od Ulimille :D bryła ta sama
a wnętrze nic szczególnego pusto pomieszczenia małe a w ogrodzie napaćkane 4/10

Edit: Pragne wspomnieć że wszędzie takie same tapety (prawie wszędzie)

Wielebny
25.11.2007, 16:54
Podoba mi się na zdjęciach trochę mało widać ale to przez to że dam mały ogólnie jest OK
Daje 7\10

Rëñáës
25.11.2007, 16:56
No, ładny. 7/10

Rocket
25.11.2007, 18:33
Nie kłócić się tylko oceniać domek, jak macie ze sobą jakieś problemy to rozwiązujcie je prywatnie nie na forum. Bo ostrzeżenia powlepiam.

shezza
25.11.2007, 19:07
A ja jestem zua i mi się nie podoba. :C Ojej. Wszędzie szaro, buro albo najlepiej całkiem czarno. Wnętrze totalnie gryzie się z ogrodem, tam tak kolorowo, w ogóle kraina czarów, wchodzisz do środka i zgon - czarno jak na pogrzebie. Nienawidzę takich tonacji. Może miało być nowocześnie...? Jeżeli tak, spróbuj zasugerować się domkami innych. W modernie nie chodzi o to, żeby było pusto i ponuro. Jeśli dom ma być w jednej tonacji - no ok, luz, może się tak podobać. Ale na litość boską, weź się umów na randkę z pastelami i ciepłymi kolorami, a twoje domki będą o niebo lepsze, bo samo wyczucie stylu i dobrania mebli jest u ciebie niezłe.

Oskikop
25.11.2007, 21:08
poprawiłem opis teraz zrozumiecie dlaczego dom jest tak zrobiony.

Sheep-y
01.12.2007, 16:53
Boże jak tu szaro! One śpią w jednym łóżku? Szkoda, że cały dom nie jest tak kolorowy jak ogród. Pozatym zdięcia są strasznie małe :/ 5/10

Oskikop
01.12.2007, 17:14
Nie nie śpią w jednym łużku jedna śpi na kanapie a druga w łóżku

Rainbow
01.12.2007, 21:44
Za zimno,za ponuro,jak w kostnicy.Zamiast marmuru dałabym drewniane panelki na podłogę-będzie przytulniej :) Więcej kwiatów.I bryła nie podoba mi się-za prosta i taki klocek wyszedł ;) Tylko rób fotki zewnątrz bliżej,bo ogrodu nie widać /trochę,ale na tyle,co widzę mogę stwierdzić,że fajny-lubię,gdy jest pełno roślinek nawalone :]
Jedyne pomieszczenie,które mnie urzekło to sypialnia-nowoczesna,chłodna,ale z umiarem,ożywiona ciemną 'ramą' łóżka i cegiełką,obraz też świetnie wygląda :) Dla mnie i tak za zimna,ale jak na surowy modern to super.

;)

Nie nie śpią w jednym łużku jedna śpi na kanapie a druga w łóżku

Ale luksusy mają :D

Diloliete94
03.12.2007, 22:11
Generalnie ten domek jest dla mnie zbytnio ponury, zimny. Mogłaś dodać tam odrobinę koloru. Strasznie zdziwiło mnie to, że jedna simka śpi w łóżku, a druga na kanapie. Co nie chciało się dorobić łóżeczka? :P Ogród wiać, że nie jest przemyślany. Są to kilka naćkanych roślinek. Nic szczególnego.
Ocena:5/10

Pragnę zauważyć, że nie znam się w tym temacie i jest to moje prywatne zdanie ;)

Kicia
04.12.2007, 07:17
Jak dla mnie jest niezły tylko trochę za szaro i podłoga mi się nie podoba. Może być 8,5/10