Zobacz pełną wersję : dom "Sensuel" [BRAK ZDJĘĆ]
Domek zamieszkują dwie najlepsze przyjaciółki Natasza i Agata.
Natasza ta po lewej uwielbia zimny i nowoczesny styl, więc wnętrze domu
jest w jej stylu.
Agata natomiast uwielbia ciepłe i miłe wnętrza to ona zajęła się zaprojektowaniem ogrodu.
obydwie przyjaciółki ą modelkami. Ich najnowsza sesja znajduję się tutaj.
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=39891
Fotki cudnie kadrowane <lol2> ale tu to dokładnie zerżnięte od Ulimille :D bryła ta sama
a wnętrze nic szczególnego pusto pomieszczenia małe a w ogrodzie napaćkane 4/10
Edit: Pragne wspomnieć że wszędzie takie same tapety (prawie wszędzie)
Wielebny
25.11.2007, 16:54
Podoba mi się na zdjęciach trochę mało widać ale to przez to że dam mały ogólnie jest OK
Daje 7\10
Nie kłócić się tylko oceniać domek, jak macie ze sobą jakieś problemy to rozwiązujcie je prywatnie nie na forum. Bo ostrzeżenia powlepiam.
A ja jestem zua i mi się nie podoba. :C Ojej. Wszędzie szaro, buro albo najlepiej całkiem czarno. Wnętrze totalnie gryzie się z ogrodem, tam tak kolorowo, w ogóle kraina czarów, wchodzisz do środka i zgon - czarno jak na pogrzebie. Nienawidzę takich tonacji. Może miało być nowocześnie...? Jeżeli tak, spróbuj zasugerować się domkami innych. W modernie nie chodzi o to, żeby było pusto i ponuro. Jeśli dom ma być w jednej tonacji - no ok, luz, może się tak podobać. Ale na litość boską, weź się umów na randkę z pastelami i ciepłymi kolorami, a twoje domki będą o niebo lepsze, bo samo wyczucie stylu i dobrania mebli jest u ciebie niezłe.
poprawiłem opis teraz zrozumiecie dlaczego dom jest tak zrobiony.
Boże jak tu szaro! One śpią w jednym łóżku? Szkoda, że cały dom nie jest tak kolorowy jak ogród. Pozatym zdięcia są strasznie małe :/ 5/10
Nie nie śpią w jednym łużku jedna śpi na kanapie a druga w łóżku
Za zimno,za ponuro,jak w kostnicy.Zamiast marmuru dałabym drewniane panelki na podłogę-będzie przytulniej :) Więcej kwiatów.I bryła nie podoba mi się-za prosta i taki klocek wyszedł ;) Tylko rób fotki zewnątrz bliżej,bo ogrodu nie widać /trochę,ale na tyle,co widzę mogę stwierdzić,że fajny-lubię,gdy jest pełno roślinek nawalone :]
Jedyne pomieszczenie,które mnie urzekło to sypialnia-nowoczesna,chłodna,ale z umiarem,ożywiona ciemną 'ramą' łóżka i cegiełką,obraz też świetnie wygląda :) Dla mnie i tak za zimna,ale jak na surowy modern to super.
;)
Nie nie śpią w jednym łużku jedna śpi na kanapie a druga w łóżku
Ale luksusy mają :D
Diloliete94
03.12.2007, 22:11
Generalnie ten domek jest dla mnie zbytnio ponury, zimny. Mogłaś dodać tam odrobinę koloru. Strasznie zdziwiło mnie to, że jedna simka śpi w łóżku, a druga na kanapie. Co nie chciało się dorobić łóżeczka? :P Ogród wiać, że nie jest przemyślany. Są to kilka naćkanych roślinek. Nic szczególnego.
Ocena:5/10
Pragnę zauważyć, że nie znam się w tym temacie i jest to moje prywatne zdanie ;)
Jak dla mnie jest niezły tylko trochę za szaro i podłoga mi się nie podoba. Może być 8,5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.