PDA

Zobacz pełną wersję : Dodatki "zniknęły" :(

xaska007x
01.12.2007, 21:14
Mam problem z dodatkami...
Od jakichś 3 tyg ściągałam dodatki do The Sims'a 2 typu fryzury, ubrania itd. Wszystko było ok - dodatki były i w tworzeniu rodziny, i w lustrze, bez żadnych błędów itd. Dzisiaj włączyłam grę i chciałam stworzyć nową rodzinę. Jednak tam dodatków już nie było... Nie wiem co się stało :con: Dodam jeszcze, iż pliki w folderze "Downloads" cały czas są. W warsztacie dodatki są także. Tak samo, gdy wybrałam losowego sima. Na simie ściągnięta fryzura była, w wybieraniu już nie.

Wiem też, że ostatnio młodsza, pięcioletnia siostra ubierała jakieś simy. Mogła kliknąć na coś, co powoduje takie coś?

Byłabym wdzięczna za pomoc :smirk:

KubaS
02.12.2007, 07:27
W opcjach gry jest taka funkcja włącz/wyłącz zawartość importowaną. Może masz wyłączoną? Sprawdź. Jeśli włączysz, to po ponownym uruchomieniu gry wszysko powinno wrócić na miejsce. :)

luja
02.12.2007, 07:36
Robiąc sima ściągnięte rzeczy można usunąć z komputera klikając na taki kosz. Być może zaznaczyła opcje 'wyłącz obiekty zmodyfikowane' co powoduje że ściągnięte dodatki nie pojawiają się w grze. Musisz wybrać opcję 'włącz obiekty zmodyfikowane'. Jeżeli nie pojawią się w grze musisz uruchomić grę jeszcze raz.

xaska007x
02.12.2007, 11:42
Dziękuję za pomoc ;) Zrobiłam tak, jak kazał KubaS i już było wszystko ok :) Luja - też dziękuję ;]
Myślę, że temat do zamknięcia.
Pozdrawiam