Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cofnięcie skutków boolPropa

Rocket
02.12.2007, 21:00
Kiedyś bawiłam się boolPropem i rozwaliłam grę - mam b. dużo błędów na które nie pomagają oficjalne patche. Czy jest jakiś sposób po za reinstalką gry na cofnięcie skutków używania tego kodu?

Mastaneo
02.12.2007, 22:23
Fajnie ze teraz dopiero ktos pisze o tym boolPropie bo ja uzylem kodu na przyjacieli, oby mi nie natworzylo bledow

Rocket
02.12.2007, 22:41
Fajnie ze teraz dopiero ktos pisze o tym boolPropie bo ja uzylem kodu na przyjacieli, oby mi nie natworzylo bledow
chyba nie masz pretensji do użytkowników. gdybyś skorzystał z wyszukiwarki i wpisał boolProp to zobaczyłbyś, że w co drugim poście na jego temat jest info o tym, że powoduje błędy.

berata
02.12.2007, 23:14
chyba nie masz pretensji do użytkowników. gdybyś skorzystał z wyszukiwarki i wpisał boolProp to zobaczyłbyś, że w co drugim poście na jego temat jest info o tym, że powoduje błędy.Mnie tam nic złego się nie dzieje. Jedna zasada - nie klikamy jeśli nie wiemy o co chodzi z daną opcją.

Co do meritum... Coś jest skopane w plikach gry. Pytanie tylko w których, czy tych z Moich dokumentów, czy instalacyjnych. Na początek bym przeniosła te pierwsze w inne miejsce i sprawdziła jak bez tego gra się zachowuje. Będzie działać - super, ale stracisz swoje zapisy. Jeśli to nic nie da to niestety proponuję reinstalkę. Ze skopiowaniem sobie saveów, widocznie nie w nich tkwi problem. Po ponownym wgraniu gry i wrzuceniu ich na swoje miejsce powinno być ok.

Mastaneo
03.12.2007, 16:32

Ja niemam pretensji do nikogo tylko takie male z*****o

Rocket
03.12.2007, 16:37
Mnie tam nic złego się nie dzieje. Jedna zasada - nie klikamy jeśli nie wiemy o co chodzi z daną opcją.

Co do meritum... Coś jest skopane w plikach gry. Pytanie tylko w których, czy tych z Moich dokumentów, czy instalacyjnych. Na początek bym przeniosła te pierwsze w inne miejsce i sprawdziła jak bez tego gra się zachowuje. Będzie działać - super, ale stracisz swoje zapisy. Jeśli to nic nie da to niestety proponuję reinstalkę. Ze skopiowaniem sobie saveów, widocznie nie w nich tkwi problem. Po ponownym wgraniu gry i wrzuceniu ich na swoje miejsce powinno być ok.
dziekuję Berata ale to i tak nie za dobrze. saveów za nic nie chce tracić (7 pokolenie mi rośnie!), a reintalowac tez nie mogę bo moja pierwsza płyta odmawia współpracy. eh eh, mogłam nie klikać gdzie popadnie.

KAMOL
08.12.2007, 07:50
Wgraj na nowo system.

Dami
20.12.2007, 19:41
Wgraj na nowo system.

to będzie musiała simsy od nowa instalować. a tak w ogóle czy dla simsów opłaca się wgrywać od nowa system?

Swan
20.12.2007, 20:31
Yh, można niby do tego dochodzić ręcznie, ale w gruncie rzeczy to jest jak szukanie igły w stogu siana..
Chyba nie zostaje nic oprócz Backup'u save'ów i reinstallki gry...