Zobacz pełną wersję : Nie pokazujące się obiekty.
Hey.
Niedawno zaistalowałam sobie grę The Sims 2 nocne życie.
Zaraz po tym wyłączyłam ją i chciałam \wybudować dom.
Niestety gdy chciałam postawić jakieś obiekty, które doszły w The Sims 2 na studiach one po prostu nie pokazywały się. Nawet gdy je "kupiłam" ich nie było.
Po prostu się nie pokazują. Czy ktoś może wie dlaczego?
Z góry thx za odp.
Pare pytań:
-czy masz orginał?
-jaką masz karte graficzną??
-czy wszystkie simy masz zainstalowane na tym samym dysku??
Nie mam orginału.. od moje brata kolegi mam.
Hm.. karta graficzna?
Nie wiem jaką mam :D
A wszystkie simy zainstalowałam na tym samym dysku.
Jeżeli to nie orginał,to wybacz,ale na tym forum sie nie gada o piratach.Radze przeczytac regulamin!
Sorka za tamten koment. Mój debilny brat sie wrył jak miałam forum włączone.
Więc mam oryginał i zainstalowałam je wszystkie na jednym dysku. Nie wiem jaką mam karte graficzną. Szukałam już w opcjach gry ale nic nie znalazłam.
Radził bym ponowne zainstalowanie simów. Ciężko stwierdzić przyczyne braku mebli -_-
mona94, masz zainstalowane wszystkie części na jednym dysku, ale musisz też pamiętać o tym, żeby każdy dodatek był zainstalowany w osobnym folderze (tzn. żeby podstawa była w osobnym, NS i NŻ też w osobnych - dla każdego dodatku nowy folder). Jeśli jakieś dodatki zainstaluje się w jednym folderze, mogą wyniknąć takie problemy. Wtedy trzeba zainstalować dodatek od nowa w osobnym folderze (wcześniej go odinstalować).
Kiedyś miałam też kontakt z pewną osobą, która napisała mi, że u niej brakowało jakichś rzeczy w grze, kiedy na komputerze była zalogowana na profilu użytkownika, który nie był Administratorem komputera (czyli jak przy uruchamianiu się systemu masz kilka profili do wyboru, na które możesz się zalogować, to możesz spróbować wybrać ten, który ma uprawnienia Administratora i z tego konta odpalić grę).
A jak nie to rzeczywiście reinstalka raczej jest konieczna, takie błędy z tego co widzę czytając tematy na forum z reguły występują w pirackich wersjach.
To czemu mi nie działają jak mam oryginał? No tak.. w innym folderze mam the sims 2 na studiach;/ Dziękuję za pomoc!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.