Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Domy

alita
07.12.2007, 10:01
Mam problem..kolejny już zresztą ach te simy!Otóz wgrałam dom z internetu zainstalował sie bez problemu(mam NZ) weszłam w gre chce wprowadzic do niego sw.simke a tu przy wgrywaniu sie domu oczywiscie wyskakuje najsłynniejszy błąd chyba na tym forym"APLIKACJA ZOSTANIE ZAMKNIETA...bleble ble..."OH!!!!!!!!! con to może byc?mecze sie juz od x czasu chcialam jakis fajny nowoczesny domek a tu prosze...czy ktos wie jak temu zaradzic i zeby moja simka mogla spokojnie sobie zamieszkac w sw.wymarzonym domie?

Lilith
07.12.2007, 10:06
Może nie masz jakiegoś wymaganego dodatku?? Albo poprostu coś z domem??

Komurka
07.12.2007, 10:32
Po pierwsze sparwdź na str z której ściągałaś dom czy masz odpowiednie dodatki, które wymaga ten dom. Być może domek ten zawiera błędy stąd też ten błąd.
Spróbuj ściągnąć jakiś inny domek i zobaczymy czy przy nim tez będzie występował ten problem.
Wspólnie postaramy się rozwiązać Twój problem by simka na święta wprowadziła się do domu :)

alita
07.12.2007, 11:56
Po pierwsze sparwdź na str z której ściągałaś dom czy masz odpowiednie dodatki, które wymaga ten dom. Być może domek ten zawiera błędy stąd też ten błąd.
Spróbuj ściągnąć jakiś inny domek i zobaczymy czy przy nim tez będzie występował ten problem.
Wspólnie postaramy się rozwiązać Twój problem by simka na święta wprowadziła się do domu :)
KOMURKA!!!Dziękuje
hmmm...odpowiednie dodatki?czyli co?okna,kanapy,fotele itd?
Dom jest ze strony http://www.sheylassims2.com/SS2_Buildings_RichmonBay.html
nazwa White Water Pearl Estate II i mam sims NZ nie wiem dlaczego sie zacina przy wgrywaniu...z innymi tez tak jest moze wy spróbujcie wgrac

Rëñáës
07.12.2007, 11:59
Możliwe, że plik jest uszkodzony lub to w ogóle nie jego wina. Też tak miałem, dałem komputer do naprawy, a facet powiedział, że to coś z dyskiem.

Lilith
07.12.2007, 12:04
Czytajcie informacje pod dodatkami jakie ściągacie:
All EPs required except BVWszystkie EP, teraz już jasne?

@:TAK :D

Komurka
07.12.2007, 12:25
Ep? czyli wszystkie dodatki?
Alita pisząc "dodatki" miałem na myśli np. własny buznes, 4 pory roku.

alita
07.12.2007, 13:05
Ep? czyli wszystkie dodatki?
Alita pisząc "dodatki" miałem na myśli np. własny buznes, 4 pory roku.
Teraz to ja juz nic niewiem...to dlaczego dom nie dziala?

Lilith
07.12.2007, 13:08
"All EPs" co mniej więcej znaczy "Wszystkie EP" czyli wszystkie dodatki. Masz NŻ a resztę?? WB, NS, CPR, Zwierzaki...?

alita
07.12.2007, 18:15
no mam tylko nz...a moze znacie jakies strony z domkami nowoczesnymi do nz?tylko nie z modthesims bo tam sa slabe