PDA

Zobacz pełną wersję : Odbicie w lustrze

MiNuTkA15
11.12.2007, 15:41
Szukam jakiegoś hacka, kodu lub czegokolwiek aby simy widziały swoje odbicie w lsutrze bo jak daje popraw wyglad to jest tylko biala szyba, wnerwia mnie to strasznie. I prosiłabym o takie lustro ktore jest prawie na cala sciane bo widzialam na kilku filmikach ze lustro bylo takie duze prawie na cala sciane, o ile sie nie myle to widziałam takie na filmik bodajze My Chemical Romans... dalej nie pamietam ale tam było o dziewczynie ktora tam potem na kocu sie pocalowala z takim chlopakiem, rozblyslo swiatlo i on umarl .Napewno to widzieliscie te filmik jest bardzo znany.

mysza95
11.12.2007, 16:00
Odbicie w lustrze ustawia się w grze w tych trzech kropkach w grafice, a te wielkie lustra są w dodadku Na Studiach.

Karooola :*
11.12.2007, 17:02
Może nie masz włączonej opcji Odbicia lustrzane czy jakoś tak? Ustawisz to w "Ustawieniach" w "Ustawieniach grafiki" xD Jednak ta opcja jest ustawiona automatycznie tzn. od momentu, gdy zaczęłaś grać w TS2... jeśli coś zmieniałaś w ustawieniach, to może niechcący przestawiłaś. Jeśli odbicia lustrzane są włączone, to zapewne problemem jest za słaba karta graficzna. Podaj parametry komputera. Ten temat powinien znaleźć się w dziale "Problemy z grą", ponieważ odbicia w lustrze nie są spowodowane żadnym hackiem czy kodem. To zwyczajny atrybut gry.

MiNuTkA15
11.12.2007, 19:15
Dziekuje za pomoc i przepraszam że pomyliłam dział :1smutny:

Karooola :*
11.12.2007, 19:24
Dziekuje za pomoc i przepraszam że pomyliłam dział :1smutny:

Eeej, nic się nie stało xD

Owl Finch
11.12.2007, 19:45
Odbicie w lustrze ustawia się w grze w tych trzech kropkach w grafice, a te wielkie lustra są w dodadku Na Studiach.
a nie czasem w NŻ? xP