Zobacz pełną wersję : Zmiana miasteczka akademickiego
Czy istnieje taka możliwość aby zmienić miasteczko akademickie?
Z tego co pamiętam to do wyboru były 3 miasteczka, wybrałem jedno z pośród tych 3 jednak już mi się znudziło i chciałbym wprowadzić simy do innego miasteczka studenckiego - tylko jak? B) :con:
calusna_kg
16.12.2007, 21:25
hmm... no musisz stworzyć nowe miasteczko akademickie... ale jak simy do niego przeprowadzić to nie wiem :(
Źle mnie zrozumiałe, ja nie chce wybudować nowe tylko chce wejsc do innego miasteczka spośród tych 3 maxisowych.
W lewym górnym rogu jest taka ikonka, która oznacza The Sims 2 Na Studiach kliknij, no i później wybierasz sobie miasteczko akademickie, w którym chcesz być. :)
Wielkie dzięki :* o to chodziło, tylko jeszcze jedno pytanie, jeśli już mam simy w tamtym miasteczku i jak wybiorę inne to co z nimi się stanie? Nie chciałbym żeby, je stracił :)
Poziomka
17.12.2007, 12:19
Albo zrób miasto tak jak Miłowo i powinny już byś;)
przenieś simy do skrzyni rodzin, stracą tylko troche kasy z konta:) bo stare sprzety są używane(w tym ściany)
Prycha, możesz wyjaśnic o co chodzi w twoim poście??
Poziomka
18.12.2007, 13:35
No popatrz zrób zwykłe miasto i potem na pasku u góry jest rysunek z studiami i tam klikasz i już se wybierasz;)
No popatrz zrób zwykłe miasto i potem na pasku u góry jest rysunek z studiami i tam klikasz i już se wybierasz;)
Ja to samo napisałem ;)
Miałaś coś innego na myśli.
Poziomka
18.12.2007, 13:59
Naprawde? :|
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.