Zobacz pełną wersję : Równe ustawienie mebli
Cokazoo94
16.12.2007, 21:04
Mój problem polega na tym, że nie mogę ustawić równo mebli tylko one ustawiają mi się jak chcę nie zważając na kratki! Ściągnęłam sobie SeeThem2 żebym mogła ustawiać meble o 45 stopni w prawo lub w lewo i czy to jest powodem mojego problemu? To jest bardzo denerwujące i moje simy muszą iść jeść śniadanie na dwór do stolika ogrodowego! Pomocy!!! :1smutny:
Tym powodem jest wyżej wymieniony mood :) skasuj go i powinno działać :P
W SeeThem 2 masz 4 opcje:
- cenzura,
- ustawianie obiektów pod kątem 45 stopni,
- ustawianie obiektów bez względu na kratki,
- włączony kod boolProp...
Możesz włączyć jedną z nich (czyli ustawianie obiektów pod kątem 45 stopni, na którym Ci zależy), a pozostałe opcje zostawić wyłączone.
Odpal program SeeThem 2 i upewnij się, czy opcja ustawiania pod kątem 45 stopni jest włączona, a pozostałe wyłączone (włączona opcja jest zaznaczona zielonym haczykiem,a wyłączona - czerwonym krzyżykiem). Jeśli opcja ustawiania obiektów bez względu na kratki jest oznaczona zielonym haczykiem, to kliknij na nią raz - wyłączy się i zostanie oznaczona czerwonym krzyżykiem. Po odpaleniu gry nie powinna działać.
Ten program sam w sobie tego nie powoduje (jeśli tej opcji nie włączysz, a widocznie jest włączona) i nie trzeba go kasować... Chyba że opcja jest wyłączona, to możesz się go pozbyć i zobaczyć czy w grze będzie efekt, ale nie jestem pewna, czy usunięcie programiku coś da (nie wiem, czy opcje nie zmieniają się czasem na stałe?), może lepiej w takim wypadku opcję włączyć, a potem znów wyłączyć i zadziała. ;)
Cokazoo94
17.12.2007, 14:18
Dzięki Ci! Wyłączyłam to co nie trzeba i dlatego meble "się nie słuchały" ;) Jeszcze raz wielkie dzięki! Pozdrawiam :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.