Zobacz pełną wersję : Dom Diny Kaliente [BRAK ZDJĘĆ]
Domek jest niewielki, skromny. Zbudowany głównie z maxisowskich mebli. Jedynie kilka kwiatów i ozdób pochodzi z internetu. Jest to mój pierwszy dom na forum.
Domek Diny Kaliente.
Prawie każdy kto gra w The Sims 2, zna siostry Kaliente - Dinę i Ninę. Dziś chcę pokazać wam dom Diny.
Dina wyszła za Mortimera Ćwira. Urodziła bliźniaki. Niestety ich małżeństwo rozpadło się. Dzieci zostały z ojcem. Załamana Dina przeniosła się na wieś. Zamieszkała w maleńkim domku. Po pewnym czasie udało jej się jako-tako pozbierać i wrócić do normalnego życia.
Chciałabym abyście mówili dokładnie co wam się nie podoba, gdyż chcę wiedzieć co robię źle :)
Jest to Twój pierwszy dom na forum. ;] Ogólnie mi się podoba. Jedyne co mi się nie podoba to sypialnia. Taka mało przytulna :(. A te 'szuszki' nad łóżkiem... Moja ocena to 7,5/10 ;]]
Wielebny
21.12.2007, 14:54
Podoba mi się najbardziej ten mały ogródek ogrodzony płotem . Dom ma swój urok .
Wnętrze też ładne podoba mi się każde pomieszczenie za wyjątkiem sypialni zamiast tych białych ścian powinno być coś cieplejszego może pomarańczowy .
Ogólnie jest ok daje 8\10 te 2 punkty to za sypialnie
Sczerze mówiąc sypialnia też mi się nie podoba. Nie miałam na nią pomysłu, więc zrobiłam tak aby było :)
A mnie sie podoba i to bardzo! Z zewtątrz wydaje sie taki maly a w środku taka niespodzianka. Taki wiejsko-nowoczesny klimat tu panuje. Dam 9,5/10.
Brakuje czegoś do obijania sie w ogródku. Wiem że jest hamak ale brakuje mi tego czekoś np. stolu i kszesel by muc w ogróku zjeść coś .Jak często proszę o udostępnienie do ściągniecia.
Podoba mi się.Ładny i przytulny.Sypialnia ci nie wyszła,ale co można zrobić bez pomysłu ;).
Ocenka 8,5/10
Życzę powodzenia w projektowaniu :)
No cóż domek rzeczywiście jest mały.
dom utrzymany w dziwnej tonacji, bardzo nie podobają mi się te szare ściany w salonie i pokoju, przez które pomieszczenia wydają się takie nudne. Uważam, że jak na tak mała powierzchnie, to za dużo w domu jest wyposażenia. Nie rozumiem dlaczego dałaś dałaś tego kwiatka przy umywalce. Nie podoba mi się również ta duża szafa jest ona zbyt duża jak dla tego domku!
Ogród jest przyzwoity, taki wiejski.
Nie podoba mi się również ta duża szafa jest ona zbyt duża jak dla tego domku!
Jak już pisałam nie miałam żadnego pomysłu na sypialnię, i dlatego wstawiłam tam szafę :)
Nie rozumiem dlaczego dałaś dałaś tego kwiatka przy umywalce.
Bo lubię kwiaty :)
Zamiast tej dużej szafy mogłaś dać toaletkę bądź lustro.
Fajnie, że lubisz kwiaty, wybacz jednak tam pod ta umywalką on nie pasuje - dość komicznie to wygląda! Widzisz nie miałaś pomysłu na sypialnie a mówisz, że lubisz kwiaty to może fajnie by było gdybyś w sypialni zainwestowała w kwiaty.
angela94
21.12.2007, 16:33
Na mnie wnętrze nie zrobiło większego wrażenia, ale może byc. Ogród bardzo ładny, chociaż mały. Ogólnie 6,5/10 :D
Podoba mi się! Naprawdę. Mój pierwszy dom to była masakra, ba w sumie nadal niektóre to masakra... Ale ni o mnie ^^. Więc nie podoba mi się również zbyt sypialnia. :P Ogródek jest bardzo, chyba za malutki ;). Za to salonik jest bardzo przytulny. Śliczny, naprawdę :) Dam 7.5/10 :D
4,5/10 Taka Moja Ocena
Pozdr. :)
Przytulnie,skromnie zbudowany domek.Lepiej urządzony niż maxisowski dom.Uwielbiam małe,ale zapełnione i skromne domki.Są takie...magiczne.Małe domki miały w sobie mnóstwo uroku.10/10 i tablica rejestracyjna ,,Super Projektantka" ode mnie :):):)
Nie widzę dodatków z internetu, ale nie muszą być, żeby stworzyć ładny domek.
Tak też więc sądze o Twoim domku.
Ładny. 7/10
domek ogólnie ładny są małe niedociągnięcia ale są one znikome
ta sypialnia Ci trochę nie wyszła ale ujdzie :P
bryła domu jest fajna moja ocena to 9.9/10
ps. skąd masz te fajne kwiaty wiszące które znajdują się w sypialni i łazience ??
Mały ale pewnie dlatego że Dina zapłaciła krocie za działkę ! :) Zobaczcie z jakim domem sąsiaduje jej parcelka :D
Bardzo miły domek. Przytulny. Dałbym więcej obrazów tylko. 9/10
A mi się podoba!
Dam 9/10. Nie wiem...
Coś mi nie pasuje... Chyba ta sypialnia.
Pozdro!
Pierwszy dom? Piękny! Można by było tylko trochę sypialnię dopracować. Czekam na kolejny domek :).
4,5/10 Taka Moja Ocena
Pozdr. :)
Moglabyś to troszkę rozwinąć? Jestem ciekawska i lubię słyszeć krytykę, bo mogę potem uczyć się na błędach i je poprawiać :P
Greenlyme
23.12.2007, 10:40
Uaah, no coś w sobie ma ten dom ;D Z zewnątrz może nie jest zachwycający, ale ma fajny klimat 7,5/10
To coś nad łóżkiem odpada ;) Ogólnie to dom prezentuje się dobrze, styl wiejski w grze dzięki dodanym w CPR komplecie wiejskim jest bardzo ładny. W łazience nie podoba mi się zlew, który za ścianą wydaje się odizolowany, a simy korzystające z niego na pewno czują ciasnotę :P
łazienka to najgorsze miejsce w tym domu
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.