PDA

Zobacz pełną wersję : Win-rar, help me!

Karooola :*
27.12.2007, 21:07
AAA....help me!!!! Na win rarze wyświetla mi się, że za kilka dni wygaśnie subskrypcja! Co się stanie wtedy z moimi dodatkami?! Ściągałam win-rara z miesiąc temu i wszystko było ok... x( Pomocy, ludzie!!!

Zamieszczę w podpisie podziękowania dla tego, kto mi pomoże...

avenly
27.12.2007, 21:09
nic się nie stanie :P ale wyskakuje co dokładnie o tej subskrypcji?? Bo mi tylko wyskakuje żeby kupic licencje.

27.12.2007, 21:10
nic się nie stanie :P

To znaczy?
Zapłonęła we mnie iskierka nadziei...

psychickid
27.12.2007, 21:10
Tak, tylko wtedy będzie się pojawiało wnerwiające, że musisz kupić, czy coś w tym stylu, ale kliknij anuluj i po sprawie. :D

avenly
27.12.2007, 21:12
ale wyskakuje co dokładnie o tej subskrypcji?? Bo mi tylko wyskakuje żeby kupic licencje.

27.12.2007, 21:15
OMG, zaraz spełnię obietnicę i umieszczę Was w podpisie xD

Wielkie thanks!!!

Jak ktoś coś jeszcze wie, to piszcie!

psychickid
27.12.2007, 21:18
Ale to jest wnerwiające trochę, tez tak mam. Aha, i spróbuj może ściągnąć inną wersję Win-rara, nawet starszą. Może już tego nie będzie?
PE ES Nie wiem, bo nie próbowałam, ale możliwe, że będzie good :D

Rëñáës
27.12.2007, 21:36
Eh... Nic się nie stanie.
Ja nie mam licencji, a dodatki pięknie mi działają. Tylko je kopiuje i wklejam do Downloads.

sandusiaaa
27.12.2007, 22:24
Tak naprawde to ja tak mialam i potem te wszystkie zainstalowne obiekty byly całe niebieskie :) Zależy...

Lapis_Lasuli
28.12.2007, 12:07
Tak naprawde to ja tak mialam i potem te wszystkie zainstalowne obiekty byly całe niebieskie :) Zależy...
Nic nie zalezy.
Z dodatkami rozpakowanymi w folderze downloads nic sie nie ma prawa stac.
A niebieskie mogly byc z wielu innych powodow.

psychickid
28.12.2007, 14:30
No... np. z tego powodu, żę nie masz meshy ściągniętych... ALe nawet gdy subskrycja wygaśnie i tak program działa, tylko te powiadomienie.... ;(

kotek23
28.12.2007, 14:41
Mnie też to wkurza! Już jestem w połowie rozpakowywania a tu mi to okienko wyskakuje!
A co do twojego pytania: Nic się z nimi nie stanie.
A co do tych niebieskich obiektów. Ja też tak miałam nawet z maxisowskimi meblami. To chyba (u mnie) był jakiś błąd z plikami... Bo wtedy troszeczkę namieszałam nie chcący w plikach. Albo wina karty graficznej...
Ale jeżeli są z neta to pewnie nie masz mesha. Albo plik jest uszkodzony.
Pozdro!

28.12.2007, 16:45
Czyli program będzie działał, tylko napastować mnie będą wredne przypomnienia o kupnie licencji?
Prawda? Prawda? I nic się nie stanie? Powiedzcie, że tak! ;(

psychickid
28.12.2007, 16:53
TAK! Po prostu tylko to powiadomienie. Naciśniesz ANULUJ i po sprawie. Ale program będzie działał, jak... jak przed tem ;D

28.12.2007, 17:11
Dziękuję Wam wszystkim : * Kochani jesteście xD Jeśli ktoś ma jakieś problemy związane z win-rarem, to niech napisze. A jesli nie, to temat w przeciągu kilku dni mozna zamknąć... Thanks raz jeszcze xD Obiecuję, że nigdy nie zastaniecie już Karoli w takiej histerii xD XD

wojownikmierci
29.12.2007, 20:32
AAA....help me!!!! Na win rarze wyświetla mi się, że za kilka dni wygaśnie subskrypcja! Co się stanie wtedy z moimi dodatkami?!

Nic sie nie stanie - to program do rozpakowywania zapakowanych dodatkow do sims

Mój kolega dwa tygodnie temu (nie znając języka angielskiego oczywiście) kliknął na ten przycisk żeby kupić licencję a potem jak się jego rodzice dowiedzieli ile wydał :D pieklo miał w domu normalnie...