Zobacz pełną wersję : Rajska Plaża Morska-reconstruction of Twikki Island [clean] [BRAK ZDJĘĆ]
RAJSKA PLAŻA
MORSKA
RECONSTRUCTION ;-)
Brakowało mi w Simach porządnej plaży,a te Maxisowe są wg mnie,y...niezbyt zachęcające :P ,więc przebudowałam jedną z Maxisowych.Właściwie zmieniło się w niej wszystko ^^ Całość utrzymana w klimacie hawajskim.Oto wykaz opcji/możliwości usuniętych i dodanych,
WYWALIŁAM:
-wolnostojące,niefunkcjonalne stoliki
-przebieralnie
DODAŁAM:
-restaurację
-barek
-potańcówkę :D
-i zbudowałam bardziej realistyczne molo ;-)
Testowana/tested:TAK,3 długie wizyty/YES,3 large visits :)
Mam nadzieję,że to się spodoba,bo włożyłam w to sporo serca i było to dla mnie wyzwaniem-nigdy nie budowałam na dużych parcelach :D
Plaża wygląda bardo sztucznie, wydaje mi się że do Hawajów jej dużo brakuje. Jest za dużo zbędnych rzeczy co psuje cały klimat. Plaża jest zaśmiecona jakimiś trawami, trawą kamienistą nie nie nie...
wystarczy popatrzeć na zdjęcia ze słonecznych wysp - wtedy wiedziała byś jak za to się zabrać.
Jeśli miałbym porównywać to co było przedtem a teraz to oczywiście wybieram Twoją przeróbkę, jednak bez większego entuzjazmu.
gruszka.
28.12.2007, 10:02
Rainbow, chłonę wszystko co jest renowacją maxisa, mogłabyś wrzucić gdzieś do pobrania?
Plaża bardzo mi się podoba, oczywiście jak na to co można wykonać bez dodatków ;>
Boskie
Pozdr. :)
Wyjdzie na to, że się czepiam. ale już od dłuższego czasu obserwuje Twoje posty. Czy ty nie umiesz pisać pełnymi zdaniami? Tylko rzucasz pojedynczymi rzeczownikami. Zastanów się nad sobą - żałosne!
Ładne tylko za dużo tego tamtego i owego. Już nie potrzebne te kamienie jak się wchodzi na plażę. I w ogóle Komurka ma trochę racji (ale tylko trochę!) popatrz na zdjęcia plaż i dopiero buduj bo ta wygląda sztucznie i jest za ciasno. Na prawdziwych plażach jest tylko piasek i może a nie jakieś ,,potańcówki", bar ok, popracuj nad tym i uluźnij. Pzdr :D
jaguska368
12.01.2008, 11:09
Pięknie to zrobiłaś :) Chociaż połowa obrazków mi się nie wyświetla ale szczególik :) Hawajskie klimaty xD Chociaż jest pare niedoróbek, ale ale...
Komandos-94-
14.01.2008, 19:59
kicia, piasek i morze, nie może :P Choć może Ci nie chodziło o morze, tylko o może xD
Plaża super, tylko za dużo zbędnych rzeczy, ale wole Twoją przesade od maxisowskich niedoróbek ;)
Pozdrawiam
Zaskoczyliście mnie komentarzami,niepozytywnie niestety :) W moim mniemaniu ta plaża jest bardzo realistyczna (i nie tylko moim :D).Co do 'potańcówki' itd. ...one nie są przecież na plaży,tylko obok :) Ja lubię,gdy na jakiejś parcelce można porobić więcej rzeczy,tak jak tu np.zjeść,wypić (:D),potańczyć i oczywiście pójść na plażę i poleżeć na hamaku po wyjściu z morza.
I nie uważam,żeby plaża była kamienista-kamieniste są tylko ścieżki prowadzące na nią :D
No cóż,bywa :)
Tonks-plaża jest do pobrania na S2D,ale postaram się jutro tu ją wrzucić.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.