Zobacz pełną wersję : Problem...
Mam pewien problem : otóż na kompie mam bardzo fajna rodzinke, jest ona w osobnym miescie stworzonym przeze mnie, wiec postanowilam, ze przeniose sobie ja na laptopa, bo na kompie moj brat caly czas siedzi i gra w CS'a;/. No wiec weszlam w dokumeny->EA games->The Sims 2->Neighbohoods->N004 i skopiowalam sobie na plytke. Wrzucilam na laptopa, w dokumentach tam gdzie sa sasiedztwa no i wlaczam gre i nie ma tego miasteczka :|. Bardzo prosze o pomoc, bo zalezy mi na tej rodzince. Z góry dziękuje :*
Cokazoo94
29.12.2007, 13:03
Najlepiej skopiuj cały folder EA Games wtedy raczej powinna się pojawić, ale jak wstawisz cały folder tam to będziesz mieć też inne rodzinki z innych miast np. z Miłowa.
A jak tak zrobie, to czy te rodzinki ktore mam na laptopie znikna? i bd miala tylko ta z kompa?
stagnacja
04.01.2008, 17:48
A jak tak zrobie, to czy te rodzinki ktore mam na laptopie znikna? i bd miala tylko ta z kompa?
Tak, bo jeśli wymienisz folder z laptopa na ten drugi, to wszystkie dane będą takie jak z tego drugiego folderu, nawet dodatki.
eee... to tak nie chcem ;/. Jest jakis inny sposob ?
Jeszcze mozesz skopiować sobie gdzies to EA z laptopa na dysk obok i tak zamieniać, w zaleznosci, na ktorych simsach chcesz grac. Tak, zebys miala kopie obu folderow.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.