Zobacz pełną wersję : Kody do The Sims 2 Światowe Życie
monika12_15
10.01.2008, 14:23
Cześć wam kto ma kody do The Sims Światowe życie? to niech napisze z góry dzięki bardzo mi są potrzebne tylko dobrze piszcie kody.
:D
Booże, nie rozumiesz, że nie ma takiej gry i jak moderator zamknął ci temat, to znaczy, że temat był bez sensu i niepotrzebny?! Nowi użytkownicy... :con:
Nie ma takiej gry jak The Sims 2 światowe życie,chyba chodzi o TS 1??tak??AAle kody na co??
monika12_15
10.01.2008, 15:54
Booże, nie rozumiesz, że nie ma takiej gry i jak moderator zamknął ci temat, to znaczy, że temat był bez sensu i niepotrzebny?! Nowi użytkownicy... :con:
ha jest gra the sims światowe życie ;P nie pisz niepotrzebnie :laugh: szkoda czasu i klawiszy :laugh:
monika12_15
10.01.2008, 15:55
Nie ma takiej gry jak The Sims 2 światowe życie,chyba chodzi o TS 1??tak??AAle kody na co??
żeby mieć różne obcje jest gra the sims światowe życie :D
monika12_15
10.01.2008, 15:57
Mam nadzieje że moderator mi nie zamknie tematu bo jest bardzo ważny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zwracam sie z prośbą żeby moderator zostawił temat bo ma sens
Ale TS1,nie TS2,ale jakie opcje??
powtarzam: gra the sims 2 światowe życie NIE ISTNIEJE. tematy z kodami znajduję się w dziale poradniki.
jeżeli tak się upierasz, mogę zostawić temat, ale masz bana za pisanie kilku postów pod rząd i zaspamowywanie forum.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.