Zobacz pełną wersję : Screeny
Karooola :*
11.01.2008, 17:10
Pytanie odnoszące się do tego, co w temacie. Nie umiem robić zrzutów ekranu, nie tylko w simsach, ale w ogóle. I jeszcze pytanko : jak robicie "zdjęcia" z bodyshopa?
Podziękowania dla tych, którzy pomogą, umieszczę w podpisie xD
Lapis_Lasuli
11.01.2008, 17:47
Na pewno wciskasz klawisz print screena? I czy w miedzyczasie nie wykonujesz operacji kopiowania czegos innego (do schowka)?
poszukaj poradnika Isi o zrzucaniu screenow Frapsem: wybacz że bez linku ale mój net hmm, nieco zwolnił i zanim bym to znalazła to by mnie noc zastała.
12.01.2008, 15:07
Na pewno wciskasz klawisz print screena? I czy w miedzyczasie nie wykonujesz operacji kopiowania czegos innego (do schowka)?
Dzięki Ci bardzo, ale nie rozumiem nic z tego, co napisałaś =D
Ja PO PROSTU nie umiem robić screenów. Chciałabym, by ktoś mi to wytłumaczył...
W grze zdjęcia robisz klawiszem C, natomiast gdy chcesz zrobić zdjęcie w komputerze wciskasz przycisk PrintScreenSys Rq. Na forum jest poradnik jak to robić, ale nie mogę go znaleźć. Jak znajdę to napiszę.
12.01.2008, 15:46
To napisz xD Proooszę...
Tu (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36366) jest ten poradnik. Chciałbym tylko dodać, iż tym klawiszem(który jest podany w poradniku) można robić zdjęcia podczas pracy na komputerze czyli też w systemie Windows. Np. gdy chcesz pokazać zdjęcie jakieś strony.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam.
13.01.2008, 14:46
Dziękuję Ci ogromnie ; *
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.