Zobacz pełną wersję : Dom "Canada" [BRAK ZDJĘĆ]
Hej!Przedstawiam Wam mój drugi domek na forum.Jest on przeznaczony dla 1,2 simów.Ma 3 pomieszczenia:łazienkę,sypialnię,salon połączony z kuchnio-jadalnią i przedpokojem,taras.
Czekam na ocenki :shy:
Bardzo fajny. Ładne meble. Tylko zdjęcia ładowały mi się 5 min.
8/10
Greenlyme
12.01.2008, 14:34
Ogólnie dość ładny, choć mało ciekawy. 7/10
Alicja008
12.01.2008, 14:58
czy ja u ciebie widze sufi?;> skąd go masz?? powiedz prosze :)
Nie ma sufitu.Ja też sie zastanawiam skąd niektórzy go mają :).Wiem,że zdjęcia się długo ładują,ale inaczej się nie dało :( :(
Dom bardzo ładny. Podoba mi się. :) A co do sufitu - to można go ściągnąć z modthesims2. ;]
anusia12888
12.01.2008, 16:01
Śliczny podoba mi się w nim wszytko oprucz basenu
pozdrawiam
A co do sufitu - to można go ściągnąć z modthesims2. ;]
Podaj link :P (sorry za offtop'a)
A domek supper!!! :D
Bryła mało ciekawa, źle dobrane tynki.
Kuchnia jest dość przyjemna, przeszkadza mi jedynie ten kwiatek w kącie.
Sypialni klimat nadają te zdjęcia, jednak to jedyny plus z tego pomieszczenia.
Nie mogę przeboleć tej dysproporcji pomiędzy sypialnią a kuchnia połączoną z jadalnią.
Kuchnie upychasz, meble w salonie upychasz a reszta tej wolnej przestrzeni? Warto było ja zagospodarować, bądź zmniejszyć.
Widze, że masz tendencje do meblowania samych kątów domu, a reszta świeci pustkami.
sandusiaaa
12.01.2008, 20:59
Poprostu 10/10 **
cieply, mily, przyjemny, ze smakiem
moglabym tam mieszkac :)
Oł łał... zdjęcia mi się z piętnaście minut ładowały,a mam w miarę szybki internet...
No to mam foty... i nie podoba mi się. Bryła zwykła, monotonna, nudna. ZA dużo naładowalaś dodatków z netu, które nie są za ciekawe. Poustawiałaś meble po kątach jednocześnie pozostawiając dużo wolnego miejsca. Dom (moim skromnym zdaniem) nie ma klimatu. Strach mieszkać w nim simem, aby nie popsuć jego widokiem idealnego porządku w pomieszczeniach. Co by bylo gdyby zostawił niepościelone łóżko! Czy poza roślinami w ogródku i basenem jest tu coś maxisowkiego ???
4/10
Chantelle
20.03.2008, 11:37
Po prostu cudo! 10/10.
Dasz linka na dodatki z kuchni?
Dięki wszystkim za ocenki ;)
Meble do kuchni znajdują się tutaj: http://www.simsinparis.com/ w zakładce downloads--kitchen--1
zanetka89
22.03.2008, 12:11
bardzo mi się podoba :) daję 10/10
Ściągasz dodatki z tej samej strony co ja ^^.Domeny bardzo ładny,ale w kuchni nie pasują krzesła do stołu i szafek.10/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.