Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Program

Mariola14
13.01.2008, 10:45
No tak chciałabym stwożyć filmik mam jush pare pomysłów na seriale, ale jest jeden problem [program] ;( oczywiście wszyscy mówią o tym programie Windows Movie Marker.. niestety u mnie nie chce odczytywac filmików z simsów poniewasz zapisują się one w dziwnym formacie którego żaden program nie chce odtwożyć nawet winamp lub inny więc bardzo bym prosiła o pomoc o program jakiś darmowy [jeśli to jest istotne to dodam jeszcze, że ostatnio wszystkie pliki dziwnie mi się zapisują, usunelam jakiś program który miałam z płyty i wszytskie pliki nie do odczytania.. ale obrazy i muzyke daje radę a filmy z simsów jush nie ;( :O ] pomocy!! :gu:

avenly
13.01.2008, 10:52
Nie ten dział.

mario
13.01.2008, 12:46
Darmowego ci dobrego nie znajdę, oprócz właśnie tego nędznego Movie Makera. ;) Pozostają programy: Sony Vegas, Ulead VideoStudio, CyberLink PowerDirector, ale to są triale na 30 dni. :)

Mariola14
13.01.2008, 16:54
Nie chodzi mi zabardzo do ''dobre'' programy tylko zeby dało sie dodać muzykę i napisy żeby serial można było zrobić jak ktos taki zna oprucz ''Movie Maker'' to plz o pomoc pozdraawiam

Karooola :*
13.01.2008, 16:56
większość możesz trzymać 30 dni (bezpłatnie). Poszukaj na necie. Przez ten czas zdążysz zrobić filmik ;D