Zobacz pełną wersję : mały ekskluzywny domek by gratka95 - USUNIĘTE [BRAK ZDJĘĆ]
Gratka95
13.01.2008, 11:12
--------------------------------------------------------------------------
przykro mi bardzo ale przez przypadek mÓj maŁy kuzyn usunoŁ mi caŁĄ notatke na temat ekskluzywnego domku w ktÓrym mieszkaŁa nicol parker...nie stety domku juz nie mam bo wczesniej jak inni sĄdzili ma za maŁy asen z czym siĘ zgodze wiec go usuneŁam. Teraz pracujĘ nad nowym domem dla pani parker wiec czym predzej go wybudujĘ to wsadzĘ i wtedy ocenicie... Tych ktÓrzy dali tu jakiegos posta prosze o usuniĘcie go lub wstawienia czegoŚ innego niŻ ocenu poniewaŻ temat ten uwarzam za zamkniety juŻ od teraz.przykro mi bo to byŁ mÓj 1 domek ogÓŁem tutaj na forum jak i w the sims 2 aczkolwiek nigdy nie budowalam... Sorryy jeszcze raz i mam nadzieje ze dostosujecie sie do mojej proŹby...
-------------------------------------------------------------------------- ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Może najpierw wstaw zdjęcia :)
Gratka95
13.01.2008, 11:19
USUEŁAM DLATEGO TEN POST BEDZIE PUSTY ...
haughton
13.01.2008, 11:23
[ IMG ][ /IMG ] (bez spacji). I popraw te liczne błędy ortograficzne, bo tego nie da się przeczytać....
Gratka95
13.01.2008, 11:26
haughton
13.01.2008, 11:34
Pod każdym swoim postem masz przycisk EDIT.
Gratka95
13.01.2008, 11:36
jaguska368
13.01.2008, 13:40
Ciekawa, lecz niezbyt piękna bryła. Kształt kuchni ładny, lecz brzydkie meble. Jak zobaczylam wiecej to... katastrofa... Nie podoba mi sie. Najładniejsza jest bryła
Daję... 5/10
Basen jest strasznie dziwny.
Wnętrz takie sobie, ogrodu mało.
W kuchni nie podoba mi się ta podłoga.
Okropna jakoś zdięć - to pierwsze co mi przyszło na myśl.
Bryła- jest za bardzo udziwniona. Wydaje mi sie, że na siłę. Szara i za bardzo oszklona. Właścicielka nie ma pewnie nawet chwili prywatności.
Wnętrze- masz fajne pomysły(kuchnia) ale wykonanie leży. Bardzo razi mnie tablica korkowa za biblioteczką O_o Dziwnie dobierasz kolory - i to mi się naprawdę nie podoba- niestety.
Dom jest hmm.... dziwny? Nie podoba mi się. Ale probuj dalej i buduj inne bo jak już pisałam- masz fajne pomysły.
Blądynka, pięknyc bląd, ekskluzywnym, najwarzniejsze, Otuz, zut - poprawiałaś Ty te błędy, bo jakoś nie widać.
Bryła całkiem ładna, tylko pokrycie ścian za ciemne jak dla mnie. Ładna łazienka, niektóre kolor (mebli do tapet i odwrotnie) dla mnie nie pasują. Co do ogrodu - nie podoba mi się staw przy wejściu i zagospodarowanie basenu (jego kształt jest ładny).
Blądynka, pięknyc bląd, ekskluzywnym, najwarzniejsze, Otuz, zut - poprawiałaś Ty te błędy, bo jakoś nie widać.
Bryła całkiem ładna, tylko pokrycie ścian za ciemne jak dla mnie. Ładna łazienka, niektóre kolor (mebli do tapet i odwrotnie) dla mnie nie pasują. Co do ogrodu - nie podoba mi się staw przy wejściu i zagospodarowanie basenu (jego kształt jest ładny).
Sorki, ale wyskoczył błąd i nie ma mojego postu (jakby wyświetlił się 2 raz, to proszę się nie wnerwiać.
Za dużo elementów szklanych w bryle - dom wygląda jak szklarnia.
Wewnątrz spodobała mi się tylko kuchnia, pasuje do charakteru Twojej simi, reszta jest tragiczna.
Myślałem, że skoro taka amantka z Twojej simki to wszędzie będzie róż, czerwień. Wszędzie świece, serducha itp.
kasetka23
14.01.2008, 08:24
mi się bardzo podoba :) ładne kolory w kuchni
Bryła jest ładna, jeżeli chodzi o basen to przypomina to raczej jakąś małą wannę. Powiększyła bym troszkę ten basen a jeżeli nie ma miejsca w ogóle bym go usunęła. Co do kuchni to nie chciała bym mieć takiej - za mała ;/. Z lotu ptaka domek wygląda bardzo ładnie. 8/10 pkt
anusia12888
14.01.2008, 16:22
Powiem tak jak na pierwszy dom jest super ale strasznie nie podoba mi się ten basen :/ jak simy mają się wnim kompać a tym bardziej pływać ani to basen ani ozdoba oprocz tego basenu nie mam zastrzerzen
pozdrawiam
Gratka95
16.01.2008, 15:54
Ciekawy domek i fajny pomysł.Tylko ten basen taki dziwny bo krzywy.
sunflower
19.01.2008, 23:13
Z zewnątrz wygląda to przerażająco – w ogóle nie trafia w moje gusta.
Co to w ogóle za basen, wielkości kałuży? Co najmniej dziwny pomysł...
Kuchnia z przedpokojem – nie podobają mi się kolory, aczkolwiek sam pomysł był całkiem ciekawy.
Łazienka – niebrzydka, ale też zero w niej oryginalności, czy inwencji...
Salonik – meble fajne, aczkolwiek jakoś tu... Pusto?
Łazienka – zwyczajna.
Sypialnia – niewiele widać, tak naprawdę. Nie podoba mi się taka surowa podłoga.
Gabinecik – całkiem w porządku, ale bez rewelacji.
5,5/10
Szkoda, że takiego ładnego domu nie zobaczyłem wcześniej.
Bardzo ładny, fajnie poustawiane meble.
Ten basen mi nie pasuje.
7/10
Jak na 1-szy dom wg mnie jest rewelacyjnie ;)
Bryła bardzo ciekawa,ale zbyt oszklona i to szklane z boku wygląda jak szklarnia :D
Świetnie rozplanowałaś dół,góra też jest ok...tylko kompletnie nie leży mi dobór mebli i tapet/podłóg...np. w kuchni-do tych meblu kompletnie nie pasuje podłoga,zarówno kolorem (te mebelki są nowoczesne i wesołe,a ta podłoga bardziej podpada pod elegancję) i ogólnie musisz nad wnętrzami ostro popracować.
Ogród też ładny nie jest...taki chaotyczny,jakby robiony bez zastanowienia,ale nie martw się-buduj,wprawisz się,ja jeszcze roczek temu robiłam podobne ogrody ;)
Ogółem zważając na to,że to 1 dom uważam,że masz potencjał i ciekawe pomysły,ale musisz dłużej posiedzieć nad wprawianiem ich w czyn :D
Palemka95
27.01.2008, 11:42
a mnie podoba się kuchnia baardzo te dwie"kolumny" ze ścian.
♦Vendetta♦
27.01.2008, 12:05
Bryła 9/10
Kuchnia 4/10 - normalnie płakać się chce ;(
Ogólnie 6,5/10
"Pokój" miłości 8/10 - troche ciasno :con:
Korytarzyk 10/10 :)
Więcej nie mam czasu.
Pozdro
eeee... nie podoba mi sie ! bryła jest taka przedziwniona. twoje simy nie maja takze prywatnosci przez te okna. w srodku dom takze nie zachwyca. basen- bez komentarza. ocena - 4/10
Kacper12
30.01.2008, 14:47
domek jest ładny no dałbym ci 7/10 ale jak patrze na błędy ort. to niestety dam ci 5/10
Gratka95
30.01.2008, 19:07
Bardzo fajny domek...
Mnie się podoba...
dom, sam w sobie taki jakis dziwny. podoba mi sie jedynie to zabudowanie w tym barku/kuchni. i nie pasuje ta swieczka przy tym obrazie. dom nie przypadl mi wielce do gustu. 5/10
emersiona
31.01.2008, 00:28
Dom nie podoba mi się ani trochę. Nic nie trzyma się kupy. Jedno wielkie "Disco Polo", a na dodatek piszesz jak dziecko z pierwszej klasy.
Omg.
cherryalex
31.01.2008, 21:27
Moim zdaniem nie jest źle, zwłaszcza, że chyba urządziłaś dom tylko maxisowymi meblami i bardzo dobrze to wygląda :) Oceniam 8/10
Kikunia_15
01.02.2008, 15:40
Nie podobają mi się barwy w kuchni i ogród z tyłu, którego prawie nie ma i łazienka na piętrze... Podoba mi się bryła, i ogród z przodu domku
8/10 - Jako, że pierwszy domek na forum
super 100000/10 daj do sciagniecia PLLLLLLLLLSS
Gratka95
02.02.2008, 08:15
;( ;( ;( ;( niedobla ;( ;( ;( ;(
Daj Go Do ściągnięcia Plls Prosze !!!!! BO SIE ROZPLACZE ;( ;( ;( ;( ;( ;( :1smutny: :1smutny:
Only_manga
02.02.2008, 19:58
Przedobrzyłaś. Bryła, jak dla mnie okropna. Chciałaś dobrze, ale wyszło tragicznie. Pierwsze zdjęcia domu są piękna. *.* Ale reszta to okropieństwo.
dla mnie super to maz do sciagniecia?
dla mnie super to maz do sciagniecia?
zalezy mie! bo super domek prosze... :|
Gratka95
03.02.2008, 14:42
hehe .. xD nie :P każdy twoży swoje dziełka xD moje nie za piekne ale jak pisałam to nie każdy raczej czytał tylko ogladał wiec wyrozumiali za bardzo nie któzy nie są bo jak pisałam to moj 1 ogółem domek w simsach 2 xD wiec sorry ! :))
nie zabardzo rozumiem twojego posta :con: ale to
hehe .. xD nie :P każdy twoży swoje dziełka xD moje nie za piekne ale jak pisałam to nie każdy raczej czytał tylko ogladał wiec wyrozumiali za bardzo nie któzy nie są bo jak pisałam to moj 1 ogółem domek w simsach 2 xD wiec sorry ! :)) to nie są za mpiękne ?!! :O one są cudowne PLLS daj do ściągnięcia jak masz ... ;( ;(
Gratka95
16.02.2008, 10:40
Nandelle
16.02.2008, 11:30
a ja nie widze zdjęć :(
edit :
juz widze B)
Z tego co widze to domek nie ma dodatków z internetu i to jest plus :)
Dała bym mu ocenkę : 6/10
lollypopek
16.02.2008, 12:34
Nie chciałabym w takim domku mieszkać, zero prywatności. Tyle okien a nie zauważyłam ANI JEDNEJ ROŚLINKI w domku! W ogrodzie także pusto. Kiepski układ pomieszczeń, a na górze we wszytkich pokojach takie same panele. Jedyne co mi przypadło do gustu do czerwona kuchnia ;) Jak na pierwszy domek to ok, następnym razem napewno wyjdzie Ci lepiej ;)
Nie chciałabym w takim domku mieszkać, zero prywatności. Tyle okien a nie zauważyłam ANI JEDNEJ ROŚLINKI w domku! (...)
popieram. wygląda to trochę jak szklarnia. nie wiem, może miałaś taki zamiar?;P
z tym oknem w łazience to trochę przesadziłaś :laugh:
aale ogród. 2 palmy i piasek (?) xP
OMG x_X Oślepłem od twoich tekstów... Porażka, poćwicz ortografię kochanie, albo przynajmniej korzystaj ze słownika (lub WORDa) na przyszłość, bardzo cię proszę. Domek ciekawy, aczkolwiek klaustrofobiczny z zewnątrz, koszmarny "basen". Wnętrze: kompletne pomieszanie stylów, no i ten "ołtarz"... Dziwna sprawa.
Ps. Dlaczego tak dziwnie piszesz imiona? Tzn...Twoja sprawa, ale imię "Nikol" pisze się jako Nicole, natomiast "Dejwid" o najzwyczajniej w świecie - David.
Gratka95
17.02.2008, 10:10
Fizzly .. taka kumata to jeszcze jestem !! Pisze to bo myśle że niektórym bedzie sie lepiej czytac .. a nie pomyślałbyś ze np. ktoś nie kuma jakie to imie Nicol ?? <lol> sama porażka z ciebie . I ni enazucam sie ze wykonalam śliczny dom czy coś no ale weź ... Bo taka jest prawda ... inni sie z tym zgadzają może ja też ale twoje to przesada ...;/ Nikt sie nie czepiał o co kaman ? E... A tak .. i posłuchaj jeszcze tylko jednoCoś nie paśi to NAra ! Wiem bardzo dobzre ze to forum do oceniania ale ja takie ocenu mam gdzies ! Wiec Sorry !!!
Gash! Jakie ty masz problemy, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, nie musisz się od razu tak rzucać! A co do imion - jeśli chcesz, żeby wszyscy 'kumali' to dawaj polskie, a nie jakieś francusko-włosko-hiszpańsko-angielskie. I weź pod uwagę, że to forum do oceniania i nie każdemu może się podobać, twoja twórczość. To tyle.
Po pierwsze domek nawet ładny. Ale nie jestem pewna że to twój 1 bo niektóre meble są z późniejszych dodatków.
Tiunivell
18.02.2008, 14:00
Po pierwsze domek nawet ładny. Ale nie jestem pewna że to twój 1 bo niektóre meble są z późniejszych dodatków.
Autorce chodzi o to, że to jest pierwszy domek WSTAWIANY na forum ;)
Gratka95
19.02.2008, 14:40
Domek jest prze śliczny. Stawiam 10/10.
Gratka95
21.02.2008, 07:39
Jak dla mnie 10/10. Dobry domeczek dla simorośli ;p
rażące błędy: zdjęcia z kratkami, za mały basen.
kama_kizia
21.02.2008, 16:05
super domek. bardzo ładny. piszesz że to twój pierwszy domek. a może dasz do pobrania?? tylko prosiłabym abyś napisała jakie potrzebowałabym dodatki żebym mogła sobie ściągnąć. ja mam tylko the sims2
Gratka95
22.02.2008, 08:08
Chantelle
22.02.2008, 09:27
Ja nigdy nie miałam takich super pomysłów na dom.Ludzie!!! Skąd bierzecie te pomysły?! :|
Gratka95
22.02.2008, 16:08
sympathique.
23.02.2008, 17:16
Bardzo ładny domek. Chciałabym, aby mieszkały tam moje Simy, a nawet ja. 10/10
Gratka95
23.02.2008, 18:13
Gratka95
24.02.2008, 19:55
Hm. Bryła - nie podobają mi się te wstawki "ze szklarni"...
Kuchnia jest zbyt czerwona.
Łazienki - jedna zbyt zielona, druga zbyt zwykła.
Salon - zbyt ciemny (ściany)
Ogólnie totalnie mi się nie podoba - ale tylko ze względu
a) na mój gust
b) na mój zły humor
ocena:2/10
Dziewczyno! Radzę ci: zamiast budować domy, ucz się ortografii! Masz 12 lat - ja też. I jakoś błędów nie stawiam...
Bryła okropna lecz dom w środku piękny 7.5/10
Gratka95
22.03.2008, 20:37
Gratka95
25.03.2008, 09:27
UsueŁam Dlatego Ten Post Bedzie Pusty ...
Dom jest super. Ocena: 0,1/10
pozdrawiam:
kubuss
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.