Zobacz pełną wersję : The Sims 2 - Kuchnia i Łazienka
No jak myślicie czy pack będzie ciekawy? Po tytule nie można się zbyt wiele spodziewać, ale warto zauważyc że asortyment do kuchni i łazienek nie jest zbyt duży. Ja go kupie, bo co to jest te 25zł, a moi simowie będom mieli jakieś pożądnie wyglądające łazienki i kuchnie, a nie w każdym domu te same płytki, to jest poprostu nudne.
Nie słyszałam nic o tym packu??Masz jakieś strony w necie,gdzie o tym pisze ??:P
Ancalimë
14.01.2008, 15:07
Nie słyszałam nic o tym packu??Masz jakieś strony w necie,gdzie o tym pisze ??:P
Ja też nic nie słyszałam, ale jakby taki wyszedł, to bym na pewno go kupiła. Najbardziej lubię urządzać w domkach właśnie kuchnie i łazieńki. Ale nie ma takich fajnych mebli.
http://www.thesims.pl/
Podtytuł łazienka i kuchnia w nowym świetle
Łeeee....A czemu nie ma okładki,ani screenów??!!!
nie wiem, czy to plotka, ale być może taki pack wyjdzie. na pewno kupię, ale nie wiem czy on będzie najlepszy.
Moim zdaniem to będzie najlepszy Mini Pack. Kupię go na 99%.
Pozdro!
:)
W necie jest już okładka i opis gry.
Na The Sims Polska (http://thesims.pl) dwa news'y niżej jest napisane wszystko o tym Mini Pack'u. Zapowiada się ciekawie.
Eh beznadzieja.
Po co nam kolejny minipack jak można sobie ściągnąć te rzeczy ładniejsze i za darmo ( ! )
Eh beznadzieja.
Po co nam kolejny minipack jak można sobie ściągnąć te rzeczy ładniejsze i za darmo ( ! )
Nie wszyscy mogą ściągać dodatki.
Mi się podoba pomysł na taki mini pack, zawsze mi brakowało w simach jakichś fajnych kuchni i łazienek.
Rany...nie mają co wymyślać...widac ze im się pomysły kończą...następny minipack; "Przedpokój" xD
björn borg
27.01.2008, 13:41
Ea tylko kase zbija na akcesoriach!
http://ww1.www.ea.pl/games/687/news/20633/
mam nadzieje, ze nie bylo jeszcze tego ;)
psychickid
28.01.2008, 08:14
No sorry, może się to przydać do wystroju wnętrz i wogóle, ale czemu nie mogą tego dać razem z np. Czasem Wolnym.?
Coś mnie to nie pociąga...
Ale mam już większość gier z serii TS2 wie=ęc to raczej też kupie :P
Chmelcor
28.01.2008, 16:04
Mysle, ze to bedzie najbardziej przydatny mikrus(mini-dodatek).
Wkoncu dodadza cos funkcjonalnego i przydatnego, bo zbyt wiele rzeczy do lazienki i kuchni nie ma :/.
Ale po tym co zobaczylem po zakupie H&M to co najwyzej sciagne se z neta ten dodatek mimo, ze to piractwo :P.
Pewnie dadzą kilka szefek do kuchni i jakis prysznic, obrzygane kafelki jak w Na Studiach i tyle. :wacko: Nic ciekawego pewnie nie będzie w tym minipacku.
Może i kończą się im pomysły ale co z tego :) .. Większość ludzi którzy "psioczą" na mini packi i tak je kupuje ;) .. a kilka nowych rzeczy się przyda.. ja np osobiście nie lubię ściągać dodatków z netu .. i pomysł takich mini dodatków mi się podoba
Tutaj macie pierwszy trailer tej gry (link) http://pl.youtube.com/watch?v=uu-l1Hrxil4
Pozdr.:)
Strawberry
14.02.2008, 12:02
Niewiele po tym mogę zobaczyć. o.O
Ale fajne są te szlafroki. xD
Nie wiem czy mi się będzie podobało...
Caroliiine
14.02.2008, 23:38
a ja myślę, że będzie ciekawie :) napewno kupię ;D co do kuchni i łazienek (łazienek szczególnie) wybór jest mały, a taki minipack zawsze coś do gry wprowadza... i podoba mi sie pomysł z maseczkami xD ^^
maseczki? beznadzieja. za dlugo mi sie laduje zmiana wygladu, zeby co wieczor "klasc" maseczke :]
ale szlafroczki mi sie podobaja calkiem calkiem, chociaz tez wiaze sie to ze zmiana ubran czesciej, czyli znowu ladowanie...
Nie u każdego się długo ładuje przynajmniej u mnie się krótko ładuje
Pozdr.:)
maseczki? beznadzieja. za dlugo mi sie laduje zmiana wygladu, zeby co wieczor "klasc" maseczke :]
ale szlafroczki mi sie podobaja calkiem calkiem, chociaz tez wiaze sie to ze zmiana ubran czesciej, czyli znowu ladowanie...
za pierwszym razem na danej parceli zmienianie wyglądu i ciuchów każe czekać sporo czasu, ale potem już powinien szybko robić. ;)
mam nadzieje, ze bedzie szybciej, bo pamieci se doloze :)
jaguska368
20.02.2008, 17:56
Mi się podoba, nigdy nie było żadnych fajnych kuchni i łazienek.
A może dojdzie jakiś nowy typ ubrań, np szlafrok, i sim bedzie go miał z godzine po myciu:)
chyba tak bo widziałam trailer
Edit : link http://youtube.com/watch?v=uu-l1Hrxil4
Chatoyant
21.02.2008, 14:11
Mi się podoba, nigdy nie było żadnych fajnych kuchni i łazienek.
Zgadzam się z Tobą. żeby zrobić fajną kuchnie trzeba dodatki z neta :|
Ciesze sie że w końcu zrobią taki pack :smirk:
linka do trailera podalam juz w poscie 14 :/
I tak pewnie dadza jakies meble i tapety zrobione na odwal. radzę wam nie szykowac się na super rewelację...
Koornela
29.02.2008, 13:09
znowu wyjdzie 60 dodatków za 25/30 zł to sie nie opłaca bo jak nza 3 dychy to 1 dodatek za 2 zł :)
Myślę że to będzie najlepszy pack :) Nigdy nie było żadnych fajnych łazienek i kuchni :P
znowu wyjdzie 60 dodatków za 25/30 zł to sie nie opłaca bo jak nza 3 dychy to 1 dodatek za 2 zł :)
Coś źle liczysz. Oby nauczyciel matematyki tego nie przeczytał ;)
no, to tak jakby 50gr za dodatek xD
taniej niż przez neta xD
Nigdy nie było żadnych fajnych łazienek i kuchni :P
No właśnie, jeśli uważasz że nigdy nie zrobili fajnych mebli i tapet do kuchni i łazienki to jaką masz gwarancję że w tym minipacku będą lepsze?
Ze slajdów wygląda na fajne.
Ciekawe czy szlafroki to będą za ubrania codzienne czy piżamy albo bielizne
Definition
29.02.2008, 16:34
mam nadzieje, ze bedzie szybciej, bo pamieci se doloze :)
pamięć nic nie zmienia, pamieci mozna miec "na styk", a gra nie bedzie zmulała, ważny jest procesor - tak czytalam :P
ja mam juz wszystkie dodatki do simsow, wiec ten tez kupie "dla zasady" ale po tym filmiku nie sądze ze bedzie cos fajnego... zauwazylam dwa rodzaje kuchni i dwa rodzaje lazienek... a w szlafrokach moje simy i tak pewnie chodzic nie będą, wiec juz sumuje to jako kiche ;/
Ze slajdów wygląda na fajne.
W tarilerach i na fotkach zawsze wciskaja najciekawsze rzeczy zeby pokazac się z lepszej strony. Przeciez nie pokaża jakichś badziewnych mebli bo to by tylko odstraszyło kupujących a jak wiadomo klienci = forsa, forsa, DUŻO FORSY!!! A dla nich tylko to się liczy.
pamięć nic nie zmienia, pamieci mozna miec "na styk", a gra nie bedzie zmulała, ważny jest procesor - tak czytalam :P
w moim przypadku daje, bo mam slaba grafike, a kiedy skonczy sie pamiec grafiki [tak, grafika ma swoja wlasna oddzielna pamiec], to korzysta z pamieci ram :)
poza tym mam duzo dodatkow z neta i to mi zamula.
pamiec dodana i gra smiga :)
Definition
29.02.2008, 20:47
w moim przypadku daje, bo mam slaba grafike, a kiedy skonczy sie pamiec grafiki [tak, grafika ma swoja wlasna oddzielna pamiec], to korzysta z pamieci ram :)
poza tym mam duzo dodatkow z neta i to mi zamula.
pamiec dodana i gra smiga :)
nie no, ja sie nie znam, dlatego napisalam ze tylko tak czytałam, a teraz dodam tyle, ze i tak z 75% mi umknęło :D
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51No1o5NBwL._SS400_.jpg
http://i.play.tm/s/15936/g/572/1.jpg
Nareszcie do maxisa trafiła jakaś nowoczesność :)
Ja tego nei kupie. Jak oglądałam sceerny to ... byłą tylk jedna fajna kuchnia i nic więcej ! Rozumiem - dla tych co nie maja neta, alem i to nie potrzebne. W koncu 100 razy lepsze są w necie za darmo. A ja nie będę wyrzucać 30 zł na jedną kuchnię
A ja pewnie i tak kupię, bo nawet jak będą badziewne, to pewnie w necie będzie wiele dodatków bazujących na meshach z tego minipacka :)
Zresztą i tak kupuje simsy od ośmiu lat więc nie zanosi się, żebym nagle przestała ;)
..::lOvE::..
02.03.2008, 11:49
W opakowaniu od TS2 Czas Wolny jest broszurka ` Witaj w świecie The Sims ` i z drugiej strony jest niewielka reklama tego mp. Ale nie wiem czy kupie. Dodatków z neta nie ściągam [ tego typu ] tylko fryzury i ciuszki. Więc może mi się to przydać. Ale ja i tak mam tylko dwa MP ` Moda z H & M i Młodzieżowy Styl ` . Nie kolekcjonuje MP tylko TS2 Z dodatkami. Będę to musiała głęboko przemyśleć :con:
Dla mnie te wszystkie minipacki są niepotrzebne, ciekawsze meble można znaleźć w internecie za które nie trzeba płacić. Tak to wydasz 30 zł na minipack a potem wielkie rozczarowanie bo same badziewie tam są. xP
..::lOvE::..
03.03.2008, 12:20
Racja ^^
Wielki badziew to np; Moda z H & M - te wszystkie ciuchy są do niczego , ja bym to nazwała ` Moda ze wsi `
Koornela
20.03.2008, 12:42
e tam. Fajne łazienki i kuchnie można ściągnąć z neta a jednak i fajnie bo będą szlafroki i tak dalej
ultraviolence
24.03.2008, 10:33
A ja widziałam gdzieś jakąś stronkę, gdzie można było ściągnąć ładne szlafroki z froty i maseczki na twarz :)
Ja na jeakiej stronie widziałam ze 8 kwietnia 2008 roku wyjdzie ten dodatek moze słyszeliscie ale ja pisze.
Ja na jeakiej stronie widziałam ze 8 kwietnia 2008 roku wyjdzie ten dodatek moze słyszeliscie ale ja pisze.
Dokładnie to w jednym ze sklepów internetowych jest informacja o premierze 18 kwietnia.
Już zamówiłam :-)
Ja się nie mogę doczekać tego packa, bo kuchnia jest pomieszczeniem, które ciężko ładnie urządzić(przynajmniej jak ma się tylko dwa dodatki... :P).
psychickid
25.03.2008, 11:52
kupie, kupie .!!!
zresztą skoro mam prawie wszytsko [zamierzam mieć wszytsko do TS2], to i tak bym
to kupiła :) mam nadzijee, że przebije RR...
Wątpię, bo uważam, że moje łazienki są naprawdę śliczne. Dzięki internetowym dodatkom. Kuchni tak czy tak nie robię, ponieważ gram na maxmotives. Nie chcę mieć w grze żarłoków :smirk:
martusia_re2
28.03.2008, 17:40
Maxmotives to beznadzieja według mnie bo to niema sensu co ty robisz simasmi??? Ja tego używam gdy robię eksperymeciki
Ja bym wolała dodatki do salonów i sypialni...łazienka i kuchnia nie są tak interesujące-i nie muszą pieknie wyglądać,po drugie ja wole dodatki z netu
Hmm nie wiem czy było ale dam link do 2 trailera http://pl.youtube.com/watch?v=LaFXZ1gD6qQ&feature=related .Szkoda że bez głosu :/
pozdrawiam:
kubuss
kotopies
30.03.2008, 20:09
nie mam zdania jak zobacze to ocenie ;)
A tu jest dostępność 8 kwietnia >>TU<< (http://www.allegro.pl/item337303506_sims_2_kuchnia_i_lazienka_preorder_o d_ss_.html) :P
Aja już mam styl kuchni i łazienek :-)
Fajny mini pack
Ale zdecydowanie więcej oczekiwałam...
Callineck
17.04.2008, 22:36
Też dzisiaj widziałam.
Niestety kosztował 29,90 (może to 25 zł to ze sklepu internetowego??) :(
Nie sądzę, żebym go kupiła, z tego co zauważyłam meble są w podobnym stylu i nie wnoszą nic nowego.
Zdecydowanie bardziej wolę dodatki z netu, nie tylko do kuchni i łazienki ;)
Guanabanana
18.04.2008, 11:47
Czy dodatek wnosi coś nowego oprócz mebli do kuchni i łazienki? Na zdjęciach był jakiś szlafrok czy coś...
Callineck
18.04.2008, 12:10
Czy dodatek wnosi coś nowego oprócz mebli do kuchni i łazienki? Na zdjęciach był jakiś szlafrok czy coś...
Tak, są szlafroki, stojaki na ręczniki i nowe ozdoby - to do łazienki.
Do kuchni są sprzęty i ozdoby.
Do tego oczywiście to co zwykle wchodzi w wyposażenie kuchni i łazienki.
A Sim chociaż np. sam zakłada szlafrok po kąpieli(nie spodziewam się, ale byłoby fajnie), bo jak trzeba to ustawić jako ubranie to troszkę głupio. O_o'
A Akcesoria sobie na pewno kupię, bo zawsze mi brakuje obiektów do urządzenia kuchni. >,<#
Szczurku - oczywiście trzeba szlafroczki ustawiać jako ubrania :-)
Chyba nie oczekiwałeś, że będzie inaczej ;-P
I rzeczywiście szkoda
Bo niby co? W szlafrafroku spać?
Powiedziałem, że się nie spodziewam, ale byłoby fajnie... :P
Mogli by zrobić z tymi akcesoriami grupę ubrań "po kąpieli". ^^
Chryzantem Złocisty
19.04.2008, 09:31
a ja już mam,i nawet nie jest zły.
Jeszcze nie do końca posprawdzałam,ale wygląda na ciekawy,wreszcie jakieś nowe łazienki i kuchnie a nie ciągle ten sam prysznic,kibel,umywalka,wanna... ;p
Magdalenna
19.04.2008, 22:11
Też mam - niby ok ale w jednym totalna porażka - nowe lodówki, zmywarka i prysznic nie mają opcji z dodatków CPR i CW: czyli np. nie ma opcji "majsterkuj" :angry: i nie da się wyjąć z lodówki schowanych resztek, nie ma też tych opcji zwiazanych z hobby kulinarnymi tj. podawania chipsów i serów :angry: Sprawdziłam na starej lodówce i tam są a na nowej ni ma... DO bani.... Mam nadzieję że jakaś łatka wyjdzie czy coś....
Ja też już mam!
Fajne meble, sprzęty, ale mało :(
Moja ocena tego dodatku to 8/10
Pozdrawiam!
:)
Też mam - niby ok ale w jednym totalna porażka - nowe lodówki, zmywarka i prysznic nie mają opcji z dodatków CPR i CW: czyli np. nie ma opcji "majsterkuj" :angry: i nie da się wyjąć z lodówki schowanych resztek, nie ma też tych opcji zwiazanych z hobby kulinarnymi tj. podawania chipsów i serów :angry: Sprawdziłam na starej lodówce i tam są a na nowej ni ma... DO bani.... Mam nadzieję że jakaś łatka wyjdzie czy coś....
Dopóki nie wydadzą patcha możesz używać tego
http://modthesims2.com/showthread.php?t=282078
Magdalenna
21.04.2008, 10:24
Dopóki nie wydadzą patcha możesz używać tego
http://modthesims2.com/showthread.php?t=282078
Działa! :) Super! Dziękuję!!! :D
Powoli zaczynam się "oswajać" ze ściąganiem różnych rzeczy z netu bo do tej pory jakoś się bałam że mi to uszkodzi działanie gry :)
OlaBernacik
22.04.2008, 15:15
Działa! :) Super! Dziękuję!!! :D
Powoli zaczynam się "oswajać" ze ściąganiem różnych rzeczy z netu bo do tej pory jakoś się bałam że mi to uszkodzi działanie gry :)
a ja ciagle sie boje
Sh...t.
Kupiłam Kuchnię i Łazienkę do kompletu, ale tak naprawdę to nic z mebli mi w tych akcesoriach nie pasuje :-(
Próbuję przemeblować łazienkę, ale jakaś taka nijaka wychodzi...
jestem totalnie rozczarowana...
Ja już je mam,dziś se je kupiłem
martusia_re2
24.04.2008, 19:04
Ja mam i nawet nie jest najgorsze to akcesorie i nadal trzymam się opinii że najgorsze akcesorie to ROZRYWKA RODZINNA :)
Mało jest tych akcesoriów (mogli np. więcej dać wanien i kabin prysznicowych), ale za to strasznie podobają mi sie pokrycia ścian i podłóg - bomba!
A ja nie mam kilku tapet które powinienem mieć
Magdalenna
25.04.2008, 13:30
Mało jest tych akcesoriów (mogli np. więcej dać wanien i kabin prysznicowych Zgadzam się! mogli dac więcej pryszniców, bo jest tylko jeden nowy i w dodatku tylko w czarnym kolorze...bleee.... a może już ktoś z Was w necie znalazł do niego "rekolor" (czy jak to tam się zwie ;) )? albo wie jak zmienić kolor prysznica?
STRASZNIE tam mało obiektów. Darowaliby sobie te tapetki, a dali więcej sprzętu i ozdób!
I te szlafroki. Nie chce mi się za każdym razem w nie przepierać. Zrobiliby grupę ubrań "po kąpieli". :P
Owieczka ^^
01.05.2008, 11:34
www.piggis-sims.net tu są jakieś recolory mebli ^^
psychickid
02.05.2008, 20:11
no, to nie jest jakiś super dodatek. niczym mi nie imponuje. tak czy siak, najlepsze akcesoria to szyk i elegancjia.
chociaż wracając do kuchni i łazienek, to to jest jakieś takie niemaxisowe. no nie ma zadziwiającej liczby obiektów, ale maxis postarał się.
A ja właśnie zamówiłam.
Kupuję, bo jakiś miesiąc temu albo trochę dłużej zrezygnowałam z netowskich dodatków do niezbędnego minimum- i ściągam rzeczy głównie dla simów (bo maxisowych si,mów już nie zdzierżę :)), a mebli używam maxisowskich :). Wobec tego, każda rzecz z tego minipacku może się przydać :).
Tiunivell
15.05.2008, 19:57
A mnie przypadł do gustu :D Już urządziłam kilka łazienek i kuchni wraz z tym dodatkiem. Nie zachwyca- ale na pewno wnosi nieco gustu na "simowe salony" ;)
Nijakie i nudne akcesoria. Nic specjalnie nie rzuca się w oczy, jedynie ładna fryzurka dla kobiet i niezła dla mężczyzny. I tyle.
girlsan90
07.06.2008, 07:45
Mam takie pytanko czy akcesorie styl kuchni i łazienki jez już w sklepach jesli tak to pytam się czy to fajne...
Krystek175
07.06.2008, 08:00
Tak są juz w sklepacj i mają bardzo fajne i przydatne elemęty womzesz je zamówic na stronie http://play.pl tam musisz załozyc konto i zamawiasz na e-mail przychodzi wiadmosc którą musisz protwierzic czekasz 2 dni jesli juz przeczekach 1 dzien to w drugim w godzinach od 9 do 17 powinnas dostac paczke
Owieczka ^^
07.06.2008, 08:23
Te akcesoria wyszły już w kwietniu... Temat o nich jest tu :http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40957
girlsan90
07.06.2008, 09:24
Dzięki za odpowiedz...
Temat do zamkcięcia....
zachecam do kupienia kuchnie to poprostu cud , miód i orzeszki a łazienki poprostu dech apiera ;]
Warto mieć ale nie jest to moim zdaniem zakup konieczny. Kupi to raczej fan gry, który ma już wszystkie dodatki i mini pack's z pewnością.
Duży plus za urozmaicenie kuchni. Muszę przyznać, że nareszcie mam jakąś przyzwoitą kuchenkę dzięki temu dodatkowi. No i oczywiście lodówki. Nareszcie pojawił się ten duży "amerykański model" z dwuskrzydłowymi drzwiami z chłodziarką do napojów. Idealnie wygląda w dużych kuchniach.
8/10
Mam już ten dodatek jakoś specjalnie mnie nie zachwycił noo są ładne mebelki zwłaszcza do łazienki za to duuży plus ale rzuciło mi się w oczy,że nie nie ma ładnych kafelek oraz pasujących do tego tapet.
Aneczka_mała
01.10.2008, 14:07
Kupiłam ten dodatek i nie mogę znaleźć okapów kuchennych, czy ten dodatek je powinien mieć?
ultraviolence
01.10.2008, 16:24
Kupiłam ten dodatek i nie mogę znaleźć okapów kuchennych, czy ten dodatek je powinien mieć?
Okapy kuchenne są na sto procent w ozdobach, bodajże w kategorii różne. Poszukaj dokładnie :)
Ilona-Milka-simka
18.10.2008, 10:31
mnie to nie zabardzo się podoba
Ilona-Milka-simka
18.10.2008, 10:33
Okapy kuchenne są na sto procent w ozdobach, bodajże w kategorii różne. Poszukaj dokładnie :)
ale za bardzo to nie są potrzebne to tylko ozdoba
Kolorowo
18.10.2008, 11:17
nawet fajny ^_^
Coca-Cola
15.11.2008, 17:10
To najgorszy mini-pack! Całkiem badziewie i zamulant.. DO KOSZA Z TYM!!!!!!!!!!! Nawet nie czuję kiedy rymuję tak poza tym!
mnie ten dodatek bardzo zachwycił
Hehe widzę, zę niektórym się nie podoba... A moim zdaniem jest najlepszy, oprócz IKEI, którą chyba stawiam na równi i Rezydencji, bo tych jescze nie mam :P
Ogólnie wszystkie Akcesoria tak się różnią od siebie, ze trudno porównywać, każdy dadaje co innego, a podobać się mogą ludziom różnie, w zależności od potrzeb. Ja Kuchnie lubię za:
- dużą ilość nowych mebli (nawet, jeżeli połowa to zwykłe i dość podobne klony, ale zawsze), a część z nich, zwłaszcza do łazienki jest oryginalna i porzyteczna
- sporo tzw. clutter, czyli tych wszystkich cudownych ozdóbeczek - durnostojek (figurki do kuchni...) zawsze mam trochę mniej do ściągania z neta, mogę użyć garnki z gry :D
- prześliczne szlafroczki dla wszystkich! Moi Simowie je kochają :)
- nawet kilka znośnych fryzur, o ile pamiętam :D
- no i ściany całkiem do rzeczy...
Ogólnie świetne Akcesoria, brawa dla Maxis, choć dali D*** w 1 sprawie: czemu te lodówki nie mają funkcji z 4PR? Czy oni zapomnieli, że wypuścili taki dodatek? Ja nie mogę żyć bez funkcji "zachowaj resztki". Na szczęście są tacy ludzie, jak Lord_Darcy z MTS2, by takie chaniebne błędy Maxis naprawiać...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.