Zobacz pełną wersję : Domeq nr 4 "Oblicza Nowoczesności" :P [BRAK ZDJĘĆ]
Witam :*
Jak nazwa wskazuje jest to mój 4 domek na forum :P. Nazywa się "Oblicza Nowoczeności" chociaż nie jestem tego do końca pewien czy jest nowoczesny ;P. Dom zamieszkuje simka Eva Cross. Przejdźmy do konkretów.
Parcela: 3x2
Testowany: Tak
Pomieszczenia: Salon, kuchnia, sypialnia, 2 x łazienka, gabinet, pomiesczenie gospodarcze i garaż.
Koszt: 89 439 simoleonów
Zapraszam do oceniania i komentowania :shy:
Z Zewnątrz ładny,Ale W środku Nie Obraź Się Ale Jest Okropny
Pozdr. :)
sandusiaaa
15.01.2008, 07:09
Jest śliczny !! Tylko troche nie pasuje mi łazienka i drzwi a tak to super !!(skad masz te rzeczy do pralni ?) 9/10
Domek bardzo ładny w środku i na zewnątrz.
Simka mi nie pasuje.
9/10
sandusiaaa ja mam tyle dodatków z neta ze nie wiem juz skąd one są ale rzeczy do pralni są z simplan-x
a ten stoik na którym są ręczniki i te dwie wiszące szafki ściągneły mi się z jakimś zestawem do łazienki.
Dzięki za ocenki i komentarze :P
Domek ładny, ale niespójny. Tu jakiś inny kolor, tu niepasujący mebel, tam drzwi jak pięść do oka.
I za duży garaż.
7/10
+ Ciekawe wejście, które jest unikalne.
+ Ładnie zrobiony kącik do oglądania telewizji.
- Zegar w kuchni.
- Ciasna łazienka
- Lampa w sypialni
Ogólnie domek sprawia ładne wrażenie i ma to "coś" co do niego przyciąga.
Ocena: 6/10
Bardzo ciekawe wejście, brakuje tylko mu kwiatów wiszących.
Ogród jest bardzo fajny, można powiedzieć, że w 100% odwzorowuje ogródki miastowe przy domach.
Przeszkadzają mi jasne okładziny z jasnymi meblami, zero kontrastu.
Wybierając pomiędzy dwiema łazienkami ja wybieram jeden.
Bryła mi się podoba, tylko garaż ma za wysoki dach. Wewnątrz podobaja się meble, ale ich ustawienie niekoniecznie. Najnudniejszy pomieszczeniem w całym domu jest sypialnia. Nuna, zwykła, bez rewelacji. Łazienka numer jeden jest o niebo lepsza od tej drugiej. Na rzytachwidać durzo wolnej przestrzenia :/. Garaż i pralnia były fajnym pomysłem, gdy widziałam pierwszy raz. Teraz już mi się przejadły. 6/10
jaguska368
15.01.2008, 13:06
Piekny!!!!! Mały, ale przestronny, nie wiem jak ci sie udalo w tym malym budyneczku zmiescic to wszystko :) Piekna bryla 10/10 Tylko garaz troche brzydki
Bardzo ładna bryła, wewnątrz również jest fajnie, szkoda, że te płytki są tak chłodne w kuchni.
Tlenek Schizofrenii
05.02.2008, 12:25
8,5/10
-0,5 za nazwe 'domeq'
-1 za syf barierkę i ławki przed domem.
O BOSHE... normalnie ten ariel na pralce mnie rozbroił ... 8)
Tlenek Schizofrenii
05.02.2008, 13:17
O BOSHE... normalnie ten ariel na pralce mnie rozbroił ... 8)
co jest śmiesznego w proszku do prania?
björn borg
05.02.2008, 14:33
bardzo ładny szczególnie na zewnątrz,w środku też ładny.Ale dziwnie wygłąda ta szafka w garażu 8/10
braindamage
05.02.2008, 21:36
Boski jest <3. serio <3
Dzięki za wszystkie komentarze i ocenki :)
Wielebny
06.02.2008, 08:02
Przód domu prezentuje się świetnie . Bardzo spodobało mi się wejście .
Środek też mi się podoba mam kilka zastrzeżeń ale najbardziej przeszkadzają mi te drzwi w jaskrawym kolorze . Psuja klimat tego domku lepiej jak byś je zmienił na trochę ciemniejsze
Moja ocena to 9\10
Dom jest prze, prze ,prze ,cudowny.10/10
Z zewnątrz 6/10. W środku 2/10 przez te okropne dodatki. Średnia 4/10.
kama_kizia
21.02.2008, 16:27
fajny ten domek. najbardziej podoba mi się kuchnia połączona z jadalnią:) pozdro :*
Samantha
21.02.2008, 16:38
Naprawdę ładny domek. Bardzo przytulny i ciepły. Podobają mi się szczególnie kuchnia i łazienka! 10/10 :)
19OlusiaSims92
21.03.2008, 16:08
PLUSY:
+ simka
Minusy:
- Mieszanka farby i cegły
- Kolumny przed domem
- Samochód
- Za dużo rzeczy z neta
- Na tej parceli trawa gdzie wokół jest pustynia :O ?
- Paskudny prysznic
Znowu kiepsko xP
Ocena końcowa: 2/10
Mam nadzieje że się poprawisz :(
zanetka89
21.03.2008, 16:15
strasznie duże pomieszczenia, mogłaś je lepiej zagospodarować i nie podoba mi się kuchnia, ale cała reszta jest ok :) 8/10
Gratka95
21.03.2008, 21:26
tylko obrzydziłeś parcele wznosząc ją aż do takiego stopnia .. no na fotce to okropnie wygląda.. znów ta biało-granatowa drukarka (znów) . A co ta szafka do pokoju dziecka czerwono-żółta robi w garażu ? ;/ fatalnie to wyglaa sorry.
Glutowaty Ropuch
19.04.2008, 15:41
NIE zbyt mi się podoba
Fiorella
19.04.2008, 17:55
Podoba mi się kuchnia, tylko po co ta szafka w garażu?! Ostateczna ocena 7,5/10.
Kolejny ładny dom w Twoim wykonaniu. ;] Umiesz budować, zauważyłam. :D
Ocena: 10/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.