Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Rezydencja Wzgórza "Beverly Hills" [BRAK ZDJĘĆ]

MacieK
18.01.2008, 21:38
Prezentuję dziś drugą po Rezydencji "Forrester", rezydencję powstałą na wzgórzach Miłowa.
Klimat Beverly Hills. Różowa elewacja. Zapraszam na małą wizytę :D

Dzięki za chwilę czasu na wycieczkę ! :D ;)

Komurka
18.01.2008, 22:00
Odnośnie bryły to mam takie wrażenie,że wizualnie jest za mało okien. Zawsze domy w Beverly Hills kojażyły mi się z tarasami, mnóstwem białych okien, gdzieniegdzie wieżyczki z okrągłym dachem. Tego w tej bryle mi trochę brakuje. Co nie oznacza, że bryła mi się nie podoba :)
Na rzucie pięknie prezentuje się komunikacją pomiędzy poszczególnymi pomieszczeniami.
Wnętrze również jest ciekawe, przytulne i przestronne.
Ogólnie lubię prace w Twoim wykonaniu, ponieważ tworzysz coś nowego.

Origáme
18.01.2008, 23:07
Nie Obraź Się Ale Nie Podoba Mi Się Dom Jest Za Duży I Za Dużo Mebli Jest
Pozdr.:)

sandusiaaa
18.01.2008, 23:15
Na zewnątrz jest pięknie (10/10), ale w środku...No nie w moim stylu takie "zamkowe pokoje" i ten pokój "teen"...Szkoda ze nie masz zadnych dodatków z neta...
Wewnątrz mysle że dam 4/10 bo ten hol i pokoje takie fajne rzeczywiste kształty mają.
Czyli wychodzi ze srednia ocena domu to 6/10 :) Czyli niezle :) Ale popracuj nad środkiem.

Kuba xD
19.01.2008, 11:36
Nie Obraź Się Ale Nie Podoba Mi Się Dom Jest Za Duży I Za Dużo Mebli Jest
Pozdr.:)

Nie obraź się, ale 3/4 Twoich komentarzy jest taka sama, typu nie podoba mi się. To tak na marginesie.

Co do willi to osobiście nie potrafię chyba takich dużych domów budować, więc już za to masz plus. Bryła może nie jest powalająca, ale i tak dość ładna. Ogólnie podoba mi się. ;)

Rëñáës
19.01.2008, 11:53
Na zewnątrz pięknie.
Wewnątrz przydałoby się więcej dodatków z internetu.
10/10. - Zewnątrz.
6/10 - Wewnątrz.
Razem - 7,5/10

kotek23
19.01.2008, 15:04
Supcio.
Mam jednak uwage co do salonu. Troszkę za dużo mebli, a w jadalni za dużo krzeseł.
Yyy... Dam 8/10
:)

sunflower
19.01.2008, 15:47
Łoł! Pełen przepych, jak widać :)
Nie lubię dużych domów, wypełnionych bajerami. Cenię sobie bardziej skromność i przytulność. Tutaj jednak całkiem przyjemnie spędziłam czas.

Hall – podoba mi się. Jest przyjemny i schludny. Fajne widoczki na sąsiednie pomieszczenia :)
Salon – lubię nieduże przestrzenie, ciasno wypełnione, jednak w tym przypadku nie wyczuwam tu żadnej przytulności, a to przeszkadza. Może jakiś dywan nadałby klimat temu pomieszczeniu?
Jadalnia – krzesła zupełnie nie pasują mi do obrusu. Obrus zaś dobrze współgra z zasłonkami i podłogą, więc wniosek jest prosty – krzesła do spalenia :)
Kuchnia – podłoga w ogóle mi się nie podoba. Umeblowanie całkiem w porządku :)
Sypialnia – i znów ta surowa podłoga. Za 'zimno' tutaj. Nawet ciekawe zasłonki nie nadadzą tu przytulności. Ściany w odrażającym kolorze. Ale to oczywiście kwestia gustu :)
Sypialnia i pokój w stylu 'teen' – zwyczajnie, ale miło. Kolejny raz ta sama, surowa podłoga.
Ogród prezentuje się znakomicie. Aż chciałoby się tam pospacerować :)

Ogółem: 7/10. Nie jest źle, ale porywająco również nie :)

Greenlyme
19.01.2008, 19:13
Podziwiam Cię, że chce Ci się robić tak wielkie domy ;p.
Nie lubię, gdy w zbyt dużych pomieszczeniach meble i ozdoby poustawiane są przy ścianach.Daje to nieciekawy efekt.W Twoim domu znalazł się taki pokój, ale ogólnie jest ładnie, choć raczej nie zachwycająco (ale ogród jest boski).Całość jest klimatyczna i dobrze się prezentuje. Ogółem to będzie tak 8/10

blu
20.01.2008, 12:44
Bryła jest cudna.
Ale w środku jakoś mi sie nie za bardzo podoba, ponieważ w niektórych miejscach zbyt przepełnione , w niektórych za pusto.
Kolory ze sobą nie bardzo współgrają.