Zobacz pełną wersję : Nie mam Miłowa ! :(
agatonika
23.01.2008, 15:11
włączyłam dzisiaj sims2 ...i nie mialam milowa ! co sie z nim stalo ?! mialam tam wszystkie rodzinki ! :(( co mam robic ? :((:((( jestesm pewna ze go nie usunelam ani nic ... :( jestem zalamana ! :D
Ściągałaś jakieś dodatki z internetu? Może są one błędne.
braindamage
23.01.2008, 15:29
Na bank wina dodatków lub jakiegoś hacka.
Kokosz kiedyś jak sobie kupił Cztery Pory Roku to mi pisał, że też nie ma Miłowa. A ja miałam ;)
Jeżeli używałaś boolpropa,to jest on winny.
Jeżeli używałaś boolpropa,to jest on winny.
A jak to odwrócić?
Mi też się kiedyś takie coś zdarzyło tylko że z Dziwnowem ale nie miałam z neta rzeczy. Ale jest OK bo to przeszłość. A obecnie nie mam Kwitnących Wzgórz i Werony. Może masz jakiś błąd w instalacji czy coś. A z tym boolpropem to niewiem jak to zrbić wiec nie powiem :con: przykro mi !
ultraviolence
19.02.2008, 19:03
Mnie zdarzyło się tak właśnie po instalacji CPR. Okazało się, że maxisowych okolic nie było, ponieważ folder z okolicami zainstalował się z jakąś literówką (swoją drogą do tej pory zastanawiam się jak to możliwe??)... Kiedy poprawiłam nazwę folderu, otoczenia wróciły :)
Caroliiine
19.02.2008, 23:04
mi kiedyś dwa razy z rzędu wywaliło weronę. tzn odinstalowałam, zainstalowałam z powrotem, włączyłam i werona była. potem następnym razem włączyłam i nie ma ;o
NOTplastic
20.02.2008, 13:28
A ja od początku nie mam żadnego otoczenia.
katharsis
20.02.2008, 16:27
ja też nie miałam żadnego otoczenia i nawet tworzyć nie mogłam xD ale odinstalowałam i zainstalowałam i było wszystko ok o_O
nataliaa98
22.02.2008, 22:45
Mój kolega ma tylko Miłowo ale nic nie ściągał..A moze masz tylko sims 2 bez dodatków.No tak to głupie
ja miałam tylko Kwitnące Wzgórza kiedyś O_o Reinstalka i wszystko ok :P
Poziomka
24.02.2008, 13:12
Ja też jak kupiłam sobie CPR To nie miałam poctwawowych miast ;D
Edit: Dominika ja też miałam tylko te miasteczko..
. Hm ciekawe dlaczego nie ma tych podstawowych miast w CPR ? może literówka
?
lollypopek
24.02.2008, 20:04
Żeby mieć te miasta bez reinstalki gry wystarczy usunąć folder z simsami w Documents and Settings (ale tylko tam!! napierw trzeba zrobić kopie całego downloads bo wszystkie dodatki znikną)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.