PDA

Zobacz pełną wersję : Simy się nie ruszają!!!

**LoL**
24.01.2008, 18:59
Mam mega problem po wczytaniu się rodzina, którą wprowadziłam do domku, nie rusza się!
probowałam użyć interakcji- nie pomogło.
Proszę o pomoc.

...:::Venus:::...
24.01.2008, 19:25
może przeprowadzisz rodzinę

Rëñáës
24.01.2008, 19:30
Nie. Też tak miałem. Wina błędnego dodatku z internetu.

**LoL**
25.01.2008, 16:54
Ale ja mam clean instalatora i nie wykazał mi wadliwych dodatków z neta.
Nie wiem co zrobić...

mabda
25.01.2008, 17:03
w clean instalerze nie widzisz blednych dodatkow

**LoL**
25.01.2008, 17:52
to ja już nie wiem. Ja się na tym nie znam.

KAJA401
25.01.2008, 18:09
a moze to taka wada gry moze zle ci sie wgrala albo cos.mnie np.gra az calego kompa psula no wiesz zawiechy lapal i wogule, i przez to musialam robic formata :1smutny: ale po formacie jest juz wszystko oki wiec moze ty tez **LOL** zrob formata a to co masz waznego w kompie poprostu sobie gdzies zgraj.bo inaczej nie mam pomyslu co mozna jeszcze na to poradzic, a moze poprostu zrob nowa rodzinke.taka sama jak ta co ci sie nie rusza tylko od nowa ;) moze to pomoze :P

**LoL**
25.01.2008, 21:02
Może... Sprobuje nie wiem czy się uda, tylko muszę się nieźle namęczyć, bo chcę zrobić tę rodzinę na wzór mojej innej rodziny tak samo ją rozbudować i potem dać do działu "Pokolenia"

avenly
25.01.2008, 21:12
A spróbuj przenieśc na pulpit downloads i zobacz czy nadal tak jest.

KAJA401
25.01.2008, 22:49
ja tez mam tera niezly bajzel bo jak muwilam zrobilam formata i wszystko poszlo sie... kochac ;) i gram od nowaco oznacza znowu szukaniee i sciaganie wszystkiego z neta moglam sobie wszystko skopiowac ale nie wiedzialam co bylo przyczyna psucia sie i zawieszania kompa wiec w formie bezpieczenstwa gram od nowa.dlatego poprubuj roznych opcji jakie dadza ci inni uzytkownicy forum i jak to nic nie da to niestety zostanie ci format.lecz mam nadzieje ze do tego nie dojdzie :D POZDRO

mabda
26.01.2008, 06:41
poszukaj content managera. jak ci sie nie odpali, to znaczy, ze masz bledny dodatek. ten program jest wrazliwy na jakies smieci z neta.mialam dokladnie taki sam powod jak ty do przeskanowania dodatkow. i wlasnie wyszedl jeden bledny. jak ci sie nie odpali cm to musisz sie pobawic w przedkladanie poszczeglownych katalogow do downloads i sprawdzanie wszytkich dodatkow pokolei az znajdziesz ten bledny. tylko jak masz jakies dodatki z 11.dots.com do budowania albo spiral stairs to uwazaj na nie, bo one tez powoduja zawieszanie cm, ale nie powoduja bledow w grze

Samantha
26.01.2008, 13:52
Może najpierw sprawdź czy nie masz wyłączonej wolnej woli w opcjach gry! :)

Sander
26.01.2008, 14:08
Miałem coś takiego kiedyś. Wpisz kod: moveobjects on i przenieś sima w drzwi. Postaw pod/obok drzwi. Powinni się odblokować.

**LoL**
29.01.2008, 17:45
Muszę jednak od nowa simy zainstalować, bo wszystko się psuje ja nie wiem. Nie wczytuje mi się żadna rodzina...
Jak i skąd wziąć content managera?

Karooola :*
29.01.2008, 18:05
Tutaj:

CLICK (http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/contentmanager_dl.php?languageCode=16)

Klikasz "akceptuj" i dalej wszystko się instaluje. Obawiam się, że chyba najpierw musisz się zarejestrować (nie wiem stuprocentowo, bo mam tam konto, więc mi wchodzi). Nie martw się, rejestracja trwa krótko. A zresztą najpierw sprawdź- pewnie obejdzie się bez niej.

**LoL**
30.01.2008, 17:59
Dzięki Karooola uratowałaś moje simy
Temacik do zamknięcia