Zobacz pełną wersję : Zwykły dom [BRAK ZDJĘĆ]
Kacper12
31.01.2008, 15:08
To mój drugi dom na forum, bryła jest maxisowa ale chciałem się pochwalić urządzeniem jego.
Nie podoba mi się. Wszystko byle jak i byle było. Za dużo dodatków z internetu, za mało maxisa, za mało własnej pracy. Ja nazwałabym to wystawą internetowych dodatków. Za mało zdięć. D;aczego nie ma zdięcia salonu?
PannaWampirka
31.01.2008, 15:38
Wszystko wygląda jakby było robione na szybko. Ściany są praktycznie gołe, żadnych subtelnych dodatków. Łazienka jest najgorsza, nie można na nią spojrzeć tak razi. Spróbuj go jeszcze dopracować, pomyśl co można dodać - zmienić i pokarz za jakiś czas.
Greenlyme
31.01.2008, 15:38
Wygląda jak dom, do którego ktoś dopiero się wprowadził, i jeszcze wszystkiego nie rozpakował.Nie podoba mi się, zapewne był robiony na szybko, może następnym razem bardziej dopracuj swój dom? Na razie to by było tak 4/10 ale nie zniechęcaj się.
björn borg
31.01.2008, 15:41
nie podam oceny bo nie widziałem całego domu i ogrdu wogule nie widziałem, za mało zdjęcxP
Kikunia_15
31.01.2008, 15:44
POMIESZCZENIA
- pusto
- 4.5/10
BRYŁA
- nie widzi mi się
- 5/10
OGRÓD
- Kilka kwiatków ?
- 4/10
Ogół
- Dopracuj dom
- 18.50/30.00
PS ..::Słabe foty::..
jaguska368
31.01.2008, 15:49
Bryła- 2/10
Wnętrze- masz ładne dodatki, ale nie umiesz ich wykorzystać. Ta łazienka mnie przeraża- 4/10
Za mało fotek
Nie podoba mi się,za tą kolorystyke
Pozdr.:)
Bryły nie oceniam,
Środek:
Może ładnie, mi się wydaje tak pusto. Niewiem, ale czegoś mi brakuje...
Pozdrawiam.
cherryalex
31.01.2008, 21:11
Szykuje się ostra krytyka xD No więc tak, dom byle jak urządzony, meble do siebie kompletnie nie pasują, za mało detali, nieciekawe barwy, pusto w środku, łazienka jak z domku Barbie, aż razi w oczy, mało zdjęć i przede wszystkim kiepska jest ich jakość. Musisz popracować nad każdym szczegółem, ale nie zniechęcaj się, każde początki podobnie wyglądają... :)
Za dużo dodatków z internetu, za mało maxisa, za mało własnej pracy
zgadzam się z tym, dom zrobiony jest beznadziejnie chyba musisz jesszcze trochę popracować :P
Podoba mi się. Mały, ale fajne dodatki.
Bryła jest kiepska.
7/10.
Lossëheline
02.02.2008, 19:29
Mi osobiście dom się w ogóle nie podoba. To nie sztuka pościągać tysiące dodatków z internetu i poustawiać je w pomieszczeniach, tak żeby sobie tam po prostu stały. Dodatki trzeba umieć odpowiednio wykorzystać, umieć nadać wnętrzom jakiś charakter. Dom jest pusty, kolory źle dobrane, a o łazience, przez którą można dostać oczopląsów już nie wspomnę. Moim zdaniem dom jest nieciekawy, brzydki.
Pozdrawiam
Only_manga
02.02.2008, 19:50
No cóż. Jeśli sądzisz, że jak dom zbajerujesz dodatkami z neta i będziesz świecić, mylisz się.. Co z tego, że bryła maxisowa? Mogłaś zmienić tą tapetę zewnętrzną bo jest okropna! Czerwony samochód z niczym się nie komponuje. Skoro musiałaś już dawać najdroższy samochód to mogłaś go chociaż dopasować do reszty domu. :O
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.