Zobacz pełną wersję : Z Archiwum X "Na tropie Belli Ćwir !"
Mini przygoda agentów FBI w Dziwnowie. Mulder i Scully bliscy odnalezienia Belli (zwanej Majką w The Sims 1, haha) Ćwir ? :D
http://img175.imageshack.us/img175/7332/archiwumxsimsst7.jpg
Ale prawda zawsze leży pośrodku więc się raczej nie dowiemy ! ;P
Bella Ćwir (czy tam Majka, niech będzie) ma brązowe oczy, a nie szare ;)
Fotki są słabej jakości, a brak tekstu też nie przyciąga. Ja osobiście oglądnęłam może pięć obrazków. :P
EDIT: Tak, przyczepiłam się do tych oczu. Ale pytam się; dlaczego w legitymacjach agenci mają wpisane, że mają niebieskie oczy, a w rzeczywistości mają szare? :>
Hehe :D Znalazłem to mini fotostory w swoich starych dokumentach jeszcze jak robiłem historyjki na początku posiadania gry no i wkleiłem dla zabawy. Oj to jest taka miniaturka. Można się domyślić że jakaś Bella, nie Bella się kręciła koło stacji badawczej FBI i tyle :D Pozostawiam szerokie pole dla waszej wyobraźni ;P
Ja to rozumiem, mówię tylko, że FotoStory bez żadnego tekstu mnie nie przyciąga. :D Wyraziłam swoje zdanie.
Fox mulder i dana scully... Mi się to kojarzy z molderem i skali z Cd-action :P mam nawet taką książeczkę-komiks "z archiwum iks" opisująca ich przygody która była w jakimś numerze XD
Karcia96
08.06.2008, 11:31
Szkoda tylko,że tekstu nie ma,daje 6/10.
Wisienka
08.06.2008, 17:32
czekam na tekst!
Jak dla mnie to trochę bez sensu, FS bez tekstu...
Z tego można zrobić fajny komiks :D
Będzie coś jeszcze?
Super Ci wyszły foty i postacie :)
Co to za komiks bez tekstu, bez sensu.
Sims.Natii
16.10.2008, 09:30
Mam nowe konto bo do tamtego zapomniałam i hasła i emailu więc zrobiłam nowe ...
Fajne tylko szkoda że po przyklejane wszystko jest do siebie ale to jest z resztą nie ważne czekam na dalsze postępy ;]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.