Zobacz pełną wersję : Stawianie rzeczy pod kątem ^^
No to tak jak w temacie, chyba każdy wie o co mi chodzi, powiem że znam hasło do stawiania rzeczy pod kątem, ALE nie działa mi, albo nie umiem go używać :| Proszę pomóżcie, bo to ważne :P
Tlenek Schizofrenii
05.02.2008, 14:29
z tego co wiem to ten kod zaczyna działać w dodatku "na studiach" i wyżej
mam zainstalowane Nocne Życie... :P
Jak trzymasz ,,łapką"jakiś obiekt musisz naciskać ,,<" lub ,,>" by je przewracać(gdy masz włączony kod)
Tlenek Schizofrenii
05.02.2008, 14:37
skleroza ^^"
faktycznie ruchami myszki się nie da przestawiac przedmiotów.
A jaki jest kod na stawianie rzeczy pod kątem?
Kasia:
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true ;)
a jeśli zamiast 45 wstawi się np 75 to czy obiekt będzie stał pod kątem 75 stopni?
podejrzewam, że nie, choć nie próbowałam. ale jeśli tak by było, to już dawno ktoś by to odkrył.
a jeśli zamiast 45 wstawi się np 75 to czy obiekt będzie stał pod kątem 75 stopni?
Wątpię, ale możesz spróbować i wtedy nam powiesz :] :D
o ile pamiętam jest jeszcze taki program niepamiętam jak sie nazywa, ale są tam takie opcje jak brak cenzury, ustawianie rzeczy pod koątem i jeszcze dwie chyba jakies bardzo przydatny program
Kingulka5
06.02.2008, 15:49
O jak znasz taki program to mogłabyś podać, nie obrazimy się :P
Ten program to SeeThem :D
a gdzie ten kod wpisywac?
Kod wpisuje się w okienko z kodami (kombinacja shift + ctrl + c ) a jeśli chodzi o program SeeThem, ściąga się go a po ściągnięciu klika na ikonkę z serduszkiem i zaznacza co się chce mieć (Brak cenzury, ustawianie rzeczy pod kątem, ustawianie rzeczy poza kratkami i jakieś opcje po kliknięciu na sima)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.