PDA

Zobacz pełną wersję : Dom na starość [BRAK ZDJĘĆ]

jaguska368
06.02.2008, 09:23
Dom przeznaczony jest dla starszych ludzi szukających spokoju na wsi. Jest mały, ale bardzo przytulnie wykończony. Kosztuje około 55 tys. simoleonów. To zaczynamy...

Mam nadzieję że się podobał. Proszę o komentarze :) Pzdr.

ZuuZaa
06.02.2008, 09:27
Mi się bardzo podoba twój dom. Taki przytulny, dla starszych osób... rzeczywiście. Daję 10/10

CrEaTiV
06.02.2008, 10:04
nie podoba mi sie ta podłoga w łazience i ten kącik z telewizorem ^^

dam ... 6/10 B)

björn borg
06.02.2008, 10:15
Ja daje 8/10 za lodówke i wanne

olliss
06.02.2008, 10:38
Według mnie taki dom na wsi powinien mieć wiejski, jakby... aromat w środku, tym bardziej, że jest to dom dla starszych ludzi. Tu, w Twoim domku czuć tylko nowoczesność, wieje taką... wg. mnie nieprzytulnością, chociaż dla niektórych dom może wydawać się przytulny.
Bardzo ładnie dom wygląda z zewnątrz, szczególnie w nocy, rażą mnie trochę te kratki trybu budowania/kupowania.
Na pierwszym zdjęciu wewnątrz odrzuca mnie dywan [?], wyglądający jak wieeeelka plama koloru, pikselowata i wyglądająca na niskiej jakości.
WSZYSTKO, a bardziej 99% jest nowoczesne.
Mnie się osobiście niezbyt podoba, a to dlatego, że brakuje mi tego klimatu wewnątrz, bo zewnętrzny wygląd jest niczego sobie.
Meble są bardzo ładne, ale ja bym nie dała takich dla starszego małżeństwa. Bardziej sklasyfikowałabym ten domek, widząc jego wnętrze, jako parcelę dla studentów albo młodego małżeństwa.
Nic nie przeszkadza, aby Twoi simowie byli nowocześni, aczkolwiek wyjaśnienie mojej poniższej oceny masz w powyższych zdaniach. [Matko jedyna, ale wyszło masło maślane z tego zdania, no ale...]
OCENA: 5/10
Pamiętaj, że to jest moja subiektywna ocena :)

Pozdrawiam, olliss.

Ancalimë
06.02.2008, 11:21
Dom podoba mi się, ale nie pasuje tytuł. Szczególnie ta łazienka... inaczej wyobrażam sobie dom dla starszych ludzi...
PS. Nie robi się zdjęć w trybie kupowania! :con:

jaguska368
06.02.2008, 11:29
Ancalimë: wiem że nie robi się zdjęć w trybie kupowania, ale wtedy jak budowałam ten dom nie grałam z rodzinką :P

olliss
06.02.2008, 11:43
Jagusko, możesz zrobić inaczej, bez kratek, nawet jeśli nie grasz z rodzinką.
Kiedy robisz zdjęcia, w trybie budowania kliknij w pokrycia terenu. Wtedy kratki się wyłączą, a Ty będziesz mogła zrobić zdjęcia :)

Pozdrawiam, olliss.

jaguska368
06.02.2008, 12:17
Acha, ok teraz tak będe ;P

Sheep-y
06.02.2008, 13:41
No... raczej mnie nie powaliło. Domek nie jest ani wiejski, ani nie nadaje się "na starość".Wszystko jest za nowoczesne. Najgorsza z całego domu jest sypialnia (czarne łóżko+szpitalna pościel+szafki z jasnego drewna) i łazienka (bardzo przygnębiająca). 4,5/10

Greenlyme
06.02.2008, 19:55
Nie jest zły, ale też nie powala.Trochę za dużo dodatków z neta, jeśli chcesz stworzyć wiejski klimat to już lepsze by były maxisowe. 6/10

dusiaczek955
08.02.2008, 16:38
Domek nie jest bardzo przytulny. Przydałoby się więcej ciepłych kolorów i kwiatów. W łazience jest tak jakoś...Chłodno. Za to bardzo podoba mi się ogród.