PDA

Zobacz pełną wersję : Nowoczesny dom by Agassi [BRAK ZDJĘĆ]

Agassi
08.02.2008, 13:32
Hej jest to dom z serii "Nowoczesny" . U mnie mieszka w nim pewien Artur Mochecki.

Spis pomieszczeń:
-Sypialnia
-Kuchnia+Jadania
-Łazienka
-Sypialnia

Oceniajcie.

jaguska368
08.02.2008, 14:03
Nie podoba mi się. Czy w tym domu nie ma lamp?

Sheep-y
08.02.2008, 14:05
Dlaczego zdięcia są robione w nocy? przez to (oraz brak oświetlenia) w domu jest ciemno jak ...
Bryła mi sie ie podoba. Zwykly klocek z paroma oknami i świetlikiem w dachu. W środku bez rewelacji, czegoś mi brakuje. Łazienka jest przeogromna, nieumeblowana. Salon cały w brązach jest troche monotonny. W kuchni nic specjalnego. Sypialnia, to tylko poustawiane meble z zestawu. no i ciemność...

sandusiaaa
08.02.2008, 15:27
Domek wcale nie jest najgorszy. Ja osobiscie lubie brąz wiec salon mi sie podoba. Łazienka jest troche pusta...Gdybys zrobil/a ja mniejsza to by bylo lepiej. MOżesz tez nad umywalka dac lustro i np. wanne. W niektorych domach jest i wanna i prysznic. Sypialnia nie jest taka zla, choc ten obraz z palma nie pasuje i pokoj jest pokazany tylko w polowie. Przydalyby sie jakies zaslony. Kuchnia mi sie nie podoba gdyz nic do siebie nie pasuje. Meble do podlog i scian i te dekoracje...Przydalyby sie meble z internetu oraz takie rzeczy jak np. dekoracyjne artykuly na blatach, zeby kuchnia sprawiala wrazenie naturalnej. Nie podoba mi sie obraz w jadalni....Natomiast stól i krzesla sa bardzo gustowne i nowoczesne.

Gdybys dala wszedzie swiatla dom bylby bardzo rozswietlony. Najbardziej jednak nie pasuje mi ta "nienaturalnosc"

Oceny:

Salon-8/10
Łazienka-5/10 (za ładne meble)
Kuchnia z jadalnia- 4 (za stol i krzesla)
Sypialnia- 4 (na "odczep sie")
Bryła-6 nie taka zła...
Ogród-3 (nic do siebie nie pasuje i nie ma swiatel)

Ogólna ocena: 30/60

Popraw bledy i wstaw nowe zdiecia :) To zobaczymy czy jest lepiej ;)

juice
08.02.2008, 15:48
A dlaczego nie wyświetlają mi się zdjęcia?

Klaudynia
08.02.2008, 17:45
Nie widzę zbytnio okien, ogrodu nie ma, ale z zewnątrz wydaje się ładny

Auroella
08.02.2008, 18:03
No więc dom jest ogólnie bez wyrazu , ogrodu nie ma. No i nie ma światła. Dom nie przypadł mi do gustu.

shiyo
08.02.2008, 18:17
za ciemno . za zimno .

ale jest . jeden + podoba . mi się salon

więc .

dam 6/10 ;DD

Origáme
08.02.2008, 18:19
Tak...jest za ciemno,za pusto w domu i chcem powiedzieć że dom mi się nie podoba
PS:Nie obraź się za tą wiadomość
Pozdr.:)

kotek23
12.02.2008, 21:21
Hmm... Domek ogólnie nie wyszedł za dobrze.
Bryły się nie czepiam, bo ja lepszej nie robie ;)
Łazienka jest taka... mdła. Jadalnie też nie przypadła mi do gustu.
Kuchnia i sypialnia są nawet, nawet, a najbardziej podoba mi się salon.
Brak ogrodu, oświetlenia...

6/10 - 1 za jadalnie, 2 za ogród, oświetlenie i łazienkę, 1 za kuchnię i sypialnię.
Jak dla mnie ta ocena jest dobra.
:)
Pozdro!

Definition
12.02.2008, 21:28
Nie podoba mi sie, bo wg mnie nie sztuką jest ściągnąć dodatki z internetu i poustawiać je byle jak w grze :con: Po za tym jest ciemno :| :| Może byłoby ładniej z jakimś ogródkiem :P ???

wampiś
13.02.2008, 12:50
czy ten dom ma fundamenty? czy po prostu ściany na podłożu?:P