Zobacz pełną wersję : Mój . Dom - Przebudowa [BRAK ZDJĘĆ]
Witajcie mój . pierwszy post ^ . przez mnie napisany :)
i pierwszy domek na forum
. jest to dom 2 - osobowy nie ma dodatków z neta czyli jest ``clean`` ^ .
ten dom jest przerobiony ze zwykłego bunglowa na . dość ? fajny domek .
znajduje się on na Alei Simowej środkowej 40 czy coś takiego ;D ja go przerobilam xdd
dobra zaczynamy . no więc . tak :
No . i to na tyle oceniajcie . { ps . wiem że nie za ładne ale to mój pierwszy domek }
Nie podoba mi się ze względu na te kolory w domu ale dobra tam dałabym ci gdzieś tak 2/10,nie obraź się za tą ocenę
Pozdr.:)
Sweetberry
09.02.2008, 21:57
W tym domu wszystko jest takie nie uporzadkowanie i nie pasujace do siebie... Podłogi nie graja ze ścianami, a meble ze soba (np. czarno-biała toaleta i beżowa umywalka)...
dusiaczek955
09.02.2008, 22:22
Prawie w każdym pomieszczeniu meble nic do siebie nie pasuje kolorystycznie.Ogród spoko. ogółem 4/10 + 2 pkt w koncu to twoj pierwszy domek wiec 6/10
Baaaj ;*
Wydaje mi się, że w domu brakuje czegoś co nada mu życia. Pomieszczenia są bardzo szare, praktycznie bez jakiejkolwiek dynamiki.
Twój pierwszy dom na forum jest ciemny i brakuje mu duszy. Jest raczej nijaki.
Nie podoba mi się.
Tym tekstem i dodanym do niego zdjęciem, niemalże poczułam się urażona:
a teraz Sypialnia na II piętrze [ między drzewkiem , bo jest brzydka ]
To tak, jakbyś zakpiła sobie ze wszystkich oglądających Twój dom. Jeśli zrobiłaś tą sypialnię, trzeba było ją pokazać. Jeśli natomiast uznałaś, że jest brzydka, należało ją przemilczeć.
Poza tym, jeśli chodzi o wystrój wnętrz, sądzę, że nie poświęciłaś mu zbyt wiele czasu. Wygląda, jakby był zrobiony tak od niechcenia, jakby ktoś Cię poganiał.
Tapety i podłogi nie bardzo do siebie pasują. Nie ma firanek, czy zasłon, które ozdabiały by nie tylko okna, ale przy okazji także szare ściany. W domku jest szaro, smutno i ponuro.
Przy następnej budowli, postaraj się nadać wnętrzom więcej radości, czegoś, co sprawi, że chciałoby się w nich zamieszkać. Jeśli kładziesz drewnianą podłogę, połóż tapetę w jaśniejszym, żywszym i radośniejszym kolorze. Dobrym elementem dekoracyjnym, byłby także jakiś kolorowy dywan, czy choćby zasłony lub firany. Kwiatów, czy innych stojących dekoracji również mogłoby być więcej.
Dzięki temu wszystkiemu, dom zapewne byłby bardziej przytulny.
Oczywiście nie musisz stosować się do moich powyższych rad :)
Co do samej prezentacji domu, mogę podpowiedzieć, abyś nie robiła zdjęć w trybie budowy. Jeśli przejdziesz do trybu życia, nie będzie widać siatki i cała prezentacja będzie zwyczajnie ładniejsza.
Pozdrawiam i życzę powodzenia przy dekorowaniu kolejnych wnętrz :D Irbis
Domek z zewnątrz mi się podoba. W wewnątrz troche mniej.
Ale jeśli jest to twój pierwszy dom, to nawet, nawet.
5/10
:)
Sun_rise
10.02.2008, 09:56
Jak już moi poprzednicy zauważyli, w domku w ogóle nie pasją do siebie podłogi i tapety, jest tam szaro i ponuro. Nie ma on żadnego wyrazu, klimatu. Meble też do siebie nie pasują i ogólnie mało widać. Moja ocena to 2/10. Pomimo tego iż jest to twój pierwszy dom na forum sądzę, że mogłaś bardziej się postarać skoro zdecydowałaś się go pokazać.
Dzięki . za kometarze ;DD dzięki wam . moje domy będą piękniejsze xDD
oczywiście . thx . za miłe komentarze i trochę mniej miłe
^^
Pozdrawiam :]]
Jak na pierwszy domek to nie jest tak źle :)) Szkoda tylko że wszędzie są prawie te same kolory :con: Ocenka 3,5/10 :D
(\_/)
(O.o) <-- To jest króliczek. Skopiuj go do swojej
(> <) sygnatury aby pomóc mu w zawładnięciu światem.
Tiunivell
10.02.2008, 21:10
Nie podoba mi się, ściana na zewnątrz nie pasuje, w środku umeblowano pomieszczenia na miernym poziomie. Wszystko stoi jakby od linijki, w pionie. Najfajniejszy jest mini staw na dworze. 3/10, ale próbuj dalej- ćwiczenie czyni mistrza.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.