Zobacz pełną wersję : Dziwny problem z telefonami
karolcia92
15.02.2008, 10:19
Mam dziwny problem w grze. Jeżeli mój sim ma w wyposażeniu telefon komórkowy i kliknę na niego, to pojawia się okno i są do wyboru 3przyciski: cancel(mogłabym naciskać wiele razy, a i tak dalej pojawiałoby się to okienko) reset(tu jest dobrze) i delete(sim mi się usuwa, ale po ponownym wejściu do rodziny, nawet po zapisaniu gry sim jest w niej normalnie). To samo z normalnymi telefonami. Nawet gdy tylko najadę na niego myszką, to pojawia mi się to okienko.
Nie wiem, czy to może być przez to, ze mam ściągnięte: InSimenator, Inteenimater, hacki z modthesims i gram boolPropem, ale jeszcze przed formatem(którego miałam tydzień temu) wszystko działało dobrze nawet z tymi hackami :(
lollypopek
15.02.2008, 13:06
Miałam już tak kilka razy. Jest to błąd powodowany boolpropem, po długim używaniu w rodzince. Tego nie da się chyba naprawić (przynajmniej mi nie wychodziło). Jedynym rozwiązaniem jest stworzenie nowej rodzinki.
to boolProp. skubaniec tworzy błędy lepiej niż windows. <nie lubi boolPropa,oj nie lubi>
z tego co zaobserwowałam on tworzy błędy na konkretnych simach i jeżeli przestaniesz go używac to dzieci, wnuki itp tych którymi grasz obecne już będą wolne od tego cholernego, psującego grę błędu
popieram bo też tak miałam, tyle że po wciśnięciu "reset" było ok, ale niestety problem wracał, potem zaczęły mi się ogólne problemy z grą więc ją przeinstalowałam. ale może nie trzeba tego robić : )
karolcia92
16.02.2008, 09:49
Ale dzisiaj grałam bez boolPropa, usunęłam, a problem i tak był. I to we wszystkich rodzinkach(nawet w innych miastach) ;(
A masz dodatek Na Studiach? Jeśli tak, spróbuj pojechać na parcele publiczną i kupić nowy telefon z automatu. Oczywiście, jak napisali moi poprzednicy to wina boolpropa. Ostatecznym rozwiązaniem wydaje mi się reinstalacja gry, ale nie jestem pewna.
Lub spróbuj pousuwać hacki. Może są błędne.
karolcia92
16.02.2008, 09:57
Mam na Studiach. Zaraz wypróbuję z nowym telefonem.
a ściągałaś nowe telefony komórkowe z MTS2? bo mi się tak robiło po ściągnięciu komórek z neta. gdy je wyrzuciłem, problem zniknął. ;)
karolcia92
16.02.2008, 12:19
Nie, nie mam telefonów ściągniętych z MTS2. Miałam kiedyś, ale niedawno miałam formata i później ich nie ściągałam. Dzisiaj zrobiłam reinstalację a problem i tak nie zniknął :( Jeszcze spróbuję usunąć hacki z MTS2.
reinstalka nie pomoże, bo problem nie lezy w plikach gry tylko w plikach zapisu. przenieś gdzieś swoje zapisy i spróbuj zagrać na czystej grze, powinno być ok.
karolcia92
16.02.2008, 16:32
Dziekuję Wam wszystkim za pomoc :) właśnie przed chwilą usunęłam hack z MTS2 i wszystko działa jak należy :) Jeszcze raz dziękuję.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.