PDA

Zobacz pełną wersję : Młody dorosły

hub2ert
17.02.2008, 08:43
Czy młodego dorosłego można wybrać tylko na studiach (w tym ,,mieście" z akademikami)?

dusiaczek955
17.02.2008, 08:53
Tak tylko w tym mieście z akademikami :)

juice
17.02.2008, 11:10
Możesz też zrobić młodego dorosłego w Warsztacie (Body Shopie)

hub2ert
17.02.2008, 12:00
A właśnie co do tego warsztatu to jak zrobie to jak wgrać, żeby był w grze. I czy wtedy bedzie w np. Miłowie?

dusiaczek955
17.02.2008, 13:37
Zapisujesz sima i będzie on w skrzyni simów w trybie tworzenia rodziny

Irbis
17.02.2008, 16:45
Możesz też zrobić młodego dorosłego w Warsztacie (Body Shopie)
Z ciekawości uruchomiłam sobie warsztat i okazało się, że to co napisałaś, nie jest zgodne z prawdą.
Owszem, ikonka sima w grupie wiekowej "młody dorosły" widnieje pośród innych, ale po "najechaniu" na nią kursorem, moim oczom ukazała się następująca informacja: Grupa wiekowa "młodzi dorośli" jest dostępna w pełnej wersji gry The Sims 2 Na studiach!

W związku z tym, poniższa wypowiedź użytkowniczki dusiaczek955, również nie jest zgodna z prawdą:
Zapisujesz sima i będzie on w skrzyni simów w trybie tworzenia rodziny

hub2ert - wygląda na to, że sima w grupie wiekowej "młody dorosły", można stworzyć jedynie w trybie tworzenia studentów i grać nim można jedynie w okolicach z dodatku Na studia.
Jedyną szansą na zmianę tego stanu, jest wypowiedź użytkowniczki Simka997, w której to wypowiedzi, zawarte są same konkrety <ironia>:
Ja mam cos takiego sciagnietego ze moge w miłowie itp miec jaki chcem wiek ale nie wiem czy ty masz to sciagniete jak nie to nie wiem

Rocket
17.02.2008, 21:21
Irbis coś masz poknocone z body shopem, młodego dorosłego da się w nim stworzyć bez żadnych problemow. i on będzie w skrzyni simów ale tylko podczas tworzenia rodziny na uczelni.

Irbis
17.02.2008, 21:43
Irbis coś masz poknocone z body shopem, młodego dorosłego da się w nim stworzyć bez żadnych problemow. i on będzie w skrzyni simów ale tylko podczas tworzenia rodziny na uczelni.
Dzięki Rocket za uświadomienie mi tego przykrego faktu. Widocznie mam "coś poknocone" z warsztatem ;(
W związku z tym przepraszam użytkowniczki Númenessä i dusiaczek955, bo to ja się pomyliłam, a nie one :shy:

Pozdrawiam :D Irbis