Zobacz pełną wersję : My House [BRAK ZDJĘĆ]
lollypopek
18.02.2008, 16:35
Jest to mój pierwszy domek na forum. Zapraszam do oglądania i komentowania :D :D
(Sorki za kiepską jakość zdj, wczoraj instalowałam simy i zapomniałam zmienić w ustawieniach :/)
Oceniajcie :*
Tiunivell
18.02.2008, 16:38
Nie licząc sypialni jest świetnie :D W takowej nie pasuje pościel do ściany i obrazka itd, jakoś takie to nieskomponowane. Zdjęcia, mimo niskiej jakości, wyszły bardzo klimatycznie *_* Nie wiedziałam, że dom przedstawiany w zimie też może tak dobrze wyglądać :D
8/10 (za tą sypialnię)
Pozdrawiam ^^
T.
Szkoda, że nie dałeś ujęcia bryły bez śniegu bo tak jest mało widoczny jej zarys. Pomimo tego mogę stwierdzić, że bryła ma dość fajny kształy. Ciekawe wejście połączone z salonem do tego te filary kamienne. Sypialnia jest zbyt jasna, meble zlewają się z podłogą. To samo łazienka, za dużo czerni.
jaguska368
18.02.2008, 16:51
Ogólnie mi się podoba, ale gdzieniegdzie źle dobrałaś dodatki. Bryła nizbyt ciekawa, za duży dach. Ale daję 7/10
ładnie dopasowałaś meble,pasują do siebie jednym słowem mówią dom jest ładny tylko troche pustawy
Pozdr.:)
Domek jest... ładny.
Nie podoba mi się salon. Jakiś taki nie w moim stylu.
Reszta jest nawet Ok.
Ogólnie: 8/10
Samantha
19.02.2008, 11:02
Bardzo fajny domek! Gustownie urządzony! Dodatki z neta też świetne! 10/10! :)
Koornela
19.02.2008, 11:20
fajny podoba mi się daje 10/10
björn borg
19.02.2008, 14:21
Podoba mi się,ale za duży dach i czy te siedzenia w jadalni latają :O
8/10
POZDRO :)
Greenlyme
19.02.2008, 14:28
Nawet niezły, choc przydało by się dach trochę spłaszczyć xP.Podobają mi się filary z kamieniami. 7/10
lollypopek
19.02.2008, 15:29
Podoba mi się,ale za duży dach i czy te siedzenia w jadalni latają :O
8/10
POZDRO :)
Tak latają, to są takie magiczne xD :D :D
Dzięki za opinie :* Może ktoś jeszcze oceni??
sandusiaaa
19.02.2008, 15:31
Śliczny...10/10
Domek jest dość ładny i przytulny. Prawie we wszystkich wnętrzach kolory zostały ładnie dobrane, zaś wystrój wnętrz jest ciekawy. Pokoje są przytulne, pomimo tego, iż zostały urządzone w nowoczesnym stylu.
Wymienię to, co mi się nie podoba:
- pomieszczenie określone jako "wejście" jest duże i puste, przydałby się chociaż jakiś wieszak;
- świecznik w salonie moim zdaniem nie pasuje do wystroju tego wnętrza, jest jakby z innej bajki;
- zupełnie nie podoba mi się stół, czy raczej ława w kuchni, szczególnie unoszące się w powietrzu siedziska; czy simowie w ogóle mogą przy tym jeść?;
- szafki w kuchni zastawiają okna, co z zewnątrz zapewne nie wygląda najlepiej;
- pokrycie ścian w sypialni sprawia, że nie pasuje ona do reszty domu, zaś pościel kolorystycznie nie pasuje do sypialni.
Poza tym jest naprawdę ciekawie i mimo iż ja nie przepadam za internetowymi domkami, to tutaj jakoś mnie to nie razi.
Pozdrawiam :D Irbis
Domek bardzo ładny, do tego ten zimowy klimat ;p Jedyne co mnie ciekawi to palma, od kiedy one rosną na terenach gdzie występuje zima;p 9/10
Cały domek jest atrakcyjny.Krótko i na temat 10/10
lollypopek
20.02.2008, 15:42
(...) - zupełnie nie podoba mi się stół, czy raczej ława w kuchni, szczególnie unoszące się w powietrzu siedziska; czy simowie w ogóle mogą przy tym jeść?; (...)
Pozdrawiam :D Irbis
Mogą przy tym stole jeść i jest im całkiem wygodnie ;)
Pozdro ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.