Zobacz pełną wersję : Czy jest takie coś??
Majuchowata
21.02.2008, 11:12
Cześć... Chciałam się zapytać, czy istnieje taki program, żeby on porozdzielał dodatki np. ze te i te wymagają nocnego życia te i te podroży itd. Bo potrzebuje takiego programu bo chce mieć dodatki w The Sims 2 Historiach . A nie chce mi się wszystkiego od nowa ściągać ! Bo na kompie znalazłam folder z dodatkami z The Sims 2 + różne dodatki typu na studiach czy nocne życie... I chciałam tylko powybierać te co wymagają jedynie The Sims 2 ...
Z góry dzięki za pomoc. :* :*
EDIT: A i jeśli istnieje proszę o podanie jego nazwy.
Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ale jeśli ściągasz dodatki z neta to tam piszę do którego dodatku są, ale chyba chodzi Ci o to jak je porozdzielać jak są już w grze? Takiego programu nie ma chyba, że ja o nim nie wiem.
Majuchowata
21.02.2008, 11:45
Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ale jeśli ściągasz dodatki z neta to tam piszę do którego dodatku są, ale chyba chodzi Ci o to jak je porozdzielać jak są już w grze? Takiego programu nie ma chyba, że ja o nim nie wiem.
Nie one nie są jeszcze w grze tylko mam skopiowany folder DOWNLOAD z mojej dawnej gry i tam są wszystkie dodatki, które miałam w Simsach 2 + INNE DODATKI [!] przed formatowaniem dysku C i sobie to skopiowałam na inny dysk żeby później to tylko przenieść. A teraz poszukuje takiego programu, żeby mógł podzielić dodatki, które czego wymagają. A ja nie pamiętam wszystkich dodatków czego wymagają bo to wszystko ściągałam już bardzo dawno...;p
Z tego co wiem , to taki program nie istnieje...
Majuchowata
21.02.2008, 12:29
Aha... To szkoda ale mam i tak inny pomysł...:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.