Zobacz pełną wersję : Duży dom i nie wiadomo co z nim zrobić ;p [BRAK ZDJĘĆ]
Ostatnio oglądałem filmiki na youtube jak ludzie budują domki. Zafascynowała mnie jedna bryła i postanowiłem zrobić domek na jego podstawie (filmu). Ogród zrobiłem sam. Teraz mam problem bo nie wiem jak wykończyć wnętrze całego domu i czy zrobić z tego parcelę publiczną czy mieszkalną. Jeżeli ktoś chce mogę wstawić domek do pobrania i możemy zrobić jakiś mały konkursik kto ładniej go wykończy. Jeżeli zgłoszą się chętni to wymyślę jakieś zasady konkursu i mam nadzieję że regulamin forum tego nie zabrania. (jeżeli tak to proszę aby ktoś mnie o tym poinformował). A teraz najważniejsze: Zdjęcia zewnątrz domku z 4 stron:
No to czekam na zgłoszenia i propozycje ;p
@Rocket: zły dział przeniosłam ;p @Matrax (nie wiem po co xD) @Rocket: cicho XD. juz przeniosłam z powrotem @Matrax Dzięki ;p (mały czacik się zrobił ;p)
Edit:
Jeżeli go umeblujecie dawajcie zdjęcia w tym temacie i proszę o nie zmienianie nic zewnątrz.
Zawody czas zacząć;p
Brać się za młotki i śrubokręty ;p
Powodzenia!!
Hmm moim zdaniem zrób z tego mieszkalną parcelę. Ja bym sie zgłosiła, ale mam tylko podstawę simow i akcesoria na swieta. A ty uzyles tu innych dodatkow :) :P takich jak nocne zycie czy cztery pory roku
ultraviolence
23.02.2008, 10:21
Zrób z niego parcelę mieszkalną. Poza tym jeśli masz trochę dodatków z neta (meble, dekoracje itd.) to możesz bardzo łatwo urozmaicić wnętrze :) (a już o kodzie na stawianie mebli po przekątnej nie wspominam... :) ) Trzeba tylko pomyśleć, ale z dodatkami na pewno da się to zrobić.
Samantha
23.02.2008, 10:25
Ciekawy domek! Ja bym zrobiła z niego jakieś Centrum Handlowe. ;) Z przyjemnościa pobrałabym ten dom gdybyś zechciał go udostępnić ;)! Podoba mi się! :)
jaguska368
23.02.2008, 10:26
Dom mieszkalny
Dałem go do ściągnięcia w pierwszym poście. Czekam na propozycje wykończenia wnętrz ;p
sunflower
23.02.2008, 12:30
Zdecydowanie mieszkalna.
Jakiś nowocześnie urządzony domek.
Ooooch jaki piękny!!!Z chęcią bym go umeblowała ale mam tylko simsy 2 i dodatek 4pory roku :1smutny: A moim zdaniem można z tego zrobic parcele publiczna np.na najwyższym pietrze zrobic dyskotekę na samym dole restauracje a po środku np. jakiś klub lub coś tego typu no chyba ze jakieś sklepy;]też by było dobre :smirk:
Dziękuję za zainteresowanie i mam nadzieję że niedługo pojawią się już jakieś zdjątka z propozycjami umeblowania. Dodam że domek robiłem 3 dni ;p
Domek na zewnątrz przepiękny.Za dwór postawię 10/10
Z chęcią pobiore ! Ale, moge troche pozmieniac płotki . Ulmille zrobił takie ładne wieć bym je zamieniła na te wkonane przez Ulmille.
Wolałbym nie no ale jak już musisz to zmień. Zobaczymy co z tego wyjdzie;p
Przepraszam że post pod postem ale widzę że 5 osób robi mnie porostu w bambuko bo umowa była taka że kto pobierze to miał pokazać co mu wyszło we wnętrzu a jak narazie nie widzę żadnych zdjęć.
Eh, troche trudno to zorganizować, ponieważ dziwnei masz poukładane powieszczenia i nie mam pojęcia co z tm zrobić
salon odnowy biologicznej? może jakiś hotel...
Eh, troche trudno to zorganizować, ponieważ dziwnei masz poukładane powieszczenia i nie mam pojęcia co z tm zrobić
Wystarczy powstawiać trochę ścianek. Może go niedługo umebluje i pokaże ale narazie pracuje nad innym projektem ;p
Mi to wygląda na domek rodzinny raczej, ale ja zrobiłbym z tego Centrum handlowe. Hętnie bym pobrał, ale pozyczyłem pół roku temu gre bratu z krakowa :P
:D
sliczny duzy ale przydatny :)
Le Disko
06.06.2008, 16:29
Ja bym chętnie coś z nim zrobiła,ale link nie działa.
Litka333
21.06.2008, 17:23
No no domek by był z tego ładny.Głosuje na parecele mieszkalną :)
Ja!
:)
Chętnie postaram się umeblować to to, bo mi strasznie nudno ;)
Problem w tym, że nie mogę pobrać pliku.
http://rapidshare.com/files/94193580/Nowa_3.Sims2Pack
The file could not be found. Please check the download link.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.