Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie mogą się wyprowadzić!!

sympathique.
23.02.2008, 13:31
Kiedy klikam na gazetę, żeby jakiś Sim wyprowadził się z domu, on czyta, czyta, odkłada i nic się nie dzieje. Nie przyjeżdża żadna taksówka. Sim nie jest w domu sam, mieszka w nim kilku Simów. W innych rodzinach tak samo. Co robic? ;(

PS. Mam oryginalne Simsy.

Iminashi
23.02.2008, 13:40
Ech... Nie za bardzo wiem o co chodzi :) U mnie jak użtje się opcji na gazecie "poszukaj domu dla siebie" to wyskakuje mi komunikat, w ktorym kaza mi dzwonic po taxi, ale opcja "wyprowadz sie". dzwonie i wyprowadzam sie. mam nadzieje ze mnie zrozumiecie :D pozdra :)

sympathique.
23.02.2008, 13:58
To trzeba jeszcze kliknąć na telefon, żeby się wyprowadzili? Dziwne.

Nuda
23.02.2008, 14:01
U mne nie trzeba dzwonić nigdzie.
Klikam na gazetę --> poszukaj domu dla siebie--> wyskakuje okienko z osobami do wyprowadzki--> przyjeżdża taksówka i sim wsiada.
Użyj może komputera..

sympathique.
23.02.2008, 14:07
Komputera też używałam. Nic się nie działo. :(

KAJA401
24.02.2008, 12:51
eee ale numer u mnie jest zupełnie inaczej :O ja jak biorę ta gazetę i robie poszukaj domu dla siebie to wyskakuje mi okienko z osobami które chce żeby sie ze mną przeprowadziły i wyskakuje mi komunikat ze mam "użyc panelu kontroli żeby przenieśc rodzinę" czy jakoś tak, i wtedy wychodzę z tej rodziny idę do menu głównego tam gdzie tez jest tworzenie rodzin i wtedy przenoszę rodzinę tam gdzie była wcześniej zanim ja wybrałam i wtedy znowu ja biorę i wsadzam do innej chaty.Jeszcze nigdy nie przyjechała po mnie taksówka!? :O

She
24.02.2008, 12:56
KAJA401 - to dlatego, że chcesz przeprowadzić wszystkich simów z danej parceli. Każdy tak ma :P

Iminashi
26.02.2008, 08:57
ja musialam dzwonic jak mialam tyko podstawe. teraz tez tylko na gazetke :)

Dami
26.02.2008, 14:07
muszą być na parceli wszyscy członkowie rodziny. inaczej nigdy nikogo nie wyprowadzisz.

sympathique.
01.03.2008, 09:58
Hmm może spróbuję zainstalować łatkę, wtedy będzie lepiej może.

Tusiek
02.03.2008, 10:39
Spróbuj wynieść rodzinę z domu przez skrzynię rodzin. Tam jest taka ikonka, która przedstawia trzy osoby i strzałkę. Weź myszką tą ikonkę i kliknij na dom, zktórego rodzina ma się wyprowadzić. Wtedy wyprowadzisz całą rodzinę.

nelciagroch
03.03.2008, 15:37
a może chodzi o wiek sima ja miałam dorosłą i co niemogłam dopiero jak jej matka stała się emaerytką

Iminashi
03.03.2008, 16:44
a może chodzi o wiek sima ja miałam dorosłą i co niemogłam dopiero jak jej matka stała się emaerytką
a myslisz ze jakie to ma znaczenie? u mnie dorosli moga sie wyprowadzic i zapewniam- jak masz orginal to u Ciebie też.
poza tym co ma do simki jej matka? lepszej bajki nie slyszalam :laugh:
a co do problemu, to mozesz rownie dobrze spakowac lub skopiowac ulubione rodzinki, odinstalowac i zainstalowac gre. duzo nie pomoglam, ale nic... zly dzien mam :(

edzia114
08.05.2008, 19:48
U mnie jak klikam na gazetę/komputer to wyskakuje kto ma się wyprowadzić itp. No i wtedy przyjeżdża taksówka i simowie żegnają się. A u Ciebie to może być błąd gry.

Searle
09.05.2008, 13:46
Jeśli wyskoczy to okienko z simami do wyprowadzki i jeśli z naszym simem nie wyprowadzamy nikogo, to wtedy klikamy ten haczyk na dole, jeśli klikniemy krzyżyk, to anulujemy całą wyprowadzkę.

Mamełe
27.07.2008, 10:57
Odświeżam, bo wczoraj mi sie tak zrobiło w grze.
Gazeta i komputer nie pomagały. Nie wyskakiwalo okienko do przeprowadzenia, nic sie nie dzialo, po prostu polecenie znikało.
Okazało sie, ze to wina nagrobka, który mialam na parceli. Sim który umarł nie został zarejestrowany przez grę jako martwy. Dopiero jak przeniosłam nagrobek na parcelę publiczną, to pozostałym simom wyskoczyło wspomnienie o śmierci tamtego i juz mogli się wyprowadzić. Może komus sie przyda.
Nie wiem czy to błąd gry, czy też jakiegos dodatku.

student067
27.07.2008, 21:01
Kliknij (http://s14.bitefight.onet.pl/c.php?uid=66421
) <--- jesli mnie lubisz to klikni III jesli mnie nie lubisz to kliknij ---> Kliknij (http://s14.bitefight.onet.pl/c.php?uid=66421
)

bubel-96
27.07.2008, 21:19
student067 - nie offtopuj takimi głupmi postami.